Şimdi Ara

razer mouse onerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadasim razer mamba ve deathhadder chroma arasinda kalmis hangisini alicagini bilmiyor konu hakkında bilgili olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.
    İlk defa kendisi gamer ekipman alicak pişman olmamasi acisindan bilgili olan arkadaslar konuyu yorumlarsa sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Draq0 D kullanıcısına yanıt
    Tabiki chroma hocam boşver mamba'yı.

Amazondan al burada kazık yersin.
  • Tessekkurler fakat amazondan nasil alinir hic bilgimiz yok

• hocam mamba muhtemelen 90 dolar civarı olacağı için boşuna yırt dışından almayın yine 300 küsür liraya denk gelicek üstüne vergi bineceği için. Tavsiye isterseniz arkadaşın dediği gibi chroma alın muhtemelen 50 küsür dolardır yanına da padiniz yoksa pad ekleyin 75 doları geçmeden sipariş edin gayet avantajlı bir fiyat yakalarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

hocam mamba muhtemelen 90 dolar civarı olacağı için boşuna yırt dışından almayın yine 300 küsür liraya denk gelicek üstüne vergi bineceği için. Tavsiye isterseniz arkadaşın dediği gibi chroma alın muhtemelen 50 küsür dolardır yanına da padiniz yoksa pad ekleyin 75 doları geçmeden sipariş edin gayet avantajlı bir fiyat yakalarsınız

Peki kargo ucreti ne kadar olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Draq0

quote:

hocam mamba muhtemelen 90 dolar civarı olacağı için boşuna yırt dışından almayın yine 300 küsür liraya denk gelicek üstüne vergi bineceği için. Tavsiye isterseniz arkadaşın dediği gibi chroma alın muhtemelen 50 küsür dolardır yanına da padiniz yoksa pad ekleyin 75 doları geçmeden sipariş edin gayet avantajlı bir fiyat yakalarsınız

şimdi baktım senin için hocam razer deathadder chroma 57.47 dolar, 13,86 dolarda kargosu toplam 71,33. 182 lira ediyor türkiyede 210-220 liraya bulursun bana değmez gibi geldi. Türkiyeden aldığınızda +1 yıl da garanti süresi oluyor çünkü. Örneğin steelseries sensei, asus rog gladius veya razer taipan alırsan deathadder gibi az fark olmuyor daha fazla kar ediyorsun, şansına hocam deathadder yurt dışından gelince pek kar ettirmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draq0

quote:

şimdi baktım senin için hocam razer deathadder chroma 57.47 dolar, 13,86 dolarda kargosu toplam 71,33. 182 lira ediyor türkiyede 210-220 liraya bulursun bana değmez gibi geldi. Türkiyeden aldığınızda +1 yıl da garanti süresi oluyor çünkü. Örneğin steelseries sensei, asus rog gladius veya razer taipan alırsan deathadder gibi az fark olmuyor daha fazla kar ediyorsun, şansına hocam deathadder yurt dışından gelince pek kar ettirmiyor.

Ugrasiniz ve verdiginiz emekten oturu cok tessekkurederim

• Eğer elin terlemeye meyilliyse Razer Deathadder serisinden uzak dur...
  • Draq0 D kullanıcısına yanıt
    Bende sana tam aksine mamba yı öneririm , özellikle FPS konusunda etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Eğer elin terlemeye meyilliyse Razer Deathadder serisinden uzak dur...

Ben kendime deil bir arkadasima alicaz elinde terlermi terlemezmi bilmiyorum fakat saolun yorumlariniz icin amazondan siparis verdi chroma hayirlisi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Bende sana tam aksine mamba yı öneririm , özellikle FPS konusunda etkilidir.

Bende mamba taraftariydim ama chorama tercih etti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.