Şimdi Ara

rc helikopterim uçmuyor (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 4.5 kanal ufaklardan helikopter var. daha 1 gun falan kullandım. daha sonra sarj ettiğimde uçmamaya başladı.

helikoptere son guc verdiğimde kendi ekseni etrafında hızlı bir şekilde dönüyor ve uçamıyor. bunu tamir etmek istiyorum. asıl sorun nedir ve nasıl tamir edebilrim. yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: attractive_knight

elimde 4.5 kanal ufaklardan helikopter var. daha 1 gun falan kullandım. daha sonra sarj ettiğimde uçmamaya başladı.

helikoptere son guc verdiğimde kendi ekseni etrafında hızlı bir şekilde dönüyor ve uçamıyor. bunu tamir etmek istiyorum. asıl sorun nedir ve nasıl tamir edebilrim. yardım edebilir misiniz?

Helikopteriniz Coaxial mi ?
  • muhtemelen öyle. çünkü kullanımı kolay cok dengeli diye almıştım. birde arkasında pervane yok. muhtemelen coaxial
  • Pervaneler dengesiz dönünce oluyor diye biliyorum. Çözümü ise bilmiyorum, bende de var bir tane öyle.
  • donanımhaber forum
    Rc helikopter kalkamama/dönme sorunu » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_78183994/tm.htm

bu konuya yazdığım cevaba bir bakın, ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

• Msp-190 helikopterim uçmuyo pervanesi normal şekilde dönüyo ama havaya kalmıyor sanırım denge problemi var yardimi olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attractive_knight A kullanıcısına yanıt
    bu tip oyuncak helikopterlerde kendi ekseni etrafında kontrolsüzce dönme sorunu pervanelerden birinin motor üzerindeki dişlisinin çatlak olmasından kaynaklanır. bu çatlak dişli motorun gücünün pervaneye tam olarak aktarılmasına engel olur. bu da bir pervanenin olması gerekenden daha yavaş dönmesine sebep olur. coaxial oyuncak helikopterlerde iki pervane birbirinin zıttı yönde aynı hızda döndüğü sürece helikopter sabit durur. kuyruk pervanesi olan modellerde, kuyruk pervanesi ileri-geri(pitch) hareketini vermek için kullanılır. helikopterin kendi eksenin etrafında dönmesini(yaw) ana iki pervaneden birinin daha yavaş dönmesi sağlar. bu pervanelerden biri istemsiz yavaş dönerse, helikopter kontrolsüzce kendi ekseninde döner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.