Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dortmund, kimlik bunalimi yasiyor, ne istediklerini bilmiyorlar.Sampiyonluga oynayacagiz diyorlar, transferi artiyla kapattiklari halde iyi bir 9 numara almiyorlar, sezon basinda Sanchoyu satmaktan bahsetmeye basladi Zorc.O topcuyu nasil motive edeceksin.ondan sonra zaten Sanchoyla sorun yasamaya basladilar.Bir takim insaa ediyorlar,sonra yildizlarini satip sil bastan basliyorlar.Bu yonetim modeliyle Dortmund ne uzadi ne kisaldi, hala bu israr niye? Sanchoyu tut, akillica yatirimlarla butceyi asmadan, takimini guclendir.boylece daha fazla buyursun.Zorc ve Watzkeyle olmuyor artik.Dortmundu batmaktan kurtardilar, lakin Dortmund onlara artik 1-2 beden buyuk geliyor.

Schalkeye gelince, sizin icin SLye gitmek cok onemli.SLden gelen parayla atiyorum, 80 milyona 8 rotasyon topcusu almak yerine 3 tane seviye atlatacak topcu almak.Ondan sonra, Schalke ruzgari arkasina alir, gerisi de gelir.SLye giden, Wagner gibi hocasi olan Schalke top talentler icin de cazip bir secenek olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim gibi bu sene şampiyonuz. Lakin çok fazla sakatımız var. Gladbach ile Munich'in maçı var haftaya. Oradan çıkacak bir Gladbach galibiyeti çok iyi olur. Saçma sapan puan kayıpları vermesek puan farkını baya açardık.

Önümüzdeki sene Haaland'ın gelmesiyle şampiyonlar liginde'de iddialı bir takım olacağız.
  • Bu Leipzig nefretinin altındaki sebep daha çok sosyolojik. Doğu Almanya'nın bir takımı olması başlıca sebebi. Yoksa Wolfsburg, Hoffenheim'da benzer mantıklar yükseldi.
  • Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte

Gecen sene, Dortmund 9 puan ondeyken, munihli topcularin sampiyonluga inandiklari aciklamalari Dortmundlu topculari rahatsiz ediyordu.Bu yuzden, Wernerin sampiyonluk aciklamasini onemli goruyorum.Tum topcularimiz, sampiyonluga inanip, sampiyonlugu cok isteyip sahada her seylerini vermeli.

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte

Kickerin sampiyon kim olacak anketinde, 24.5 oy almisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 5 Aralık 2019; 14:47:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Bu Leipzig nefretinin altındaki sebep daha çok sosyolojik. Doğu Almanya'nın bir takımı olması başlıca sebebi. Yoksa Wolfsburg, Hoffenheim'da benzer mantıklar yükseldi.
    Aynen oyle.

Bayer Leverkusen de ayni sekilde yukseldi.Hepsi de 50+1i bir sekilde deldiler.

• Kouassi, sezon sonunda buyuk ihtimalle bizde.Rangnick baskanin izledigi cok sayida top talent var Fransada.Soppy gibi.

iki takimim arasindaki transferler beni cok mutlu ediyor.Kouassi, Nkunku kadar tecrubeli olmasa da onunda potansiyeli buyuk.Nagelsman hocanin elinde ust duzey olabilir.

• Monacolu Heinrichs icin teklif yaptik.Cok istedigim transferlerden birisi.Teknik,atletik ve cabuk.Son birkac senedir beklenen patlamayi bir turlu yapamadi.Tam Nagelsman hocanin seviye atlatacagi topcu.Saracchi de sanirim Gsye gidecek.

• 2-0 ondeyiz.iki golu de penaltidan attik.Poulsen ve Nkunkuya yapilan fauller sonrasi verilen 2 penaltiyi Forsberg ve Werner gole cevirdi.

Klostermann, stoper oynuyor.Bu macta ilsanker oynatilmazdi.

• Mukiele yuzunden golu yedik.ilk yari sonuna dogru, geriye gec dondu, Lyon tek ciddi pozisyonunu buldu.Burada da 2 metre oteden savunma yapiyor.

