Şimdi Ara

Razer Orca Kulaklık Alıyorum Son Yorumlar-Alındı Test Iceride (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncu kulaklığı deyince mutlaka mikrofon olacak diye birşey yok ben showroomda bu kulaklığı iphone ile test ettim ve gerçekten başarılı olduğunu gördüm basslar özellikle mükemmel bence mikrofonu sorun etmeyeceklere 1. önerim olur. Yok ille mikrofonlu diyorsanız zaten bir sürü markanın mikrofonlu ürünü var logitech, zowie, steel falan tercih edilebilir.
  • hala tavsiye edermisin kulakligi
    genelde mikrofonla isim olmadigi dusuncesindeyim fakat buna alternatif kulaklik bulamadim gamer kulaklik anlaminda
    bunu dusunmekteyim alternatifi varmi biulmiorum ama kalitesi filan iyimi razerin
  • arkadaslar aldim kulakligi 2 gundur cok mutlu etti beni

eksik yonu yok diyeblirim onboard ses kartimda bile gercekten guzel seyler yapiyor.

5+1 creative ses karti alsam performansta bir artis saglarmiyim gerek varmidir?
    onboarda gore gozle gorulur degisim ve performans olurmu
  • bence fark olur siberia v2 var elimde.kendi ses kartına takınca fark oluyor basslar falan hissediliryor.bigisayarın ses kartında pek iyi performans vermiyor.
    (daha kulaklıkğım çakmamı bilmiyorum yardımcı olan çıkmadı forumda)
    mikrofonunu çalıştıramadım bi türlü zaten ses kartında kırmızı ışık yanıyo kablodaki mik kapatıp açmada miki açtım driverindeki mikrofon ayarınıda açtım bi türlü ses iletemedim.not bilgisayarın ses kartında çalışıyo mik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal222 -- 16 Haziran 2012; 0:51:08 >
  • arkadaşlar bu kulaklıktan almayı düşünüyorum her ne kadar fiyatı çok gelse de. söylentilere göre yüksek ve berrak ses vermesi, örgülü fiber ve uzatılabilir kablo tercih etme sebebim. ürünleri biraz hor kullanıyorum onun için plastik kablo olmasını istemem. mikrofona gelince pek işim olmuyor şu ana kadar mikrofonu hiç kullanmadım desem yeridir lazım olsa bile elimde ucuzundan bi tane var zaten. benim merak ettiğim uzun kullanımda ağrı yapıyor mu bazen 8-9 saat oyun oynadığım zamanlar oluyor lütfen kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • Plantronics Gamecom 780'i geçen hafta Amazon.de'den 50euro gibi bir fiyata aldım ki Türkiyede 190 TL bu kulaklık.

Kulaklık almak isteyenler amazon.de'den bakabilir. amozon.com yada co.uk 'da kargo çok pahalı ama amazon.de'de çok ucuz.

Fiyatlar Türkiye'ye göre çok iyi. Google'dan sayfayı çevirin, "international shipping" olan satıcılardan alırsanız 6 euro gibi bir kargo ücreti var. 15-20 günde geliyor ama nerdeyse yarı fiyatına aldığın için değer bence.

Razer Orca da 55 euro mesela. Türkiyedeki fiyatının yarısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenkaya20

arkadaşlar bu kulaklıktan almayı düşünüyorum her ne kadar fiyatı çok gelse de. söylentilere göre yüksek ve berrak ses vermesi, örgülü fiber ve uzatılabilir kablo tercih etme sebebim. ürünleri biraz hor kullanıyorum onun için plastik kablo olmasını istemem. mikrofona gelince pek işim olmuyor şu ana kadar mikrofonu hiç kullanmadım desem yeridir lazım olsa bile elimde ucuzundan bi tane var zaten. benim merak ettiğim uzun kullanımda ağrı yapıyor mu bazen 8-9 saat oyun oynadığım zamanlar oluyor lütfen kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

almamani tavsiye ederim 1 ay kullanip yarisi kadar bir paraya bile elimden zor cikarttim kulakligi
    muzik vs evde dinleyeceksen alternatifi cok
    en kotu ozelligi bildigin gibi mikrofonu yok.

kaldiki muzik film ve oyun icin alacaksan gene soluyorum cok alternatifi var.
    ha kalitesi sesi vs cok guzel ama 180lira gibi bir rakama bu kulaklik alinmaz.

mikrofon lazim olmaz bana diye almistim alirken ama lazim oluyor illa oyun oynuyorsan.
    2.el alabilirsin cok istiytorsan ama sifirina o kadar para kesinlikle verme kardesim

• ilgine teşekkür ederim arkadaşım evet fiyatı bana da fazla geliyor galiba hd 202 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Plantronics Gamecom 780'i geçen hafta Amazon.de'den 50euro gibi bir fiyata aldım ki Türkiyede 190 TL bu kulaklık.

Kulaklık almak isteyenler amazon.de'den bakabilir. amozon.com yada co.uk 'da kargo çok pahalı ama amazon.de'de çok ucuz.

Fiyatlar Türkiye'ye göre çok iyi. Google'dan sayfayı çevirin, "international shipping" olan satıcılardan alırsanız 6 euro gibi bir kargo ücreti var. 15-20 günde geliyor ama nerdeyse yarı fiyatına aldığın için değer bence.

Razer Orca da 55 euro mesela. Türkiyedeki fiyatının yarısı.

