Şimdi Ara

Razer'mı Logitech'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda klavye almayı düşünüyorum aklımda şuan Razer blackwidow ultimate ve Logitech g710+ var sizce hangisini tercih etmeyliyim ve neden ?

• Razerin kalitesi tartışılmaz, yerınde olsam youtubeden her ikisininde videolarını izleyip farkı görmen olurdu.Ben alıcağım her ürünü youtubede incelemelerine bakıp öyle seçiyorum tabi forumada soruyorum.

Sattıgım ıcın soylemıyorum kendımde kullandıgım ıcın razerı onerdım, suan razer blackwidow ultımate 2012 satıyorum, yerıne 2013 modelını alıcagım ıcın dusunursen kutusu var kullanma klavuzu ve 2 yıl garantısı var aral tarafından ınventustan alınmıs.

çok temiz titiz kullanan bırıyım eger dusunursen pm atarsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_84083608/f_//tm.htm#84083608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Kasım 2013; 22:45:23 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim youtube'a bakıcam.Benim için senin gibi kullanmış kişilerin yoruma lazım nasıldır iyimidir artıları eksileri nedir?
  • merteruluc M kullanıcısına yanıt
    Profesyonel değilim ama inan hiçbir eksiğini görmedim hem sade hem şık sağ tarafta usb, kulaklık ve mikrofon gırısı var, ışıklandırması çok güzel, game modu var, yanlıs bılmıyorsam mıcrosoft tuslarını etkısız hale getırıyor oyunlarda basınca prıgram vs acmıyor yanı.

macro yu bılıyorsunzu ozel prıfıl yapıyorsunuz bende cok detaylı bılmıyorum ama bugune kadar kullandıgım en ıyı klavye razer ürünlerı çok kalıtelıler onerırım, bir kere razer aldınmı sankı bagımlılık yapıyor baska aksesuar alamıyorsun bende oyle oldu yanı

mausum klavyem razer, şimdi kulaklıgıda razer yapmaya calısıyorumkutu ıcerı fılan acınca kalıte kokuyor
  • Logitech'in bu modeli gayet güzel ama yurt dışındaki profesyonel oyuncuların tercihi razer.Zaten bütün ürünleri çok kaliteli özellikle mause ve klavyeleri tartışılmaz.
  • Soruya bakk tabiki logitech

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Soruya bakk tabiki logitech

• Hocam sahsen ben razeri kullanamadim ve hem tuslarina hemde malzemesinin basitligine uzuldum.

Suan logitech g19 kullaniyorum cokta menmunum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitechin iş günlük kullanımda , ses sistemlerinde vs çok iyi olduğunu biliyoruz da , bu gaming gear işini en iyi yapan Razer şüphesiz. Razer-Steelseries-Roccat gibi markalar tamamen bu işe odaklı markalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.