Maverick Strada DC Evo fırçalı 580 tl /// Aktarma organlarından bazıları metal hpi e10 yaklaşık aynı fiyatta /// komple plastik thunder tiger şasesi, (cap/pil yok) 245 $ /// şasenin altı ve bazı parçaları karbon
birde sumi bilmemne marka çin malı 350tl değerinde yine bazı parçaları metal piyasaya yeni girmeye çalışan bir firmanın ürünü mevcut.
3 ayrı shoptan toparlayabildiğim bilgiler bunlar. / İstanbul anadolu yakası
fırçasız modellerde fiyat baya artıyor. O yüzden açıkçası pek düşünmüyorum. Ama ileride fırçasız set takıbileceğim bir şase olursa iyi olur.
Bunlardan ayrı başka tavsiyelerede açığım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
tamiya tt01d type e mevcut. 3 kez kullanıldı dışarda. Kumandasıyla birlikte 550 tl ye vereceğim. Kumandasız 500 Tl
kumanda + lipo + charger ile 110 dolara biter . O saydıklarından iyidir bence ...
20playback
kullanıcısına yanıt
Türkiyeye gümrüğe takılmadan gelir mi sence? geçen amazondan 110 usd ye fotoğraf makinası aldım, 135 usd kargo ve gümrük masrafı ödedim. geldi bana 245 usd ye
quote:
Orijinalden alıntı: mustrix
Türkiyeye gümrüğe takılmadan gelir mi sence? geçen amazondan 110 usd ye fotoğraf makinası aldım, 135 usd kargo ve gümrük masrafı ödedim. geldi bana 245 usd ye
kargo 3 usd (takipsiz ) . online chatte siparişinizi 100 usd altı yazmalarını söylerseniz gümrüğe takılmadan gelir . eğer takipli kargo isterseniz 20 usd . Ben takipsiz alın derim , gelmezse dispute açar paranızı alırsınız. ki araç zaten 100 dolar altında , gerçek fiyat yazdırsanız dahi gümrüğe takılmaz .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme