Şimdi Ara

RAZER Oyuncu Ürünleri Hakkında Görüşlerim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Razer ürünlerini beğenerek kullandım. kaliteli bir firma olduğu muhakkak. fakat kötülenecek derecede olumsuz bir firma asla değil. Dünyanın oyun sektöründe ilk 10 firması içinde sonuçta. Kulaklığım şimdilik plantronics (logitech alıcağım), mouse olarak razer ve lohitech im var ve mouse pad olarak khan gaming kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akincoskun -- 26 Temmuz 2012; 12:53:52 >
  • 3 aydır Razer Mamba kullanıyorum ama arkadaşın bahsettiği gibi bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşmakta istemem acıkcası eğer olursa bir daha razer almam sanırım ama tasarımı ele oturuşu konforunun üzerinde yok. Logitech'in mouseları bilek agrısı yapıyor bende bunda öyle bi sıkıntım olmadı. Ama bu fiyata etmeyeceğini kabul etmek gerekir. Bunun yerine Deathadder almak daha mantıklı.
  • Klasik olacak ama 1 seneye yakındır Deathadder V2 5 aydır falan da Deathadder 2013 kullanıyorum . Tık yok . Razer'ı karalamak için Logitech yollamış bence arkadaşı.
  • Deathadder v2 ile 2013 arasında performans olarak gözle görülür değişiklikler var mı ? + - yönleri nelerdir acaba bizimle paylaşırsanız sevinirz :) Aslında yeni bir konu başlığı olabilir sonuçta siz 2 versiyonuda kullanmışsınız.
  • razer naga almayi dusundugum bir zamanda bukonuyu okumam tereddutte birakti beni. kullanisli bir mmo mouse ariyordum, g600 kronik imlec atlama sorunundan dolayi vazgectim. naga ya yonelmistim tam, yine kafam karisti. yok mudur arkadas sorunsuz bir mmo mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Deathadder v2 ile 2013 arasında performans olarak gözle görülür değişiklikler var mı ? + - yönleri nelerdir acaba bizimle paylaşırsanız sevinirz :) Aslında yeni bir konu başlığı olabilir sonuçta siz 2 versiyonuda kullanmışsınız.

Çok bariz bir fark yok . DPİ arttırılmış , Synapse 2.0 zatenbenim gözümde internet bağlantısı gerektirmesi dışında en iyi yazılım , Piano black yan taraflar kauçuk olmuş elden kaymıyor , yeni yüzey daha az terletiyor , yeşil aydınlatma bana maviden daha hoş gözüktü belki de maviden sıkıldığım içindir . Ergonomik olarak zaten bir değişim yok . Kutu içeriği aynı ama biraz daha küçülmüş bir kutu . Ben yurtdışından 4 ay kadar önce 120'ye aldım . Türkiye'ye 195'den girmiş . Deathadder 160 civarı . Bana kalırsa 35 lira fark değer gibi geliyor bana . İlk aldığımda yazacaktım ama üşendim . Gerçi bu inceleme konusu kafama yattı . Yakın bir zamanda bir inceleme yaparım :)

• Teşekkürler hocam. Bildiğim kadarıyla sensör değişikliği var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Vaktiniz olduğunda paylaşırsanız sevinirz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.