Şimdi Ara

Razer Naga Molten + Razer Vespula

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜNLER SATILMIŞTIR.

Artık World of Warcraft oynamadığımdan dolayı Razer Nagamı satmak istiyorum.
    Diğer oyunlardada oldukça başarılı ama ben yoğunluğu FPS türüne verdim artık :) ZOWIE EC2 eVo aldığımdan dolayı satıyorum.
    Farenin Stakezi yeni değiştirildi ayrıca 1 tane hiç kullanılmamış stakezde hediye verilecektir.

Faturası/Garantisi/Kutusu ve içinden çıkan herşey birlikte verilecektir.

Vespula'yı Naga Molten'i @nathrezim satın almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Mayıs 2013; 22:30:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kargo yu karşılarsan 50 lira veririm vespulaya
  • http://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-razer-vespula-rz02-00320100-fiyati,568525.html

Yani diyorsunuzki sıfır ayarında ürünü yarı fiyatından daha ucuza verin gitsin... Fiyatların gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 17 Nisan 2013; 19:59:51 >

• http://www.amazon.com/Razer-Transformers-Collectors-Dual-Sided-RZ02-00320200-R3U1/dp/B0057TG6DE/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1366227172&sr=8-11&keywords=vespula
    yurt dışından almadın 2 katına burdan aldın diye bizdemi alalım fahiş fiyattan arkadaş yurt dışında ürün yarı fiyatına satılıyor kargoda bedava tek sıkıntısı geç gelmesi onuda ektra 8 dolar veren 2 günde alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Nisan 2013; 23:19:58 >
  • Tamam oradan alırsınız ozaman. 1 hafta fazla bekleyin ne olacakki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 17 Nisan 2013; 23:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

http://www.amazon.com/Razer-Transformers-Collectors-Dual-Sided-RZ02-00320200-R3U1/dp/B0057TG6DE/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1366227172&sr=8-11&keywords=vespula
    yurt dışından almadın 2 katına burdan aldın diye bizdemi alalım fahiş fiyattan arkadaş yurt dışında ürün yarı fiyatına satılıyor kargoda bedava tek sıkıntısı geç gelmesi onuda ektra 8 dolar veren 2 günde alıyor

Amazon sadece kitap ve CD gönderiyor ülkemize. Ebay'da en ucuz vespula kargo dahil 56 dolar. Ne yazık ki ülkemizde bazı istediğimiz şeyleri alamamız acınası bir durum. Bu yüzden arkadaşı n verdiği fiyat iyi. Kendim düşünmekteyim ama kararsızım lüzumluluk açısından.

• Razer naga kullaniyorum(wow)
    Hakikaten her kurusu hakeden bir mousetur fiyatlarda fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    10 ay önce açıldı
    steelseries arctis 7x+
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum hayirli satislar RAT7 mi almamis olsam kafamda olan bir mouse du yeni sahibine hayirli olsun simdiden
  • Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

http://www.amazon.com/Razer-Transformers-Collectors-Dual-Sided-RZ02-00320200-R3U1/dp/B0057TG6DE/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1366227172&sr=8-11&keywords=vespula

Amazon sadece kitap ve CD gönderiyor ülkemize. Ebay'da en ucuz vespula kargo dahil 56 dolar. Ne yazık ki ülkemizde bazı istediğimiz şeyleri alamamız acınası bir durum. Bu yüzden arkadaşı n verdiği fiyat iyi. Kendim düşünmekteyim ama kararsızım lüzumluluk açısından.

yanlış bilgi vermeyin nereden uyduruyorsunuz böyle seyleri amazonda bazi şeyler domectic bazı satışlar international. aynı ebay gibi daha geçen hafta 982 dolarlık amazondan alışveriş yaptım 8 gunde ankaraya geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

quote:

quote:

yanlış bilgi vermeyin nereden uyduruyorsunuz böyle seyleri amazonda bazi şeyler domectic bazı satışlar international. aynı ebay gibi daha geçen hafta 982 dolarlık amazondan alışveriş yaptım 8 gunde ankaraya geldi.

K*çımdan uyduruyorum, problem?

Ben ne zaman alışveriş yapmak istesem alacağım ürün Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Ebay'da şu ana kadar 76 kez alışveriş yaptım ama Amazon'dan bir kez bile ürün alamadım, ne istediysem gönderilmiyor. Dediğiniz doğru domestik ve domestik olmayan ürünler var ama nedense bu ürünler nerede en pahalı, indirimde olmayan bir şey varsa o ürünler oluyor. Ayrıca dikkatimi çekti 982 dolarlık ürün nasıl gümrükten geçiyor? Ayrı ayrı aldıysanız nasıl ticaret dahili dışında getirttiniz?

• About Shipping Restrictions
    Warranty issues and manufacturer restrictions prevent us from shipping certain products to all geographical locations.

You'll be notified while placing your order if we're unable to ship specific items to the address you've selected. Please also check the product detail pages for any item-specific shipping restrictions.
    Buyers outside the U.S. cannot purchase the following types of items from sellers: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computers.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ne zaman alışveriş yapmak istesem alacağım ürün Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Ebay'da şu ana kadar 76 kez alışveriş yaptım ama Amazon'dan bir kez bile ürün alamadım, ne istediysem gönderilmiyor. Dediğiniz doğru domestik ve domestik olmayan ürünler var ama nedense bu ürünler nerede en pahalı, indirimde olmayan bir şey varsa o ürünler oluyor. Ayrıca dikkatimi çekti 982 dolarlık ürün nasıl gümrükten geçiyor? Ayrı ayrı aldıysanız nasıl ticaret dahili dışında getirttiniz?

