Şimdi Ara

RBR racing

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Formda hiç adına rastlamadım
    halbuki 1 numaralı rally simulasyon oyunu.. bebe oyuncakları colin molin hikayedir yanında ben tavsiye ederim. dehşet bir oyundur. yalnız tam bir direksiyon setiniz yoksa işiniz zor, ne zevk alırsınız nede oynamayı becerebilirsiniz. çok zor

• bi kaç tane ss koy bakem
  • valla bence de colinden cok daha iyidir. Gerci colin taraftarlari oyle dusunmez tabii ki ama.
    bu arada ben direksiyonsuz da gayet zevk alarak oynamistim.

oyun biraz eski oldugu icin konu yok sanirim
  •  RBR racing

RBR racing

RBR racing

evet oyun eski ama simulasyon olduğu için bunun pek bi sorun olacağını sanmıyorum ayrıca yeni otomobil yamalarıda sürekli geliyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkeskin -- 27 Ağustos 2007; 1:51:33 >

•  RBR racing

RBR racing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkeskin -- 27 Ağustos 2007; 1:56:09 >

• oyun bence wrc evolved'dan(ps2) sonra en iyi ikinci ralli oyunu,hatta bu simülasyon.oyunu öğrenmek afedersiniz k.çnzdan ter getirir ama öğrendikten sonra tadına doyum olmaz.oyunu açıp bir iki yarış yapıp negaddar da dandikmiş la bu demeyin lütfen,oturun sabırla oyundaki rally school denen eğitim bölümünü bitirin ondan sonra nasıl güzel sürdüğünüze kendiniz bile şaşıracaksınız.

dediğim gibi colin gibi açayım da iki el yarış atayım oyunu değil,sabır ve azim istiyor ama ettiğiniz sabıra da değiyor.ben rally school'u bitirmeden önce direk yarışlara girmiştim ve nası sövmüştüm yapımcılarına,ama öğrendikten sonra dua bile ettim;öyle bir oyun işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

oyun bence wrc evolved'dan(ps2) sonra en iyi ikinci ralli oyunu,hatta bu simülasyon.oyunu öğrenmek afedersiniz k.çnzdan ter getirir ama öğrendikten sonra tadına doyum olmaz.oyunu açıp bir iki yarış yapıp negaddar da dandikmiş la bu demeyin lütfen,oturun sabırla oyundaki rally school denen eğitim bölümünü bitirin ondan sonra nasıl güzel sürdüğünüze kendiniz bile şaşıracaksınız.

dediğim gibi colin gibi açayım da iki el yarış atayım oyunu değil,sabır ve azim istiyor ama ettiğiniz sabıra da değiyor.ben rally school'u bitirmeden önce direk yarışlara girmiştim ve nası sövmüştüm yapımcılarına,ama öğrendikten sonra dua bile ettim;öyle bir oyun işte..

ilk oynadığımda bende sövmüştüm ama richard amcayla kapışmaya başlayınca zevkli olmaya başlamıştı hala kapışırız ama rally school hariç daha geçemedim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G920 City Car Driving
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reklam yapmak gibi olmasın ama RalliVideo sitesinde RBR ile ilgili detaylı bilgiler mevcut.
    ayrıca incar videoları da var izleyebilirsiniz ders gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: boo

reklam yapmak gibi olmasın ama RalliVideo sitesinde RBR ile ilgili detaylı bilgiler mevcut.
    ayrıca incar videoları da var izleyebilirsiniz ders gibi

Orayı boşver burada olsa nolur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.