Şimdi Ara

RC Araç Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En az 10 yıllık bir RC aracım var ama o kadar güzel ki anlatamam Tam keyfime göre, şu an piyasada arıyorum arıyorum aynısını geçtim benzerini bile bulamıyorum. Kumandası da tam istediğim gibi zaten.

Ama sorunum şu ki; şimdi bu iki kademeli gidiyor ilk kademe normal hız, ikinci kademe turbo. Normal hızda sorun yok ancak turboya getirdiğimde araç duruyor, sadece lambaları yanıyor. Benim bunu tamir ettirmem gerekiyor, ama kime? Televizyon tamircisine götürdüm anlamadı :/ İzmir'de yaşıyorum.

• Profesyonel mi oyuncak mı?
  • ss isterik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Profesyonel mi oyuncak mı?

Yok hocam profesyonel değil, bildiğiniz oyuncak :)

RC Araç Tamiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

ss isterik

Telefonu da özellikle koydum ki boyutu anlaşılsın diye
  • Oyuncaksa biraz tamiri zor olur, yedek parça felan.
  • oyuncak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Oyuncaksa biraz tamiri zor olur, yedek parça felan.

Evet
  • Zor ama imkansız değildir herhalde :D Yok mudur yolu? Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım :)
  • hocam bununla uğraşacağına birtane profesyonel düz veya drift aracı neden almıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zmirli

hocam bununla uğraşacağına birtane profesyonel düz veya drift aracı neden almıyorsunuz

Hocam bunun yeri ayrı bende

Kaç senelik olduğunu bile hatırlamıyorum. Hem de bu kumanda tarzında, aynısından hayatta bulamam :( Bulabilir miyim?
  • Cevap aramaktayım :)
  • Bunun esc sinin değişmesi gerek fakat oyuncak olduğu için esc ve receiver birleşik oluyor elektronikçi anlar belki fakat benim düşünceme göre aracın esc sindeki turbo kablosu koptuğundan motora yüksek volt veremiyor eğer biraz elektronik bilgin varsa yapmaya çalış ama yoksa sakın uğraşma bozarsın ek olarak daha yüksek voltlu pilleri ile kullan hızlı sürersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

Bunun esc sinin değişmesi gerek fakat oyuncak olduğu için esc ve receiver birleşik oluyor elektronikçi anlar belki fakat benim düşünceme göre aracın esc sindeki turbo kablosu koptuğundan motora yüksek volt veremiyor eğer biraz elektronik bilgin varsa yapmaya çalış ama yoksa sakın uğraşma bozarsın ek olarak daha yüksek voltlu pilleri ile kullan hızlı sürersin.

Ben de söktüm baktım kopmuş bir kablo göremedim ama belki o dediğiniz ESC'nin içinde bir şeyler olmuştur tabi onu bilmiyorum. Kime götürsem ki :(

Şimdi içinin SS'ini ekliyorum.
  • Böyle anlamazsın onun diğer tarafına bak illaki bir lehim kopmuştur.
  • 0nur! kullanıcısına yanıt
    Rc araba tamiri yapılır ATG-Teknik 05388579374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcpilot -- 26 Şubat 2016; 13:57:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falan_Felan

Rc araba tamiri yapılır ATG-Teknik 05388579374

İzmir'e bi gidebilsem size ulaşacağım da :) Bi türlü gidemedim.
  • İzmirde değil istanbuldayım onur kardeşim izmirden kargo yapabilirsin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falan_Felan

İzmirde değil istanbuldayım onur kardeşim izmirden kargo yapabilirsin bana

Hocam sağolasın ben de İstanbul'dayım, araç İzmir'de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.