LOQ VS VICTUS !? !
Merhaba arkadaşlar ,
Лаптоп HP Victus 16-r0068nia 16.1" i7-13700H/16GB DDR5/512GB/RTX 4060 8GB (neptun.mk)
Лаптоп LENOVO LOQ 15IRH8 i7-13700H/16GB DDR5/512GB/RTX 4060 8GB (neptun.mk)
Öncelikle linkleri birakayim. Görebileceginiz gibi laptoplarin donanimsal olarak farki yok , i7 13th , rtx 4060 8gb , 16gb ram , 512gb ssd vs.. her seyleri ayni , fiyatlarida tam olarak eşit... Hangisini almaliyim ? Hangisine daha sonradan RAM ve SSD yükseltmesi yapilabilir ? Yorumlariniz ve fikirleriniz nelerdir.. Hangisi uzun yillar götürür.. hangisi gta6 sağlam oynatir : ) ... Teşekkürler.
Araç klima tamir ücreti ?
Merhaba arkadaşlar , yardımcı olabilir ve bilgi iletirseniz sevinirim.
Aracımın kliması bir anda gitti soğutmamaya başladı. Tam da yazın cayır cayır yanan günlerde. Bende hemen bir avtoklima servise götürdüm içerisinde freon doldurması için , klima gazı oluyor sanırım.. Klimacı dedi freon var , sonra laptop bağladı dedi komprosöre baktım , dedi onda da sorun yok , senin elektrikçiye gitmen lazım. Bende elektrikçiye gittim yarın sabahtan gel dedi 9 da bakacak ama , bunun ücreti ne kadar olur ortalama ?
Adama dedim kaç para olur diye 3 5 defa yarın bakcaz ona göre , yarın bakarız neymis problem vs. Bende kazıklanmak istemiyorum maliyetli bir işlem mi yapar ki ?
₺ değilde Euro olarak söylerseniz sevinirim.
neden 500₺ ve 1000₺ banknot yok hala ?
arkadaşlar , 200₺ şu an 7€ yapıyor. Türkiyenin en büyük para birimi 7 euro ya denk geliyor. Çok saçma. Yüksek fiyatlı bir şeyi nakit almak için neredeyse deste deste para vermek gerekiyor. 500 , 1000 hatta 2000 olark banknot olması gerekiyor yada 1 tane sıfır gelmesi lazım , diğer bazı ülkelerde olduğu gibi 10 100 1000 gibi
Merhaba arkadaşlar, Temiz uygun fiyatta bir araba bakıyorum az yakan araba arıyorum. Bu tarz bir araba çok fazla sorun sıkıntı çıkarır mı ? İş gereği dükkana mal getir götür yapmam gerekiyor ara ara ve geniş bagajlı arıyorum o yüzden. Bu reno sceniclerin de arka koltukları yatınca baya geniş oluyor arkası. Türkiye ye de sık sık gidiş geliş yapacağım o yüzden az yakan bir araba olması önemli. Bu aracı satın alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ? Motorda şurası , kronik arızası şudur vs. Makedonyada öyle türkiye gibi expertiz falan yok o yüzden net bilgi sahibide olunmuyor. 200 bin km civarında baktığım araçlarda , " Şuna muhakkak dikkat et " dediğiniz şeyler nelerdir ? Teşekkürler
Renault Scenic 1.5 dci | Скопjе (pazar3.mk)
Renault Scenic 1.5 DCI 2006 klima navi kako novo full | Скопjе (pazar3.mk)
Merhaba Arkadaşlar. Daha önce de forumda varmış bu laptop için sorular fakat tam benim almayı düşündüğüm laptop özellikleri ile uyuşanı bulamadığım için konu açıyorum.
LENOVO Gaming 3 15IHU6 i7-11370H/16GB/512GB/RTX 3050 4GB 82K1007XRM
bu modeli almayı düşünüyorum.
(1920x1080) FHD IPS 120Hz
Intel Core i7-11370H (4C / 8T, 3.3 / 4.8GHz, 12MB)
NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB GDDR6, Boost Clock 1500 / 1740MHz, TGP 90W
16GB DDR4
512 GB SSD
Daha önce tam bu laptobu kullanmış olan var mıdır , veya bunun yerine 3 aşağı 5 yukarı olan fiyatlarda şunu al vs diyebileceiğiniz bir laptop var mıdır ? . Ben biraz bakındım araştırdım bunda karar kıldım fakat sanırım bir şeyi yetersiz falan yazılıyor. Sizlerin yorumu ve tavsiyesi nedir.
Kullanmakta ki amacım ise, çoğunluk ile oyun için olacak. Fakat oyun haricinde de gün içerisinde uzun süre açık durması gerekecek.
teşekkürler..
10.sınıf Okul ve Alan değiştirmek ( ACİL )
|
|
Yılbaşına Kadar Alıyorum Sistemi Acil Yardım..
|
Asus M5A97 Evo
|
Yeni Sistem Toplıycam Kararsız Kaldım...
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.852 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware