Şimdi Ara

Yılbaşına Kadar Alıyorum Sistemi Acil Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alışveriş Bonus kart ile olucak yani vatan dan alamam çünkü oranın bonusla anlaşması yok. TeknoBiyotik ten sipariş vermeyi düşünüyorum %10 indirimi var bonusa. Bütçe olarak ise 2500-2699 TL. O yüzden Tekno Biyotik ten öneri yaparsanız iyi olur. Sisteme Monitör ve HDD dahil. Gelelim sorularıma

1-
    İntel Nvidia Sistem mi ?
    İntel AMD sistem mi ?
    AMD AMD sistem mi ?
    AMD Nvidia Sistem mi ?

Benim almayı düşündüğüm Sistem budur :
    Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Kasa
    1 x CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu High Power B12S 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Pencereli Miditower Kasa 399,09 TL+KDV

İşlemci
    1 x AMD FX-6100 Bulldozer AM3+ 14MB 3.3GHz Altı Çekirdekli İşlemci 362,14 TL+KDV

Anakart
    1 x Gigabyte GA-990FXA-D3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart 291,28 TL+KDV

Bellek
    1 x Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB) (KHX1600C9D3K2/8GX) 142,14 TL+KDV

Ekran Kartı
    1 x Asus nVIDIA Fermi GTX560 DirectCU II OC 1GB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı 503,32 TL+KDV

HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST31000524AS) 277,29

TL+KDV

Monitör
    1 x Asus ML238H 2ms 23'' Full HD Wide Screen Led Monitör 545,42 TL+KDV

2-GTX 560 Ti nin Analog çıkışı yok. Yani kutu içinde dönüşütürü varmı bilmem ama o yüzden monitör de DVI veya HDMI olmalı.

3-HDD olarak Seagete mi önerirsiniz WD mi ?

4-Ekran kartı hakkında düşünceniz neler yani 750W psu bundan bir süre sonra SLI yapmaya yeter mi ?

5- Anakart olarak D3 olan vardı ama UD3 olan stokta yoktu yani sorun olur mu ne ifade ediyor ?

6- Kasa yı reel de görmedim içi falan ferah mıdır gören varmı

7- İşlemci olarka FX 6100 seçtim ama bazıları Phenom 1100T daha iyi diyorlar. Veya intel seçersen daha iyi diyorlar sizin görüşünüz nedir ?

Umarım anlaşılır olmuştur sorulara tek tek ve ayrıntılı olarak cevap verirseniz çok sevinirim. Yılbaşına kadar vericem siparişi o yüzden ihtiyacım var yardımlarınıza.

• :S yokmu el atcak
  • Bugün vatanda %25 indirim var daha iyi gibi duruyor.Sisteme gelicek olursak benim tavsiyelerim şunlar olur;

*Yeni bulldozer serisinden orta seviye bir işlemci almayın.
    *İşlemci olarak i5 2500K iyi bir alternatif.
    *Ekran kartı olarak forumda Sapphire HD6950 2GB özel soğutmalı modeller çok uygun fiyata hemde sorunsuz kartlar.

şimdlik acelem olduğu için bu kadar yazabildim k.bakmayın.
  • imzamda yeni topladığım sistem var fiyat performans olarak baya araştırma yaptım
    istersen tavsiyemdir özellikle son modellerden secmeye çalıştım
    monitör olarak imzamda yazanı şiddetle tavsiye ederim 600 ccivarı en yeni ips monitördür
    sanalmarketimde var.
  • HDD olarak segaete çok arıza şikayeti olan var forumda
    WD öneririm ben aslında samsung iyide onuda segaete firması satın almış orda işler karışık biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.