sirinevler de motorola satan bir yer vardi soriim bi dedim adam dedi 775lira sora garantilimi fln dedim 2 yil garantisi var dedi ya guvenebilir miyim acaba ayrica 6170e de 650 lira dedi arkadaslar bu fiyatlara guvenebilir miyim bi dusuncelerinizi soylerseniz sevinirim
Garantiliyse no problem.Bu fiyatlar normal
GARANTİLİSİ 775 İSE SPOTU NE KADAR???
[Deleted by Admins]
big king ark dogru dion ama ben de anlamadim ondan sordum zati
sakın almayın bu teli. resim kalitesi çok kötü
alınacak telefon değil bence ederi epi topu 400-450 ytl eder wav bile çalamıyor telefon
teknode arkadasim ben o tel i sadece inceligi ve guzel gorunumu nedeniyle almayi dusunuyorum yoksa 6630 alirdim
bende zaten illaki resim kalitesi kötü diye alma demedim zaten. bilgin olsun diye resim kalitesi kötü dedim.yanlış anlamayalım
quote:
Orjinalden alıntı: doggy
teknode arkadasim ben o tel i sadece inceligi ve guzel gorunumu nedeniyle almayi dusunuyorum yoksa 6630 alirdim
brnde senin gibi düşünüyordum dostum ama arkadaşın biri aldı 3 günlüğüne telleri değiştik bende 7610 var arkadaşım satacak yer arıyor ince ama yüzeyi geniş telefonun ve dediğim gibi pekçok dosya türünü desteklemiyor ince ama büyük derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme