Şimdi Ara

Razer - SteelSeries Profesyonel Mouse-Klavye Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben profesyonel olarak oynamasam da , bir takımım var ve DotA 2 turnuvalarında boy gösteriyoruz. 2004 yılından beri DotA oynuyorum ve bir çok zaman bana çoğu kişi Razer veya SteelSeries markalarından mouse önerdiler. Ben bu zamana kadar ki kafam hep şu idi " 40 liraya aldım mouse-klavye set işimi görüyo niye 300 lira bi mouse veriyim ki ". fakat geçenlerde harika bir kasa topladım. amd fx6100 , gtx560 , 8gb ram 1600 mhz , 1tb HDD vs. bu kadar para bayıldıktan sonra , en kalitelisinden ve oyuncular için en iyi olandan bir klavye-mouse almak istiyorum. kocaeli/izmit te Vatancomputer in şubesi yakınımızda var fakat orda ne razer var nede steelseries. Sizden istediğim işe sudur : Nereden alabilirim bu eşyaları , ve ne alayım? yani razer için bir incelemeniz vardı sitede. DeathAdder mouse yi çok beğendim ve ondan almak istiyorum. Yanında ise ThermalTake nin küçük vantilatörü olan klavyelerinden almak istiyorum. büyük te bir mouse pad. İstediğim şey ise " buyur kardeşim bu siteden şunları şunları sipariş et , bide bence şu klavyeyi alsan daha iyi olur sebebi ise şu " gibi. bende hemen sipariş edeyim.

Teşekkürler..

• gameekstra dan alabilirsin teknosaya razer gelmiş ordanda alabilirsin ama her ürünü bulunmaz birazda pahalı satılabilir.

veya benden ikinci el temiz 1 aylık düşünürsen (satış süresinde 1.5 ay oldu) satabilirim razer onza gamepad aldım yarış futbol oynuyorum bide kulaklık alıcam.

http://forum.donanimhaber.com/m_62635584/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62635584
  • kardeşim teşekkür ederim ama 2.el düşünmüyorum malesef :/

Kararsız kaldım ya teknosada var ama sitesinde sadece klavye gördüm razer mouse yok sanırım. kararsız kaldım ya Razer DeathAdder mi SteelSeries Sensei mi :/
  • Düzenleme : Raer DeathAdder mi yoksa SteelSeries Sensei mi :/
  • teknosanın arama motoruna razer yaz çıkıyor deathhadder de var sensei i hiç denemedim ama deathhadder hem çok rahat hem çok şık mouse.

16 milyon renk falan hep göz boyama bence zaten elin hep mousede.razerin yanıp sönen simgesi çok gösterişliç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalin41

İyi günler,

Ben profesyonel olarak oynamasam da , bir takımım var ve DotA 2 turnuvalarında boy gösteriyoruz. 2004 yılından beri DotA oynuyorum ve bir çok zaman bana çoğu kişi Razer veya SteelSeries markalarından mouse önerdiler. Ben bu zamana kadar ki kafam hep şu idi " 40 liraya aldım mouse-klavye set işimi görüyo niye 300 lira bi mouse veriyim ki ". fakat geçenlerde harika bir kasa topladım. amd fx6100 , gtx560 , 8gb ram 1600 mhz , 1tb HDD vs. bu kadar para bayıldıktan sonra , en kalitelisinden ve oyuncular için en iyi olandan bir klavye-mouse almak istiyorum. kocaeli/izmit te Vatancomputer in şubesi yakınımızda var fakat orda ne razer var nede steelseries. Sizden istediğim işe sudur : Nereden alabilirim bu eşyaları , ve ne alayım? yani razer için bir incelemeniz vardı sitede. DeathAdder mouse yi çok beğendim ve ondan almak istiyorum. Yanında ise ThermalTake nin küçük vantilatörü olan klavyelerinden almak istiyorum. büyük te bir mouse pad. İstediğim şey ise " buyur kardeşim bu siteden şunları şunları sipariş et , bide bence şu klavyeyi alsan daha iyi olur sebebi ise şu " gibi. bende hemen sipariş edeyim.

Teşekkürler..

bişey diyimmi deathadder mış senseimiş kanamış bu tarz şeylere takılma git forumlara bak incelemelere bak kullananların yorumlarına bak ve mouseları incelerken boyutları iyi bak.sanırsam sadece dota tarzı oyunlar oynuyosun.razer naga var ona bakabilirsin istersen... mousepad qck+ veya benim kullandığım zowie gtf speed var.bunlar dışında razer mousepadler var onlarada 100 tl veya üstü değerlerde para vermeye değeceğini düşünmüyorum.klavye konusundada vereceğin parayla orantılı olarak forumdaki arkadaşlara danışmanı tavsiye ederim :)

Bu arada dota oynuyosun ya navi bildiğim kadarıyla dotanın en iyi takımı belki bi sempatin vardır :D qck+navi edition alabilirsin..ama ne gameekstra da bulabildim ben nede başka sitelerden gameekstra veya oyunmarketi gibi yerleri arayıp ne zaman temin edebileceklerini sorabilirsin sana kalmış bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavocka -- 7 Temmuz 2012; 13:40:50 >

• http://www.netteonline.com/Qck-NAVI-Oyun-Mousepad,PR-43102.html

bu navi pad ama site güvenilirmi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

http://www.netteonline.com/Qck-NAVI-Oyun-Mousepad,PR-43102.html

bu navi pad ama site güvenilirmi bilmiyorum

zamanla aşınabilir rengini kaybedilir pişman olabilirmisin istersen başka bişeylerde düşün ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.