Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdilik iyi mucadele ediyoruz Poulsen yuzunden 10 kisi oynamamiza ragmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New Pep

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte
  • Hadi aslanlar dayanın son yarım saat hadi koçlarım benim i

• tek maçlarda herşey oluyor işte belli olmuyor, ispanya temsilcisi tek barça kaldı yarın munihi elemesini bekliyorum
  • hak eden kazandı ama poulsenle psgyi geçmek zor

• Yari Finaldeyiz ve sonuna kadar hakettik.Nagelsmann hoca, tek hatasi disinda harika bir mac cikardi.Simeonenin Felix hamlesine gec cevap verdi.

Takimimla gurur duyuyorum.Bugun tarih yazdik.11 yilllik kulubuz, kulub olarak her gecen gun daha fazla gelisiyoruz.

Haalandin transferine cok uzulmustum.Cunku, o ve Wernerle SLyi kazanabilirdik.

2 takimimdan biri finali garantiledi.Bu yuzden ayrica mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 14 Ağustos 2020; 0:8:20 >
  • İşte Bundesliga'nın gücü. Helal olsun Nagelsmann ve oyuncularına helal olsun. Bild acaba başkalarını övmeyi bırakıp Nagelsmann hocamızı övücek mi merak ediyoruz.
  • Müthiş oldu bu be Seneye Poulsen yerine Sörloth'u görmeyi çok isterim takımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 14 Ağustos 2020; 0:8:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirlebendichh

İşte Bundesliga'nın gücü. Helal olsun Nagelsmann ve oyuncularına helal olsun. Bild acaba başkalarını övmeyi bırakıp Nagelsmann hocamızı övücek mi merak ediyoruz.
    bild manseti "dunyada klopp hocamdan baska basarili olan teknik direktorler de var"

• Leipzig'i tebrik ederim. Dünyanın en iyi yönetilen kulüplerinden bir tanesi. Stoperleri ve orta sahası çok iyi. Werner'in gidişinden sonra tek eksik forvet.

Favorim Olmo da golünü attı.
  • Leipzig, bu seviyelerin takimi zaten.Fakat, tek eksikleri büyük maçlari alacak yildiz eksikliği.

Nkunku çok yetenekli olmasina ragmen, laubali oynuyor.Son vuruşlari da yok.Nagelsmann, Rashicayi ve Olmoyu geliştirebilirse, Hwangla bu sorunu çözme şanslari var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

tek maçlarda herşey oluyor işte belli olmuyor, ispanya temsilcisi tek barça kaldı yarın munihi elemesini bekliyorum
    Bu aralar, @maşik hocam kimi favori görüyorsa, eleniyor.Barçayi şimdiden tebrik ederim.Yari finaldesiniz.
  • Turdan gelen parayla Shickin bonservisini alırsınız.Sörlothu almaya gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

Turdan gelen parayla Shickin bonservisini alırsınız.Sörlothu almaya gerek kalmaz
    Bir kismi topculara prim olarak verilecek.Geri kalani, Rashica butcesine eklenecek sanirim.

• Tebrik ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Tebrik ederim hocam
    Tesekkurler.

Benim icin tatli bir surpriz oldu.A.Madridi boyle ezecegimizi beklemiyordum.Gerci, Nagelsmann hoca, kendinden emindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 14 Ağustos 2020; 1:56:2 >
  • Norvec basinina gore, bugun Sørlothle gorusme olacak.Gercekten bizim yonetim garip.Devre arasinda Poulsenden vazgecmeyip Haalandi almadilar Poulsenle SL ceyrek finaline cikardilar takima.10 kisi oynatti.

Ruzgari arkamiza aldik.Rashica ve buyuk maclarda is yapacak bir 9 alin, ne Sørlothu ya.Poulseni satip, Sørlothu alirlar, onu anlarim da, ilk 11 icin Sørloth buyuk kumar.Salzburg, Dakayi 10 milyona satsin.Daka, cok daha mantikli hamle.

• leipzig bu gazla psg'yide eler benden söylemesi
  • Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte

Biri tutar diyorsun yani? O da iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Biri tutar diyorsun yani? O da iyiymiş.
    oynadık bekliyoruz

atletico madrid yüzünden kupon yattı banko diye düşünmüştüm

geçende roma maçina kg var oynadım sevilla 2-0 aldı ondanda yattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 15 Ağustos 2020; 21:43:9 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.