Şimdi Ara

10.sınıf Okul ve Alan değiştirmek ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konunun yeri sanırım burası değil ama en çok bakılan yer sanırım burası o yüzden buraya açıyorum konuyu.

Ben şu an 10.sınıf sayısal bölümünde okuyan biriyim. Sayısal seçmek sanırım hayatımın hatasıydı. 9.cu sınıfta hep notlarım kötüydü yani ucu ucuna geçtim sınıfı. Kimya-fizik-matematik-geometri-biyoloji hepsi kötüydü hocalara falan yalvardım dedim seneye DİL seçicem zaten beni bu sene geçirin diye hepsi sagolsun 45 yaptılar geçtim sınıfı. Ama gün geldi bölüm seçme yerine , bizim okulda dil açılmıyacagı haberi verildi bütün okulda toplam 4 kisi seçmiş sadece dil. o yüzden acılmıyacakmış. bende okulumdan ayrılmak istemedim , ve TM seçmenin aptallık oldugunu söyledi bize hocalar. Matematik - Geometri çok iyi olması gerekiyomuş TM de , zaten onları çok iyi yapıcak adam Fizik kimya da yapar o yüzden hiç kafanı yorma sayısal seç dediler bana bende seçtim kuzu kuzu. Ve şimdi çok pişmanım , çünkü 5 tane zayıfım var. Tarihim 4 , cografyam 4 , edebiyatım 4 , ingilizce 4 , mat 0 , geo 1 , fizik 0 , kimya 1 böyle gidiyo ve sayısal derslerim igrenç.

Yani konunun özeti ben en kısa sürede DİL geçmek istiyorum. Su an okudugum okulda dil bölümü yok fakat yakındaki bir okulda dil bölümü var ve kontejyanları açık. SBS puanı olarkta okudugum okuldan daha düşük. ["]Yani ben 2.ci dönem baska bir okulda baska bir bölümde okuyabilir miyim ? Karneler , dersler falan nasıl olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.