Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

65ten fazla olmasi lazim.

Alıntıları Göster
    Bende öyle biliyorum ama hepsi Werner'i 27'ye alıcaz diye geziyolar. İlginç
  • Bild are speculating that #RBLeipzig are out of the race to sign Erling Haaland. The club can’t guarantee playing time and isn’t willing to meet his financial demands.

“We will never be a sellers club,” Mintzlaff tells kicker. “But we are part of the football business, which means we will not only buy but every once in a while sell.” #RBLeipzig

20 milyona Haaland sahane bir firsat transferiydi.Finansal taleplerini kabul edip, alacagi sureyi garanti etmeliydik.Hata yaptik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz once, sportif direktorumuz aciklama yapti.Biz Haalandi yaz icin istemisiz, Raiolaysa Ocakta transfer olmasini istemis.

• Klostermannla sozlesme yenilemek lazim.Elimizdeki en iyi bek.Nagelsman hocayla iyi gelissede henuz bekledigim seviyeye cikamadi.Munih ve Barcanin ilgisi var.Munihin sag bek arayisinda olmasi bile sacma.Pasor 6da Thiago ve Adrian Fein gibi 2 isim varken Kimmichi ortasahaya cekmek mantiksiz zaten.Zakariayi al DM'ye, tum sorunlarin bitsin.

Kouassi icin soylenen, yonetim Upamecanonun yerini Kouassiye soz vermis.

• Henrichs transferi bitmek uzere.Munih, kiralik teklif yapmis.Munihin hedefi 6 ayligina kiralik bek alip, yazin Klostermanni almak.Monaconun istedigi ve bizim teklifimiz arasinda 5 milyon fark var.20 milyon teklifimiz bence gayet iyi.

• tsu ben poulsen i hic begenmiyorum nasil bu takimda kaliyor

sabitzer de yetersiz gibi geliyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Todo Al Blancos -- 3 Ocak 2020; 2:25:4 >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Poulsen konusunda katiliyorum, lakin, Sabitzer gayet iyi.

Sabitzer,Nkunku ve Werner 3lusune takim icinden bir alternatif bulmamiz lazim.Wolf gibi,Lookman gibi.

• Cunhaya ispanya ve fransadan talipler var.Buyuk ihtimalle, kiralik gidecek.

• Biz bittik.Bildin haberine gore Orban Nisanda, Konate Subatta doneceklermis.Tur, Tottenhama simdiden hayirli olsun.

• umarım öyle değildir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demmeye Napoliden 12 milyon+bonuslar teklifi geldi.Henuz bu teklif reddedilmedi.Lakin, italyanlarin iddiaa ettigi gibi biten bir transferde yok.

Teklif dusuk, ayrilmasi rotasyonu da zayiflatir.Kampl, sakat.Bize gelince, tum takimlarin cimriligi tutuyor.30-35 bari teklif et.

• Demmenin babasi fanatik Napolili.Demmenin ismi Maradonadan dolayi Diego.idolu, Gattuso.Son buyuk sozlesmesini de yapacak.Yasi 28 oldu.Onun acisindan bu teklifi kabul etmek mantikli.

Demme, yetersiz bir topcu ozellikle, fizik ve pas kalitesi bizim seviyemiz icin yetersiz.Yine de, ben olsam, yedekte tutardim.Dedigim gibi, Kamplda sakatken o da ayrilirsa, ortasaha rotasyonun zayiflar.

ilsankerde Euro 2020 icin sure alacagi takima gitmek istiyormus.Kac senedir ilsanker yuzunden yeterince kanser oldum.insallah, gider de kurtuluruz bu beladan.

• lookman fena patladi ya. ingiltere disina cikan ingilizlere saygim sonsuzdur ama cocuk olmadi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

lookman fena patladi ya. ingiltere disina cikan ingilizlere saygim sonsuzdur ama cocuk olmadi gibi.
    Rashica ve Waldschmidti cok istemistim, onlar varken Lookmanin alinmasi buyuk hataydi.insallah, en az zararla kurtuluruz.