Hocam hesaplarda hata olmasın, bende çoğu ürünümü ebay den yada amazon dan alıyorum ama eğer üründe %10-%15 fark varsa değmez yurtdışından almaya, sen diyorsunki 55 euro ve 6 euroda kargo ücreti var yapar 61 euro oda 145 tl ye yakın bir para yaparki internette aratınca fiyatları 169 ile 185 tl arasında değişiyor kulaklığın nasıl yarısı oluyor şimdi anlamadım ben valla

• quote:

ilgine teşekkür ederim arkadaşım evet fiyatı bana da fazla geliyor galiba hd 202 alıcam

Hocam o kulaklığı bizzat kullanma şansım oldu gerçekten çok kaliteli bir ürün ses kalitesi süper , evet mikrofon olmaması kötü ama zaten adamların müzik için çıkarttığı bir ürün eğer onu almayacaksan creative sound blaster tactic 3d de gerçekten çok güzel bir ürün onada bakmanı tavsiye derim
  • tactic 3d malzeme kalitesi bakımından çok zayıf olduğu söyleniyor forumda da bir sürü şikayet var bu konuyla ilgili olarak. onun için elemiştim onu
  • Ohooo mikrofon olmazsa ben Team Fortress2'de millete nasıl ''Hahahah fakirler hala Sonicboom kullanıyorlar ahahuaahauhauhauh'' diyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageStar

Ohooo mikrofon olmazsa ben Team Fortress2'de millete nasıl ''Hahahah fakirler hala Sonicboom kullanıyorlar ahahuaahauhauhauh'' diyeceğim

Hocam ürünü incelemeden konuya bakmadan yorum yapmayın, bu ürün zaten oyuncu ürünü olarak değil daha çok müzik dinlemek film seyretmek amacı ile çıkartılmış bir ürün o nedenle mikrofon yok, sen oyuncu kulaklığı arıyorsan oyuncu kulaklığına bakıp yorum yap bence bu aynı asfalt için üretilmiş bir arabaya ne yani ben şimdi dağ bayır çıkamayacakmıyım bunla demek gibi bişey

• quote:

tactic 3d malzeme kalitesi bakımından çok zayıf olduğu söyleniyor forumda da bir sürü şikayet var bu konuyla ilgili olarak. onun için elemiştim onu

Hımm anladım hocam o konuları görmedim ben, arkadaşımda vardı bir kaç saat kullanma imkanım olmuştu güzel gelmişti bana ürün fiyat performans olaraktan o yüzden önerdim
  • butceni yazarsan yardimci olmaya calisirim unutma 100lira civari kulaklardan fazla performans ve urun kalitesi bekleme bunlar giris seviyesi kulaklik oldugu icin alsan ble bir sure sonra tatmin etmeye bilir seni

zamanin varsa biraz parani biriktir yada kampanyalara bak
    bende en fazla 200lira verebilirim diyordum sonrasinda forumdan bir arkadas 370liraya logitech g930 satiodu onu alayim omurluk olsun dedim ve aldim suan cok memnunum

orcaya 200lira verebiliyorsan zaten direk steelseries siberia v2 al pisman olmazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

butceni yazarsan yardimci olmaya calisirim unutma 100lira civari kulaklardan fazla performans ve urun kalitesi bekleme bunlar giris seviyesi kulaklik oldugu icin alsan ble bir sure sonra tatmin etmeye bilir seni

zamanin varsa biraz parani biriktir yada kampanyalara bak
    bende en fazla 200lira verebilirim diyordum sonrasinda forumdan bir arkadas 370liraya logitech g930 satiodu onu alayim omurluk olsun dedim ve aldim suan cok memnunum

orcaya 200lira verebiliyorsan zaten direk steelseries siberia v2 al pisman olmazsin

bütçe konusuna hiç girmesek :) açıkçası daha önce hiç kaliteli bi kulaklık kullanmadım onun için giriş-orta seviye kulaklığın beni tatmin edeceği kanaatindeyim. ses kalitesinin yanında dayanıklılığa da çok önem veren biriyim sırf orca için fiyat çitasını biraz daha yükseltmiştim ama sizin üstteki "2.el alabilirsin cok istiytorsan ama sifirina o kadar para kesinlikle verme kardesim" yorumunuz nedense biraz soğuttu beni orca dan :) zaten ilk başta gamecom 380, tt e sport shark, SB Tactic 3D Alpha, Zowie Hammer Mikrofonlu Kulaklık ve creative hq 1600 modelleri arasında kaldım sonra eleye eleye geriye orca ve sennheiser hd 202 bırakmıştım % 60 orca alıcaktım şimdi tam tersi %60 hd 202 alıcam fiyatı da 115-120 arası

• ustunde bir mikrofon olsa 200lira gozum kapali al diyebilirdim ama piyasada bu tarz orca ile yarisacak kulaklik cok fazla ve daha ucuz fiyatlarida
    hd 202de iyidir hem 80lira civarinda bir paran cebinde kalmis olur
    150lira seviyelerine duserse orca belki o zaman alinabilir ama fiyatlandirmasi cok yanlis yapilmis

simdiden hayirli olsun hd 202
  • vatandan hd 202 sparişini verdim pazartesi yollarlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Kusura bakma ama biraz daha fazla para verip arena surround gibi bir kulaklığı almak dururken bunu alman çok saçma olmuş..

Oyun kulaklığı falanda değil ayrıca.

Evet razer ne biliyorki oyun ve müzik kulaklığı diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.