Şimdi Ara

Razerden Bedava Runes (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane daha kod geldi. 10 tane kadar Quintim vardı kombine denedim gereksiz şeyler çıktı hep :( 3 tane sakladım

Smurf için alıyorum şimdi... Ama fazladan e-mail kalmadı
  • Fazla olan varsa bana yollasın bea 1 tane alabildim sonra site açılmadı bi daha
  • siteden bir cinli buldum onla takas ettim 3 rune oldu 6
  • us kullanan varsa 3 tane hayrına versin ya alamadım bi türlü
  • Bilmeyenler için:

1lvl üyelikte bile t3 razer runeleri kullanabiliyoruz 13lvl smurfte denedim az önce

Ve Eu west için kullandığınız keyi East için kullanabiliyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Bilmeyenler için:

1lvl üyelikte bile t3 razer runeleri kullanabiliyoruz 13lvl smurfte denedim az önce

Ve Eu west için kullandığınız keyi East için kullanabiliyorsunuz..

aklima ko geldi chitin sheller bir ara andreamde giyiliyordu hahaha
  • Sadece EU West'te kullanılmış keyim var. Eu East veya NA'da olup takas etmek isteyenler pm atsın
  • Hiç kod alamadım Eastte kullanıp vermek isteyen olursa PM atabilir mi acaba?
  • Ben Eastte bi tane kod kullandım amerıkada kullanan varsa özelden yazabilir. karşlılıklı takas ederik :D
  • İnsan olun ya. 10 Tane Quintessence almışsınız bittiyse biz alamayacaz. Bu kadar açlığa ne gerek var. Türk milleti değil miyiz 100 Tane alsanız şaşırmam. 3 Tane neyinize yetmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

İnsan olun ya. 10 Tane Quintessence almışsınız bittiyse biz alamayacaz. Bu kadar açlığa ne gerek var. Türk milleti değil miyiz 100 Tane alsanız şaşırmam. 3 Tane neyinize yetmiyo.

Aynen ya 1 tane bile alamadım şu site açık olsa sadece 3tane ms alim başka bişe istemiyorum :D
  • Girebildim sonunda siteye, elimde westte kullanılmış bir kod -sana verdiğim değil Robin - var. İsteyen PM atsın, veryim takas karşılığı.
  • Hayrına EU için 3 Code atacak yok mu ya. Nordicteyim.
  • takas yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vastiel -- 27 Ağustos 2011; 17:17:08 >
  • bu olay akşama doğru '' Sell 3 acc west '' şekline döner
  • Elinde fazladan kod olan, verebilecek hayır sever bir insan var mı? Bakın o kadar şekerlik yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

2 Adet kullanılmış NA kodum var Eu dan takas etmek isteyen varsa yazsın

Ben :D
    http://www.facebook.com/onur.akdemir burdan iletişebiliriz :D (telefon kullanamdığım için özel mesaj atamıyorum)

• TENCAJ9K4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 27 Ağustos 2011; 17:17:21 >
  • quote:

Takas etmiş.
    SAğol kodları alıp scam yapmadığın için. Forumlar doldu taştı.

@dağınık
    Çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 27 Ağustos 2011; 17:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

Takas etmiş.
    SAğol kodları alıp scam yapmadığın için. Forumlar doldu taştı.

@dağınık
    Çok sağol.

eğer çok aldıysan kalsın almayan alsın ben fazla girmiyorum bu aralar birine faydamız olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.