Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilsankere ragmen 3-0 kazandik ve liderlige tekrar yukseldik.Bu hafta M'gladbach, Wolfsburg deplasmaninda.Puan kaybetme ihtimalleri var.Hafta icin Dortmund deplasmani var.ilsankerle Ampaduyla 1 puan bile zor olacak.Bu yuzden M'gladbachin puanlar kaybetmesi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 14 Aralık 2019; 23:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte

Liderlik 😍😍😍

• Natürlich beschäftigen wir uns mit vielen Spielern, und wir haben ja auch gesagt, dass wir uns auch mit Haaland beschäftigen. Das ist ein toller Spieler, aber er ist bei Red Bull Salzburg unter Vertrag. Da gehört es sich, dass wir nicht so viel über einen Spieler sprechen, der bei einem anderen Verein noch unter Vertrag steht. Aber ich kann zumindest sagen, dass wir Interesse an diesem Spieler haben", so Mintzlaff am Sky Mikro. 

Dogal olarak cok topcuyla gorusuyoruz ve Haalandla da gorustugumuzu soyledik.Harika bir topcu, lakin, Salzburgla sozlesmesi var.Baska klublerin topculari hakkinda cok fazla konusmuyoruz.en azindan, bu topcuyla ilgilendigimizi soyleyebilirim.

Mintzlaff, cogu alanda hizli buyumeye karsin, kulubu gelecek icin yapilandirma ve guclendirmenin ilk hedef oldugunu da soyledi.

• According to Salzburger Nachrichten, Leipzig seems to have the best chances to sign #Haaland. The player reportedly tends to move to the Bundesliga instead of Manchester United. The release clause is said to be just over €20m. #BVB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham, favori.Ozellikle takimdaki stoper sorunu dusunuldugunde.ilsankeri Kane ve Sona karsi dusunemiyorum.

SLde ilk defa bir top takima karsi kendimizi test edecegiz.Bu acidan heyecan verici olacak.

• #Bayern have already earned €74.19m in the #ChampionsLeague this season. #BVB have earned €58.784m, #RBLeipzig €40.19 million and Leverkusen, who are relegated to the #EuropaLeague, €37.27m (kicker)

"We showed Erling Haaland what we can offer him and what his role will be," #RBLeipzig sporting director Krösche said to kicker. "The rest will be up to him."

SLde basariyi aliskanlik haline getirmemiz lazim ve bir an once tarihsel siralamada ilk 20ye girmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Tottenham, favori.Ozellikle takimdaki stoper sorunu dusunuldugunde.ilsankeri Kane ve Sona karsi dusunemiyorum.

SLde ilk defa bir top takima karsi kendimizi test edecegiz.Bu acidan heyecan verici olacak.
    Hocam, Konate ve Orban yılbaşında geri dönüyor diye gösteriyor transfermarktta. Bence hata yapmazsanız turu geçen taraf siz olursunuz. Tecrübe farkı tabiki var ama konate ve orban dönüyorsa asıl onlar korkmalı dediğim gibi umarım hata yapmazsınız tottenham şanslı bir takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirlebendichh

Hocam, Konate ve Orban yılbaşında geri dönüyor diye gösteriyor transfermarktta. Bence hata yapmazsanız turu geçen taraf siz olursunuz. Tecrübe farkı tabiki var ama konate ve orban dönüyorsa asıl onlar korkmalı dediğim gibi umarım hata yapmazsınız tottenham şanslı bir takım

Alıntıları Göster
    Ben Mourinho'nun Nagelsmann'la başa çıkabileceğini düşünmüyorum umarım yanılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 16 Aralık 2019; 18:55:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirlebendichh

Alıntıları Göster
    insallah, maclara kadar donup, yuzde 100lerine ulasirlar.Ozellikle Konateye cok fazla ihtiyacimiz olacak.Tyler Adamsta dondu.Heinrichs ve olasi Haaland transferleri de var.Bakalim, cok ilginc maclar olacak.ingiliz takimlari SLde oyun disiplininden hic kopmuyorlar.Tottenhama cok dikkat etmeliyiz.

Gulacsi
    Klostermann Konate Upamecano Heinrichs
    Lamier Tyler Adams
    Sabitzer Nkunku
    Haaland Werner

Su kadroyla cikabilirsek, ciddi sansimiz olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Ben Mourinho'nun Nagelsmann'la başa çıkabileceğini düşünmüyorum umarım yanılmam.

Alıntıları Göster
    Tottenhamin ilk tercihi de Nagelsman hocaymis, lakin, gec kalmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum. Sizde chelsea ile eşleşmişsiniz hocam. Devre arası defansa takviye olunca sizde geçersiniz. Geçen yılın intikamını almak lazım ingiliz takımlarından
  • #BVB: Bürki, Akanji, Hummels, Zagadou, Hakimi, Weigl, Brandt, Guerreiro, Hazard, Reus, Sancho

#RBLeipzig: Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Upamecano, Halstenberg, Demme, Laimer, Sabitzer, Forsberg, Poulsen, Werner

• Klostermann, stoperde basladi.Beklerde Mukiele ve Halstenberg.

Nagelsman hoca, Dortmundun 3lu savunma oynamasindan sanirim Nkunku yerine Poulsenle basladi.

Demme ve Lamier, beklere mutlaka yardim etmeli. Mukiele geriye gec donuyor.Halstenbergde hamlelerde biraz agir kaliyor.

• Halstenberg,Demme ve Forsberg cok kotu basladilar.

• Biraz pas yapip, once oyunda dengeyi kurmaliyiz.

• 2-0 oldu.Stopersiz bu kadar.Upamecanoda her yere yetismekten yoruldu.

Hocanin tek hatasi, Nkunkuyu kesmesi.3lu defans oynayan takima karsi, oyunu kanatlara acmadik.Gobekten Dortmundu bu sistemle delmek zor.

Demme ve Forsberg cok kotu.Ortasaha ustunlukte kuramadik 4-3-1-2ye ragmen.

• 2-2
  • Forsberg-Nkunku degisikligi oyunu degistirdi.

• inanılmaz bir maç dortmund üç oldu
  • Stopersizlikten 1 gol daha yedik.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.