Bildirim
RC-690 Mod by ((UĞUR))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buda benden çok sevdiğim kardeşime oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: ((UĞUR))
Buda benden çok sevdiğim kardeşime oldu
eyw Teşekkürler!
Daha sonra fotoğrafların boyutunu ayarlayıp tekrar upload edeceğim arkadaşlar -
Ellerine Sağlık Uğur..Gayet Hoş Birşey Çıkmış Ortaya...
Fedakar Arkadaş -
eline sağlık hoş olmuş zevkler tartışılmaz ama kapak kesimi daha güzel olabilirdi -
Evet kırmızı ve siyah süper duruyor.
Çok hoş olmuş eline sağlık. -
guzel olmus abi
eline saglik -
Kırmızı boya ile çok güzel olmuş gerçekten -
quote:
Orjinalden alıntı: victorist
Kırmızı boya ile çok güzel olmuş gerçekten
evet, uyum çok iyi... -
Güzel olmuş -
10 uzerinden 100 yaw :) Harika seçim..Sistemin özellikleri nasıl bari :) -
çok güzel olmuş. o plexiyi kapaya nasıl monte ettin hocam yaw bende kestirdim plexi ayrıca kapağıda kestirdim ama nasıl tutturacağım bir türlü çözemedim.Birde plexiyi monte etsem bile kapak kapanmayacak nasıl yapıcam bilmiyorum.Eğer olmazsa kapağın içine ettik demektir. -
süper olmuş -
gigabyte ep43c ds3+e4300@3000 sparkle 8800GT balistix ddr2 2*1 800mhz@890mhz 830GB Hdd
quote:
Orjinalden alıntı: Baptyr
10 uzerinden 100 yaw :) Harika seçim..Sistemin özellikleri nasıl bari :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalconRock -- 24 Aralık 2008; 18:23:49 > -
güzel işçilik bayıldım -
Çok güzel yapmışsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: HİPER
güzel işçilik bayıldım
yani uğur abi farkı sendeki armoruda alıp adam etti senin gibi düz kullanıcı değil -
Renk uyumu çok güzel, boya şahane. Fakat kesim tam kare değil de köşeler hafif yuvarlatılsaydı daha güzel görünürdü diye düşünüyorum. -
eline sağlık emek vermişsin çok ama bence yakışmamış rc690 lara olmuyor böyle boya falan güle güle kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: AMFİBİ
Renk uyumu çok güzel, boya şahane. Fakat kesim tam kare değil de köşeler hafif yuvarlatılsaydı daha güzel görünürdü diye düşünüyorum.
mustafa abi
kesimi inan hiç uğraşmadım yoksa köşelere 32 lokma işkence ile sıkarak şablon yapar güzelce keserdim
würth en ince kesici ve göz ile bukadar oluyor
eğe bile sürtmedim kesici o derece güzel kesiyor
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- laptop soğutucu öneri
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X