Arkadaşlar 3 hafta önce bir rc helikopter aldım ama 2 gün önce bozuldu.normal oynadım indirdim sabah kalktım alt pervane dönmüyor.üst ve arka pervanede sorun yok.Helikopterin içini açıp iyice inceledim dişlilerde bir sorun yok kablolardada göremedim?? motorunda yanacağını sanmıyorm sorun nedir??? hiçbir forumda cevap bulamadım
En yukarıdaki pervaneye bağlanış kısmında sorun olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: camkusum
Arkadaşlar 3 hafta önce bir rc helikopter aldım ama 2 gün önce bozuldu.normal oynadım indirdim sabah kalktım alt pervane dönmüyor.üst ve arka pervanede sorun yok.Helikopterin içini açıp iyice inceledim dişlilerde bir sorun yok kablolardada göremedim?? motorunda yanacağını sanmıyorm sorun nedir??? hiçbir forumda cevap bulamadım
helikopter syma s107 g.
Arkadaşım sorun ney ben biliyorum bu sorun bütün rc helilerde olur bak o motorun en altında üst sol köşede minicik bi çark olması lazım onu tornavide gibi bişeyle ittir ileri düzelir. Her helikopterde olur bu veya üst motoru döndüren motorun kablosu çıkmıştır küçük rc heli tornavidası var onla aç dış kabini tekrar yapıştır kabloyu o ikisinden biridir.
Bende bir helikopter aldım geçenlerde benimkide Syma S107G konusu var burada bakabilirsiniz ama cevap gelmedi benimkide sapık supuk uçmaya başladı görseniz gözleriniz açık kalır oyle bir dengesiz uçuyor ki resmen tehlike saçıyor ben sadece gaz veriyorum ileri geri yapmamama rağmen kendi kendine değişik değişik şeyler yapıyor sorun nedir ne yapayım?