Şimdi Ara

RC Model Araba [ Başlangıç Tavsiyesi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordu521

Benim elektrikli rc arabam var şarjı 30 dk dayanıyor burda bi sorun var mı şarjın voltu 9.6 Lütfen cevap!

Aracının marka ve modeli nedir?
    Eğer sadece touring arabası ise normal. Pil al dicem ama o araçlara yatırım yapmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

drift istiyorsan hocam sen en iyisi bir tamiya tt-01d şasisi olan bir araç bul.tt-01 şasiler drift yapamıyor farkı o.ben 2 sene önce 849 tl verdim tt-01 aldım ama pişmanım aynı paraya tt-01d vardı.tabi benim dediğim herşey hazır kit halinde satılanlardan.yani boyası kumandası pili led aydınlatmaları falan herşey hazır.strada falan önermişler ama tamiya şasiler hpi şasilerine göre daha ucuz ve modifiyeye yatkındır, bodyleri daha özenli hazırlanır.

Dostum aslında imkanım olsa direk tamiya alıcam ama maksimum 500 liraya kadar çıkabilirim. Hatta 400 yani. Bana bu fiyatta, modifiyeye en yatkın ve fiyat/performans bakımından en iyi sonucu verecek araç lazım. Ben acemilikten sonra yeni bi araç almak yerine modifiyeyle uğraşmak istiyorum. Öğrenci adamım yüksek bi gelirim yok sonuçta. Yapabileceğim tüm modifiyelerden sonra güzel bi kep alıp vitrinime kaldırıcam aracı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

quote:

drift istiyorsan hocam sen en iyisi bir tamiya tt-01d şasisi olan bir araç bul.tt-01 şasiler drift yapamıyor farkı o.ben 2 sene önce 849 tl verdim tt-01 aldım ama pişmanım aynı paraya tt-01d vardı.tabi benim dediğim herşey hazır kit halinde satılanlardan.yani boyası kumandası pili led aydınlatmaları falan herşey hazır.strada falan önermişler ama tamiya şasiler hpi şasilerine göre daha ucuz ve modifiyeye yatkındır, bodyleri daha özenli hazırlanır.

Dostum aslında imkanım olsa direk tamiya alıcam ama maksimum 500 liraya kadar çıkabilirim. Hatta 400 yani. Bana bu fiyatta, modifiyeye en yatkın ve fiyat/performans bakımından en iyi sonucu verecek araç lazım. Ben acemilikten sonra yeni bi araç almak yerine modifiyeyle uğraşmak istiyorum. Öğrenci adamım yüksek bi gelirim yok sonuçta. Yapabileceğim tüm modifiyelerden sonra güzel bi kep alıp vitrinime kaldırıcam aracı zaten.

ikinci el al.yada toplanmamış halde al 300e sıfır var kumanda falan 500den az olur.tabi kendin boyasını falan yaparsın, arabayı birleştirirsin.

• www.technomodel.com &www.topmodels.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 28 Temmuz 2011; 14:14:15 >
  • kyosho'nun türkiye sitesi de iyidir.
    internetten almak istemezseniz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda iseniz bağdat caddesinin sonlarına doğru (stada giderken) sol tarafta apartman altında özonur hobby var alışverişlerimi oradan yaparım iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

quote:

ikinci el al.yada toplanmamış halde al 300e sıfır var kumanda falan 500den az olur.tabi kendin boyasını falan yaparsın, arabayı birleştirirsin.

Aslında toplanmamış olarak almak da mantıklı fakat toplaması zor olu mu o kafamı karıştırdı. Yapılması gereken hayati ayarlar felan varsa zorlanabilirim ilk arabam olacak bilgi sahibi değilim sonuçta. Bir de toplanmamış halde sıfır olarak satan bi yer biliyorsanız söyler misiniz?

• boya falan sorun olabilir yoksa yaparsın aşamaları falan çıkıyor zaten kutusundan.ayrıca bu işin ustaları hobbyrc türkiye forumlarında mevcut.yeni başlayanlar bölümleri falan var yardımcı olurlar.

tavsiye edeceğim yer özonur hobby.daha öncede söylemiştim ama istanbulda mısın?
  • Yok hocam İstanbulda değilim fakat aldırabileceğim arkadaşlarım var. Rica ederim alıp yollarlar. Boya dediğiniz kep'in boyanmasıysa eğer hiç problem değil o.

Söylediğiniz yeri ve forumu incelemeye başlicam şimdi çok sağolun şimdiden.
  • bende hpı-sf1 modeli var nitro bunu yakıtını nerden temin edebilirim.? cevap bekliyorum...
  • berat koray kullanıcısına yanıt
    iki üstte verdiğim hobbyrc forumuna yazman daha faydalı. özel bir yakıt kullanıyor mu bilmiyorum ama normal nitro yakıtlar hobby dükkanlarında vardır şimdi reklam olmasın ama bir kaç hobby sitesi var satış yapan onlara bak istersen.
  • Bir model araci sifir olarak , hele ki turkiyedeki bir magazadan almak ya cok zenginliktir ya da cahilliktir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ben bu işe bir heves başlamak istiyorum fakat güncel bir tavsiye bulamadım bir türlü. Sizlerin tavsiyesi ne yönde olur? Şuan bütçem 400-450 TL fakat yüksek bir şey almaya değer ise biraz daha sonra alabilirim.
  • ya bende başlamak istiyorum . off road istiyorum nitro istemiyorum çünkü aracı çok kullancam ve nitroya para veremem . benzinli olsa alırdım ama benzinli araç yok sanırım . off road un elektirikli olması performansı düşürürmü birde bütçem 250 - 600 tl arası motora servo ya kumandaya ayrı para veremem kit olabilir yada farketmez . bana araç önerirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.