Şimdi Ara

Razer Surround Sound 7.1 programı no sound [Ses gelmeme problemi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sorunumu tane tane anlatmak istiyorum. Öncelikle genel bir yapı tabiriyle insanlardan yardım istemeyi her zaman en sona bırakırım. Bu yüzden denediğim çözüm yollarını sizinle paylaşmak zorundayım çünkü insanlar googlayarak ilk çözüm yolunu yazıyorlar :)

Arkadaş senin sorunun ne ? diyecek olursanız ki haklı olarak :) sorunum şu ; razer surround sound 7.1 (sanal 71 ses) programını denemek deneyimlemek için kurdum. Kurulumu sorunsuz bir şekilde yaptım. Ama windows sesleri gelmiyor yani ses yok. Sorunsuz olduğuna nasıl kanaat getirdin derseniz ki eğer bu programı arkadaşımın pc kurdum denedim sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Lütfen bu program olmuyorsa başkasını kurr yeaa diyecek insanlar boşa kürek çekip yazmasınlar. Başkasını kurmak istesem sizden yardım istemem. (Anlayışın için Tşk :) )

Ben 2 tane ayrı ayrı setup lu kurulum yaptım. 2 ayrı kurulumdada sonuca varamadım. ilk olarak sizlerle kurulum yaptığım linkleri paylaşmak istiyorum.

1.Kurulum tıkla
    2.kurulum tıkla

Ses bağdaştırıcıları; Ek olarak ayrıntılı rapor txt olarak ekleyeceğim.

Aygıt yönetimi;

işletim sistemi;

Şimdi gelelim Denediğimiz çözüm yollarına ;
    1: Aygıt yöneticisinden her şeyi tek tek güncellemeye çalıştım son sürüm yüklü
    2.Her ihtimale karşı Driver booster araması gerçekleştirdim.
    3.programı Revo unistaller pro ile en ince ayrıntısına kadar kaldırıp tekrar kurdum.
    4. Belki sorun kulaklıkdadır diye pc ye hi fi stereo amfi sistem bağlayıp denedim sonuç yok.
    5. Googleda en popüler olan hizmetlerdeki RzSurroundVADStreamingService yi tekrar başlattım defalarca.
    6. Realtek farklı sürümünü denedim sonuç nafile
    7. Ön panel girişlerini'de denedim ama sonuç yok.
    8. Kulaklık sharkoon b1 aynı kulaklık ile kullananlar mevcut.

Şimdi olması gerekenler resimlerde ; veya bu böyle değil şöyle yapmalısın diyecekler aşağı bakar mısınız ?

Ben sorunun windows sürümümden kaynaklandığını düşünür olmaya başladım ek bir rica olarak benimle aynı sürümü kullanan arkadaşlar programı deneme zahmetinde bulunabilirler mi ?

Ek olarak realtek yöneticisi arayüzü;

CD ses kalitesine kadar hepsini tek tek denedim.

Bu sorunu yaşayan çözebilen veya önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem ?

Ses rapor.txt[Txt dosyasını eklemeyi beceremediğim için online not oluşturdum. Tıklayarak gidebilirsiniz.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmaiL Usl -- 16 Ocak 2020; 15:32:1 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.