Şimdi Ara

Rb Leipzig Taraftarları Szoboszlai Leipzigte (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
0
Favori
21.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sörloth bir risk kabul ama bana kalırsa mantıklı bir risk şöyle ki Sörloth daha genç sayılacak bir yaşta, bu bir avantaj, diğer bir avantajı özgüvenini bulmuş olması Trabzonda gayet iyi bir sezon geçirdi, Crystal Palace'daki veya ardıllarındaki kötü performanslarının Sörloth'da bıraktığı baskı artık yok.Ben transferi mantıklı bir risk olarak görüyorum ve olumlu buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci's -- 7 Eylül 2020; 16:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci's

Sörloth bir risk kabul ama bana kalırsa mantıklı bir risk şöyle ki Sörloth daha genç sayılacak bir yaşta, bu bir avantaj, diğer bir avantajı özgüvenini bulmuş olması Trabzonda gayet iyi bir sezon geçirdi, Crystal Palace'daki veya ardıllarındaki kötü performanslarının Sörloth'da bıraktığı baskı artık yok.Ben transferi mantıklı bir risk olarak görüyorum ve olumlu buluyorum.
    Katiliyorum, lakin, biz su anda bu riski alacak pozisyonda degiliz.Trabzonspor, 25 milyon avro istiyor.Bugune kadar risk aldigimiz, cogu transfer basarisiz oldu.Lookman,Bruma,Sarrachi.

Dembele veya Dakayi alsak, buyuk maclarda da daha faydali olurlar.Sørlothe 25 verip, basarisiz olup, Poulseni de kesemezse, biz ligde ilk 4e bile giremeyiz.Poulsen, zaten yetersiz.Bu yuzden, risk alinmamasi gerektigini dusunuyorum.

• Angelinoyla anlasmisiz.20 milyon avro zorunlu satin alma opsiyonuyla kiraliktan bahsediliyor.

Acaba, zorunlu satin alma opsiyonuyla Gosensi alamaz miydik? Sahsen, o benim icime daha cok sinerdi.

• Angelino ve Samardzic transferleri aciklandi.

Angelino icin 2 milyon kiralik ve 18 milyonluk zorunlu satin alma opsiyonu var.12 macta oynarsa, ki bunlarin 5i ikinci yarida olacak, satin alma opsiyonu devreye giriyor.

• Nagelsmann hoca, Sørloth icin teklifin artirilmasini istemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Nagelsmann hoca, Sørloth icin teklifin artirilmasini istemis.
    Yeni teklif, 18+5.

• Leipzige yakin bir kaynaga gore, Sørloth gorusmeleri cok iyi gidiyormus.

• Sørloth icin bir sonraki teklifin 20+4 olacagi konusuluyor.Nagelsmann hoca, Sørlothun alinmasini sart kosmus.

• Salın sörlothu 1 sene daha izliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 12 Eylül 2020; 10:7:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Salın sörlothu 1 sene daha izliyim
    Hocam 1 sene daha oynarsa serbest kalma bedeli 9 milyon euro diye biliyorum, daha kötü olabilir sizin açınızdan tabi ama başka bir açıdan bakarsak belkide bu sene geçen seneki gibi oynayıp şampiyonlukta kazandırabilir hiç belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci's -- 12 Eylül 2020; 12:29:54 >

• Hwang ilk 11de.

• Leipzig, duzenli SLde oynuyor.Ligde her sene sampiyonluk yarisinda.Her topcu, Nagelsmann gibi bir hocayla calismak ister.Sørloth, boyle bir firsati kacirmaz.Sørloth kalsa bile akli Leipzigte kalacak ve motive olmasi zorlasacak.Bence, Trabzonspor icin en iyisi 10 milyondan fazla parayi alip, bu parayla kadrosunu guclendirmek.Sanirim, nakit verecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 12 Eylül 2020; 16:20:30 >
  • salzburgdan gelen koreli forvet oynayacak ise çöp. hava topları hariç şikten iyi *ama* bu adam geçen yıla kadar almanya 2. ligine (hamburg) kadar gitti hiç performans veremedi, geçen yıl haaland gazıyla aldılar elde patlayacak. werner varken bile bitiricilik sıkıntısı varken koreli gelince sıkıntı çözme değil bence daha da arttı. - avusturya liginde bile 90 maçta 30 golü anca var- net bitiriciliği olmayan forvet gelirse ligde yine 3 4. biter %60 70 topla oynayıp 1-1 0-1 skorlar artar...

++ agustinde ortada kaldı herhalde leeds kovdu, leipzig istemiyor elde feci patladı
  • Hwang, ilk golunu atti.Werner kadar skorer olmayabilir, lakin ben oyundaki katkisini begendim.Nagelsmann hoca, seviye atlatacaktir.

En buyuk hatamiz, devre arasi Cunhayi gonderip, Haalandi almamak.Cunha, simdiden 50 milyon avro degerinde.Haaland, 100den fazla.Cunha, Wernerden de potansiyelli.Hwang-Sørloth ikilisi daha fizikseller.Savunmalari daha cok yipratacaklari kesin de, insallah bitiricilik sorunu yasamayiz.Bunun icin Rashicayi almak zorundayiz.

• quote:

Hier heißt es nun 6,5 Mio Gehalt für #Sørloth (also 3,3 Mio Netto?). 16 Mio für Trabzon und 10 Mio für Palace. Alle sollen diesen Konditionen zugestimmt haben.

Sørloth icin 6.5 milyon maas, 26 milyon bonservisten bahsediliyor.Bu paraya Daka ve Rashica alinirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci's

Hocam 1 sene daha oynarsa serbest kalma bedeli 9 milyon euro diye biliyorum, daha kötü olabilir sizin açınızdan tabi ama başka bir açıdan bakarsak belkide bu sene geçen seneki gibi oynayıp şampiyonlukta kazandırabilir hiç belli olmaz.

Alıntıları Göster
    Haklısınız da işte uzun bir aradan sonra topçu görünce ekonomi umrunda olmuyor insanın. Böyle bir adamı bir daha kolayına severek izleyemem ama 16M bizim 10M C. Palace alacak şekilde anlaşılmış sanırım yolu açık olsun umarım iyi yerlere gelir

• Tottenham da Sørlothu istiyormus.Onlar alsin, bizde Daka ve Rashicayi alalim.

• liepzig sörlothdan vazgeçip Arkadiusz Milike teklif götürmüş diyorlar
  • Dembele ve Dakayi almak sanki cok zor.Ne Miliki abi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Dembele ve Dakayi almak sanki cok zor.Ne Miliki abi ya.
    Rangnick reis niye böyle ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.