982 dolar değil fazla basmısım tuşa.

takip numarası ile aldığım iki ürün bence sen bir yerde hata yapıyorsun. forumda amazondaç çok alışveriş yapan var direk türkiyeye gelen var işkembeden sallamak yerine biraz araştır. amazonda direk amazon satan ile amazona bağlı satan dukkancı adamlar var. bu dukkancı adamlar yurtdışı ürünü yapmazlar genellikle.

Order total: $98.34

Track your package
    Date Time Location Event Details
    April 18, 2013 03:24:00 PM ANKARA TR Out for delivery
    April 18, 2013 01:54:00 PM TR Arrived at destination country
    April 18, 2013 11:14:00 AM ANKARA TR Initiated customs clearance process
    April 16, 2013 07:43:00 AM Carlstadt NJ US Departure Scan
    April 13, 2013 11:19:45 AM Carlstadt NJ US Arrival Scan
    April 12, 2013 07:51:26 PM Hebron KY US Departure Scan
    April 11, 2013 07:18:24 PM Hebron KY US Arrival Scan
    April 10, 2013 11:20:49 PM Carlstadt NJ US Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery
    April 10, 2013 08:15:43 PM Coffeyville KS US Shipment has left seller facility and is in transit to carrier

http://www.amazon.com/gp/product/B00AAS88K6/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.com/gp/product/B002JCSCQ6/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

982 dolar değil fazla basmısım tuşa.

takip numarası ile aldığım iki ürün bence sen bir yerde hata yapıyorsun. forumda amazondaç çok alışveriş yapan var direk türkiyeye gelen var işkembeden sallamak yerine biraz araştır. amazonda direk amazon satan ile amazona bağlı satan dukkancı adamlar var. bu dukkancı adamlar yurtdışı ürünü yapmazlar genellikle.

Order total: $98.34

Track your package
    Date Time Location Event Details
    April 18, 2013 03:24:00 PM ANKARA TR Out for delivery
    April 18, 2013 01:54:00 PM TR Arrived at destination country
    April 18, 2013 11:14:00 AM ANKARA TR Initiated customs clearance process
    April 16, 2013 07:43:00 AM Carlstadt NJ US Departure Scan
    April 13, 2013 11:19:45 AM Carlstadt NJ US Arrival Scan
    April 12, 2013 07:51:26 PM Hebron KY US Departure Scan
    April 11, 2013 07:18:24 PM Hebron KY US Arrival Scan
    April 10, 2013 11:20:49 PM Carlstadt NJ US Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery
    April 10, 2013 08:15:43 PM Coffeyville KS US Shipment has left seller facility and is in transit to carrier

http://www.amazon.com/gp/product/B00AAS88K6/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.com/gp/product/B002JCSCQ6/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=468634

Lütfen burayı okur musun?

International & domestic ürünleri alabiliyorsun ama amazon.com alacağın her internation ürün için shipping'e ürün başına 18 dolar para biçiyor.

Ben ürün alamazsın demedim hem, sadece amazon'un üstteki linkini oku. Bunlar dışında ne kalıyorsa onları alabilirsin, tabii bir şey kalıyorsa. Ayrıca Amerika'dan kargo şirketiyle anlaşmalı alımı diyorsan, burada primden bahsediyoruz bu da ekstra ücret demek. Bu da benim dediğim alma mantalitesine uymaz kanımca.

USA adresi üzerinden alıyorsan sana lafım yok ama burada 18 yaşını bile doldurmamış ve geçenlerde açılan ebay alışveriş rehberine bile o kadar akın edebilen bir forum okuru varsa, bu iş bu kadar kolay değil ya da olmamalı.

Ekleme: Haklı olduğun kısım var, Amazon'a direkt bağlı olmayan serbest satıcılardan alabilme imkanı var, bu konuda haklısın. Ama genel konuştuğum için öyle bir şey yazma ihtiyacı hissettim.

Bir ekleme daha: Gönderdiğin ikinci linkteki mousepad'i atınca çantaya adres uyumsuz diyor. Sadece orochi için kabul ediyor, fakat yine aynı satıcının Molten'inin atmayı denedim kabul etti ama yaklaşık Türkiye için 43 dolar kargo biçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narthyard -- 22 Nisan 2013; 1:02:23 >

• Takipteyim .
  • ben almayı düşünüyorum. dota 2 tarzı oyunlara merakım var. acaba temiz mi mouse? yani çok kullanıldı mı vb vb
  • Resimdeki beyaz görünenler tozdur. Fare oldukça temiz kullanıldı fiziksel veya kozmetik hiçbir hasarı yoktur. Orjinal kutusu ve içeriği ile beraber verilecektir.
    Pendik tarafında oturanlar görüpte alabilirler.
    İlandada belirttiğim gibi farenin en çok eskiyen kısmı olan Skatezler yeni değiştirildi ve ayrıca 1 skatez hediye olarak verilecektir.

• Vespula @nathrezim nickli kardeşimize satılmıştır.

@metehan86:
    Fare oldukça temiz. En kusurlu yeri skatezidir oda yeni değiştirildi ve ayrıca bir tane yedek vereceğim. Onun dışında ne boyasında bir problem nede bir çiziği var. Fiziksel düğme,kablo vs. hasarı zaten yok.
    Skatezin biraz yıpranması ve üzerindeki tozları saymazsak "0" fareden ayırt etmesi çok zor.

Farenin herhangi biryerinin daha detaylı resmini isterseniz onuda yükleyebilirim, maksat içinizde kuşku kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Mayıs 2013; 19:28:46 >

• Razer Naga Molten'ide @nathrezim nickli kardeşimiz satın almıştır.

Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.