Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabitzer'Psg olaganustu bir takim.Kadrolarinda bir cok yildizin disinda, kollektif bir yapilari var ve detaylar konusunda cilgin bir hocaya sahipler.Bizim icin essiz bir tecrube olacak.A.Madrid macindaki gibi oynarsak, biraz sansla kazanabiliriz.Haziriz.'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyon gercekten de City'yi eleyebilir. Iyi oynuyorlar. City bayagi tutuk. Heyt be Fransiz aslanlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Lyon gercekten de City'yi eleyebilir. Iyi oynuyorlar. City bayagi tutuk. Heyt be Fransiz aslanlari.
    3'lü stoper oynayan takımlara sempatim var yoksa lyon umrumda değil
  • Leipzig psg karşısında sürpriz yapar mı hocam sizce ne düşüyorsunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finalde PSG - Lyon karsilasmasi seyretsek ne guzel olur hocam. Ama her halukarda Bayern gercegi var.

• Sahsen sanmiyorum hocam. Neymar, Mbappe, Di Maria belki Verratti zor yani.

Bu arada farmers ligi dediklerine bakmayin. City bu maci kazansa bile Lyon saglam takim. Ozellikle fizik olarak cok gucluler.

• quote:

Sahsen sanmiyorum hocam. Neymar, Mbappe, Di Maria belki Verratti zor yani.

Bu arada farmers ligi dediklerine bakmayin. City bu maci kazansa bile Lyon saglam takim. Ozellikle fizik olarak cok gucluler.
    Teşekkür ederim, siz öyle diyorsanız öyledir hocam.

• quote:

Finalde PSG - Lyon karsilasmasi seyretsek ne guzel olur hocam. Ama her halukarda Bayern gercegi var.
    City'e bunu yapan Bayern'e neler yapmaz

• Sonu Bayern şampiyonluğu ile biten Alman finali istiyorum.

• Hocam Lyon böyle bir takım. Hep böylelerdi. Yani fizik olarak çok güçlüler. Topu adamlardan almak için faul yapmak zorunda kalıyorlar. PSG bir türlü haklarından geliyor. Lyon aynı oyunu sergilese bile Bayern, City gibi değil. Bayern seyrettiğim kadarıyla zor pozisyonlarda goller atan bir takım.
  • quote:

Hocam Lyon böyle bir takım. Hep böylelerdi. Yani fizik olarak çok güçlüler. Topu adamlardan almak için faul yapmak zorunda kalıyorlar. PSG bir türlü haklarından geliyor. Lyon aynı oyunu sergilese bile Bayern, City gibi değil. Bayern seyrettiğim kadarıyla zor pozisyonlarda goller atan bir takım.
    Benim gözüm korktu açıkçası bunlardan neyse hayırlısı olsun her şeye rağmen çok zevkli geçiyor bu sene turnuva

• Sörloth wernerin yerine birinci santrafor olarak gidiyor diye bahsetmiş Norveç basını.Bence gelen paraya en az 2 santrafor alır leipzig
  • RBLeipzig: Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Upamecano, Angelino, Kampl, Laimer, Nkunku, Sabitzer, Olmo, Poulsen

PSG: Sergio Rico, Kehrer, Kimpembe, Thiago Silva, Bernat, Marquinhos, Herrera, Paredes, Di Maria, Neymar, Mbappe

• Bu Angelino City'nin mevcut sol beklerinden daha iyi, savunma da eksikleri var diye gönderdiler. Bak şu maçta Leipzig'in en istekli futbolcusu. City'de De Bruyne, Agüero dışında istekli oynayan futbolcu göremiyorum ne yazık ki.
  • tek maçla şu city i amma gömdünüz ya. adamlar sene boyunca izlemesi en zevk veren oyunu oynadılar (başarılıdır başarısızdır ayrı)

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    City'nin harcadığı paraya göre oynadığı futbol zevk vermiyor, Liverpool ondan daha az bütçe ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Bu sene de saçma sapan bir Atletico Madrid maçı yüzünden elendik yoksa yine şampiyon olacağımızdan şüphem yoktu. Ha harcadıkları paranında nereden geldiğini herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 18 Ağustos 2020; 22:30:27 >
  • liverpoolu ve kloppu daha çok seviyorum takdir de ediyorum kesinlikle daha başarılılar. ama premier ligde birinin maçını izle deseler tartışmasız city i izlerim

• Ermenistan'ın savunma bütçesi 340 milyon. Kelin City savunmasına harcadığı para 400 milyon.

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın, City izlemesi biraz daha keyifli bir takım ama City'i çoğu kez eleştirdim.

5 milyon euroya PSV'ye sattığı futbolcuyu 12 milyon euroya geri aldılar ve sonrasında Leipzig'e kiralık gönderdiler. Elindeki Mendy, Zinchenko ikilisi çok iyiymiş gibi yani Zinchenko cidden abartıldı ne orta açabiliyor ne şut atabiliyor. Zinchenko'yu neden transfer ettiler halen aklım almıyor. Premier League'de orta seviye takımlardan birine baksam yani bu ikisinden çok daha iyi sol bek bulurum.
  • Ah şu maçta Kampl ve Gulacsi yerine daha iyi iki tane isim olsa maç daha farklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 18 Ağustos 2020; 22:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.