• Nagelsman hoca, Werner ve Upamecanoyu 55te oyundan aldi.Cunha ve Ampadu oyunda.

An itibariyle savunma hattimiz,

Sarrachi Kolstermann Ampadu Mukiele

Korku filmi gibi.

• Lyon atti, 2-2 oldu.

Sarrachi hata yapti.

Hoca, Nkunkuyu alip, Lamieri de oyuna sokmustu.Takimi iyice geriye cekti, iyi kontralar yakaladik, lakin final paslari cogunlukla kotuydu.

Az once, cok net pozisyon kacirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Lyon atti, 2-2 oldu.

Sarrachi hata yapti.

Hoca, Nkunkuyu alip, Lamieri de oyuna sokmustu.Takimi iyice geriye cekti, iyi kontralar yakaladik, lakin final paslari cogunlukla kotuydu.

Az once, cok net pozisyon kacirdik.
    Hocam sizde Liverpool ile eşleşip kardeş takım Salzburg'un intikamını alırsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirlebendichh

Hocam sizde Liverpool ile eşleşip kardeş takım Salzburg'un intikamını alırsınız artık

Alıntıları Göster
    Bizim icin Avrupada basari icin henuz erken.Benim istedigim seviye, gecen seneki Ajaxin biraz daha iyi savunma yapan hali.Catir catir top oynayacak, hicbir takima ezilmeyen bir takim hayal ediyorum.Dogru yatirimlarla o seviyeye gelebiliriz.Bunun icin oncelikle bek, 9 numara sorunlarini cozup, rotasyonu guclendirmemiz lazim.

Hocamiz cok iyi, ruzgari da arkamiza aldik, artik baskandan daha fazla yatirim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 11 Aralık 2019; 16:40:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Bizim icin Avrupada basari icin henuz erken.Benim istedigim seviye, gecen seneki Ajaxin biraz daha iyi savunma yapan hali.Catir catir top oynayacak, hicbir takima ezilmeyen bir takim hayal ediyorum.Dogru yatirimlarla o seviyeye gelebiliriz.Bunun icin oncelikle bek, 9 numara sorunlarini cozup, rotasyonu guclendirmemiz lazim.

Hocamiz cok iyi, ruzgari da arkamiza aldik, artik baskandan daha fazla yatirim bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam başlığı değiştirin bence lideriz demek tuhaf duruyor

• Haaland, ozel jetle Dortmunda gitmis.Bu iyi olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

Hocam başlığı değiştirin bence lideriz demek tuhaf duruyor

Alıntıları Göster
    Liderligi ve sampiyonlugu cok istiyoruz, baslikta bu inanci gosteriyor diye degistirmedim.

• #RBLeipzig left back Saracchi wants to leave the club. #Galatasaray are interested. Leipzig, in turn, are in the final stages of signing Benjamin Henrichs from Monaco (kicker)

Heinrichs, transferi bitmek uzereymis.Guzel haber.

Bu arada Almanya SL yayin haklarini 2021den itibaren DAZN ve Amazon aldi.

• Haaland konusunda hala yaristayiz.Salzburg sportif direktoru Leipzige ziyareti dogruladi.

Ben Haaland cok sisirildigini lakin potansiyelinin buyuk oldugunu dusunuyorum.Salzburg, onde basan, cok adamla hucum eden, hucumdaki topculari birbirlerine yakin oynayan takim.Bu sistemle hucumdaki topculardan verim almak kolay.

Nagelsman hoca faktoruyle Haaland ust duzey olabilir.umarim, bizi tercih eder.

• Haaland, Juve ve M.unitedla da gorusup yeni yila kadar bir karar verecek.Dortmund ve biz, simdilik yarista onde gozukuyoruz.Menajeri, Raiola.Juve ihtimalini bu yuzden yuksek goruyorum.Raiolanin Juveyle iliskileri cok iyi.

• Nagelsman hoca, Haalandla gorustugunu ve gorusmenin iyi gittigini acikladi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.