İnternet ve ev telefonunu türk telekoma taşıyamıyorum
Öncelikle herkese merhaba
Ev telefonu ve internetimi türk telekoma taşımak için müşteri hizmetlerini aradım ilk olarak ev telefonunun taşınması gerektiği bunun içinde bölgedeki müdürlüğe başvurmam gerektiği söylendi. Müdürlüğe gittiğimde ev telefonunu taşıyamayacaklarını yeni numara verebileceklerini söylediler.
Şuan ev telefonu ve interneti hizmetini türknetten alıyorum. Ağustos ayında türknete geçmiştim fakat hiç memnun değilim resmen rezalet. İlk faturam 09.08.2020 tarihli aynı zamanda yapa altyapısında değil vae altyapısındayım.
Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Turknet 1 aydır kopma sorununu çözemiyor veya çözmek istemiyor !!!
7 eylül den itibaren internetim sık sık kopmaya başlaması arıza kaydı açmam ve bu zamana kadar 4 kere açtığım arıza kaydında yapılan veya yapıldığı söylenen işlemlerin sonucu kocaman bir sıfır !!! hatta rezilliğin ağababası sürekli aynı cevaplar aynı yazışmalar kısır döngü içerisindeyiz. Evime iç tesisat kontrolü için ekip adı altında 2 kişi geldi tek bildikleri abi kullanıcı adı şifreni kontrol edelim abi modeminde sorun olabilir gibi komik diyaloglardan sonra iç tesisatta sorun olmadığı için port değişimine kadar verdiler. Eylül ayından itibaren internet hattımı ne hale getirdiklerini utanç tablosu adını verdiğim ss ile sizlere göstermek istedim. Alınan crc hataları ise ayrı bir konu Turknet almayın aldırtmayın.
Türk telekom 35 mbit kullandığım zaman ki hat değerlerim
14.11.2020 saat 00.00 güncel hat değerleri
GTA 5 Online işlemci kullanımı sorunu
|
Sonunda Vdsl aktif edildi
Türk Telekom Adsl`den Vdsl geçiş Hk.
Windows 10 almayı düşünüyorum ama...
|
Superonline adsl veya vdsl kullananlar
|
Vdsl geçiş hk.
|
İnternet sorunu
|
Canlı Canlı Feedleme Stream
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 238
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.535 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar