Şimdi Ara

Razerden Bedava Runes (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
7.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler westte aldıgınız kodları paylasın bu mubarek ayda.
  • EU'da kullanılmış 3 kodum var. NA'da kullanılmış EU'da kullanılmamış 3 kod ile takas yapabiliriz. İsteyenler mesaj gönderebilirler.
  • Eu West te kullanılmış 4 kod var elimde takas yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Eu West te kullanılmış 4 kod var elimde takas yapılır

2 tane versene hayrına
  • Your Razer Rune Code is: HWNKWUYM6
    Your Razer Rune Code is: H4KPJ492G

eastde kullandım. haber veren arkadasa tesekkürler.
  • eu east icin kod olan pm atsın bana ya =)
  • runes' ler geri verilebiliyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

İnsan olun ya. 10 Tane Quintessence almışsınız bittiyse biz alamayacaz. Bu kadar açlığa ne gerek var. Türk milleti değil miyiz 100 Tane alsanız şaşırmam. 3 Tane neyinize yetmiyo.

Tutan yok sende alAyrıca belli bir sayıda dağıtıldığı nerde yazıyorTürk olmakla ne alakası var onuda çözemedim NA forumundaki rune konusu 420 sayfayı geçti onların hepsi Türk mü ?

Adamlar 10 Tane Quintessence almamış. Codeları alıp US için kullanmış. Burda adam 9 Mark 9 Quintessence almış tek accounta. Zorun neydiki 9 Tane Quintessence alıyosun. En fazla 3 Tane takılıyo zaten.

• quote:

quote:

quote:

İnsan olun ya. 10 Tane Quintessence almışsınız bittiyse biz alamayacaz. Bu kadar açlığa ne gerek var. Türk milleti değil miyiz 100 Tane alsanız şaşırmam. 3 Tane neyinize yetmiyo.

Tutan yok sende alAyrıca belli bir sayıda dağıtıldığı nerde yazıyorTürk olmakla ne alakası var onuda çözemedim NA forumundaki rune konusu 420 sayfayı geçti onların hepsi Türk mü ?

Adamlar 10 Tane Quintessence almamış. Codeları alıp US için kullanmış. Burda adam 9 Mark 9 Quintessence almış tek accounta. Zorun neydiki 9 Tane Quintessence alıyosun. En fazla 3 Tane takılıyo zaten.

markla quinti ayrı kodla vermiyo ki

• quote:

quote:

quote:

konuyu biraz incele doğru yolu bulacaksın.

• GZZ7WKWXJ
    NKJTM9JPH
    YFLPHUKJG
    FPKEH4HKG
    3LAMVJVPK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 27 Ağustos 2011; 19:39:03 >
  • quote:

quote:

quote:

Adam birleştirerek işine yarayacak rune yapmaya çalışıyor belki?Zevk onun zevki değil mi ne isterse yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 27 Ağustos 2011; 19:40:51 >

• Eu West'te kullanmak için kod arıyorum. PM pls
  • haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

NA dan ilk ekleyen arkadaşa eu westte kullandığım kodları vericem. bekliyorum. kodlar eastte de kullanılmıştır.

Alayını verdim gitti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuraka -- 27 Ağustos 2011; 21:43:15 >
  • Tekrar söylüyorum bilmeyenler varsa, Westte ve NAda kullanılmış keyler Eastte kullanılabiliyor
  • eastte kullanmış,westte kullanmamış arkadaş varsa hayrına atarsa bana çok mutlu olurum
  • elimde eastte kullanılmış 2 kod var eger eastte kullanılmamıs kodunuz varsa takas edebilirim
  • East'te kullanılmamış kodu olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

GZZ7WKWXJ
    NKJTM9JPH
    YFLPHUKJG
    FPKEH4HKG
    3LAMVJVPK

Hocam 9 Tane alanlar 5 Tane daha aldı şimdi. Özelden yollasan iyi olurdu kaçırdık bunuda. Neyse problem değil. Feeder ve Leaver olanların gerçeğini 3 Tane Quintessence değiştirmez. Oynayan runesizde oynar.

Not: Yukarda yazılanların tamamı avuntu ürünüdür.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.