bende kullanmaktayım şuana kadar kullandığım en rahat kulaklık + dışarıda telefona takıp kullanma imkanı da sunuyor fakat ses olarak çok iyi olduğu söylenemez ses kartıyla kullanılması gerekebilir ek olarak sesi dışarıya çok çok fazla sızdırıyor deri süngerlerinden bularak bir adım önüne geçilebilir yinede sızdıracağını düşünüyorum yinede bir sembol denebilecek çok sevdğim rahat bir model pişman değilim
yaw bendede var ama dısarı fena ses verio neden ?
Yukarıdaki mesajlarda mikrofonsuz olduğu için eleştirmiştim . Gerçekten de oyun kulaklığı değil . G35 kullanıyorum oyun olarak . Yaklaşık 3-4 ay önce müzik kulaklığı olarak aldım şu ana kadar hiç ses kartlı kullanmasam da ses kartsız bile yeterince tatmin ediyor . Ses kartsız kullanmamdan olsa gerek PB gibi oyunlarda fazla ses kasamadım . Ama müzik kulaklığı olarak tasarımı olsun , ses kalitesi olsun gayet yeterli . Dışarıda çok güzel duruyor ve insanları döndürüp baktıracak kadar da dikkat çekiyor.
Hocam bu mikrofonsuzmu ya. Mikrofonsuz oyuncu kulaklığı ilk defa duyuyorum.
hocam aynı fiyata razer elektra var ondan mic var.Benim merak ettiğim creative sigma modelinle bu orca arasındaki var.Benim ses kartım o/b hangisini tavsiye edersiniz.
kulaklığı taktığımızda iz felan yapıyormu acaba çoğu kulaklık taktığımda saçımda iz kalıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: mustang102030
hocam aynı fiyata razer elektra var ondan mic var.Benim merak ettiğim creative sigma modelinle bu orca arasındaki var.Benim ses kartım o/b hangisini tavsiye edersiniz.