Şimdi Ara

Razer Raiju Aralgame değişim stoğu rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4um icin araldan razer raiju ilk sürümü almistim. Alali 6ay oldu ve cihazimda r2 ve x tusunun zaman zaman tepki vermedigini farkettim ozellikle tekli silahlarda ates ederken r2nin tepki vermedigi açık açık belli oluyordu. Ayrica mikrofon giris yerinde olusan sorundan ses cizirti yapmaya baslamisti ayrica bilmiyorum neden boyle oldu ama onlineda aim sorunu yasadim bu sorunlardan sonra ya da bilmiyorum belki baska seyden kaynaklaniyordur. Örneğin sniperda aim kafaya giderken (otoaim) bu problemlerin bas gostermesinden sonra aimi kafaya goturmek cok zorlasmisti . Neyse cihazi garantiye yolladim . Aralin teknik servisi hometech denen bir firmaymis, razer bu urunlerde cihazin icinin acilmasini istemiyormuş. Bak hele bak. Kardeşim cihazin icini actirmiyorsun okey tamam burda problem yok. Sonra kullanici hatasi yok dediler 1 hafta sonra . 1 haftada anlayabilmisler kullanici hatasi olmadigini. ( cihazin icini acmadan anlayabiliyorsun da 1 hafta neden suruyor bu is?) değişim talep ettik dediler. Ben Arali arayip Razer departmanina bağlandim. ( boyle bir departmanin oldugunu zannetmiyorum) bunlari baya koseye sıkıstirdim ama; iste soruyorum kardesim madem tamir etmiyorsunuz boyle durumlara karsi neden degisim stogu ayirmiyorsunuz falan diyorum iste biseyler salliyorlar . Bizlik bisey yok falan . Eger 20 is gunu suresi doldugunda cihaz ellerine gecmezse bana fatura tutarindaki para iadesini yapacaklarmis. Ulan serefsizler ben bunu zamaninda dolar dusukken aldim 800tlye simdi en ucuz 1350 lira siz benle tassak mi geciyorsunuz dedim tabi icimden dedim. Velhasilkelam Razer almayin abi hele hele aralgameden hic bisey almayin . ben bu cihazin gelmeyecegini adim gibi biliyorum. Her gun musteri hizmetlerini ariyorum bilgi almak icin kadin beni tanimis yuzume kapatiyor ayiptir gunahtir. Razer support desteği aldim kanadadan adamlarla 1saat yazistim o kadar efendiler ki . bu amk serefsizlerine verdigim her kurus haram olsun. Almayin arkadaslar kanmayiNNN. Razer ARALGAME HOMETECH

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.