Şimdi Ara

RC drift car tavsiye (çoktan seçmeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maverick Strada DC Evo fırçalı 580 tl /// Aktarma organlarından bazıları metal
    hpi e10 yaklaşık aynı fiyatta /// komple plastik
    thunder tiger şasesi, (cap/pil yok) 245 $ /// şasenin altı ve bazı parçaları karbon

birde sumi bilmemne marka çin malı 350tl değerinde yine bazı parçaları metal piyasaya yeni girmeye çalışan bir firmanın ürünü mevcut.

3 ayrı shoptan toparlayabildiğim bilgiler bunlar. / İstanbul anadolu yakası

fırçasız modellerde fiyat baya artıyor. O yüzden açıkçası pek düşünmüyorum. Ama ileride fırçasız set takıbileceğim bir şase olursa iyi olur.

Bunlardan ayrı başka tavsiyelerede açığım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• tamiya tt01d type e mevcut. 3 kez kullanıldı dışarda. Kumandasıyla birlikte 550 tl ye vereceğim. Kumandasız 500 Tl

• http://hobbyking.com/hobbyking/store/__33455__1_10_Hobbyking_Mission_D_4WD_GTR_Drift_Car_ARR_.html

kumanda + lipo + charger ile 110 dolara biter . O saydıklarından iyidir bence ...
  • 20playback kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye gümrüğe takılmadan gelir mi sence?
    geçen amazondan 110 usd ye fotoğraf makinası aldım, 135 usd kargo ve gümrük masrafı ödedim. geldi bana 245 usd ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Türkiyeye gümrüğe takılmadan gelir mi sence?
    geçen amazondan 110 usd ye fotoğraf makinası aldım, 135 usd kargo ve gümrük masrafı ödedim. geldi bana 245 usd ye

kargo 3 usd (takipsiz ) . online chatte siparişinizi 100 usd altı yazmalarını söylerseniz gümrüğe takılmadan gelir . eğer takipli kargo isterseniz 20 usd . Ben takipsiz alın derim , gelmezse dispute açar paranızı alırsınız. ki araç zaten 100 dolar altında , gerçek fiyat yazdırsanız dahi gümrüğe takılmaz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.