Bu arada, Demme Romaya gitti.Bugun, saglik kontrolu var.

• Barca, Klostermann ile ilgileniyormuş. Çok defansif bir bek. Stoper olsa daha iyi.

Aynı zamanda Umtiti satılırsa Upamecano da düşünülüyor. Upamecano'nun iyi piyasası var. Bu yüzden Barca için gereksiz harcama olabilir. Todibo'ya neden güvenmiyorlar anlamıyorum.

Leipzig'i genel olarak takdir etmek gerek. Çok uygun fiyatlara wonderkid yakalıyorlar. Werner'i de yakın zamanda büyük bir takıma okuturlar. Onunla da yeni wonderkidler bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007D66956

Barca, Klostermann ile ilgileniyormuş. Çok defansif bir bek. Stoper olsa daha iyi.

Aynı zamanda Umtiti satılırsa Upamecano da düşünülüyor. Upamecano'nun iyi piyasası var. Bu yüzden Barca için gereksiz harcama olabilir. Todibo'ya neden güvenmiyorlar anlamıyorum.

Leipzig'i genel olarak takdir etmek gerek. Çok uygun fiyatlara wonderkid yakalıyorlar. Werner'i de yakın zamanda büyük bir takıma okuturlar. Onunla da yeni wonderkidler bulurlar.
    Klostermann, Barcanin beklerinden daha dengeli bir bek.Bence, Upamecano da Lengletten iyi.Lenglet, yerden ve oyunu okumada yetersiz.Upamecano hizli dusunme yuzunden hatalar yapsa da duvar gibi stoper.Konate, tabii baska bir seviye.Bizde Klostermanni tutmak istiyoruz.Upamecano, ayrilacak gibi.

Gulacsi
    Klostermann Konate Upamecano Henrichs
    Lamier Adams
    Sabitzer Nkunku
    Schick Werner

Topcularimizi satmak yerine bu 11i nasil guclendirebiliriz, onu dusunmeliyiz.Eger ligi kazanirsak, SLde de ceyrek final hedefi koyarsak, mali yonden daha fazla buyuyebiliriz.Bu da harcama gucumuzu artiracaktir.

Birde Reale Munihe Barcaya Psgye topcu satmak farkli, Arsenal ve bu ayardaki takimlara satmak farkli.Arsenal vs seviyesindeki takimlara topcu satarsan, ne uzarsin ne kisalirsin.Bayer Leverkusen bile hedefimiz top 6ya topcu yetistirip, satmak diyor.Baskan, bizim asla topcularini satan bir takim olmayacagimizi, lakin, ticaretin gerektirdigi gibi cok nadirende olsa satislarin olacagini soyledi.Dortmund, mesela, topcu satisini abartiyor.Takim iskeletiyle de cok oynuyorlar.Aubaya zam yapmak yerine Arsenale sattilar.Biz, boyle yapamayiz.Bunun sonu olmaz.

• Demme, 13 milyon avro karsiliginda resmen Napolide.3 milyonda bonus var sanirim.

Bir kadin, ilsankeri ona tecavuz ettigi iddiasiyla sikayet etmis.ilsanker reddetmis iddialari.

Demme, yerine birini almazsak zorlaniriz.Almanyada pasor 6da oyle potansiyelli, ust duzey olabilecek Adrian Fein haricinde kimse yok.Belki, Kouassi transferi erkene alinir.

• Kouassiye 4 milyon imza parasi teklif etmisiz.

• Henrichs, transferi yatti.Monaconun yeni hocasi kaliyor aciklamasi yapti.

• Kroschenin soyledigine gore, Monaco Henrichsi satmayacagini bildirmis.

5 milyon farka ragmen, cok agir davrandik.Ustelik, Monaconun yeni hocasinin Henrichsi begendigiyle ilgili haberler cikmasina ragmen.

Ortasahaya ve beke takviye olabilirmis.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.