Şimdi Ara

RCZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT HATA YAPMAK İSTEMİYORUM TECRÜBELİ ARKADASLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RCZ almayı düşünüyorum fakat 1.6 thp 156 hp modeli performans olarak beni tatmin edermi emin değilim ve internette bu model ile ilgili pek bilgi bulamadım hep manuel 200 hp lik versiyonunun üzerine yoğunlaşmışlar bu motor hakkında bilgisi olanlara şimdiden tesekür ederim başka model tavsiyelerinizide bekliyorum ...

• performans fakiri boşuna alma bu amaçla alacaksan
  • rcz alanlara hayret ediyorum bence 308 cc gibi bir seçenek varken rcz almak ?? CCüstünü kapa RCZ olsun aç yazın üstünü püfür püfür gez
    aynı motor var 1.6 thp içi aynı işçiliği 308 cc nın daha güzel bence tasarımıda daha çok göze hitap ediyor .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-model-peugeot-308-1-6-thp-feeline-plus-57747772/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

rcz alanlara hayret ediyorum bence 308 cc gibi bir seçenek varken rcz almak ?? CCüstünü kapa RCZ olsun aç yazın üstünü püfür püfür gez
    aynı motor var 1.6 thp içi aynı işçiliği 308 cc nın daha güzel bence tasarımıda daha çok göze hitap ediyor .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-model-peugeot-308-1-6-thp-feeline-plus-57747772/detay/
    beklentilerim peugeota göre fazla sanırım .. fakat dış görünüşü beni cezbediyor 308 cc aklımda olan bir araç fakat oda bana çok büyük geliyor daha küçük atak coupe bi araç istiyorum kafam oldukça karısık...

• quote:

Orijinalden alıntı: spiare

beklentilerim peugeota göre fazla sanırım .. fakat dış görünüşü beni cezbediyor 308 cc aklımda olan bir araç fakat oda bana çok büyük geliyor daha küçük atak coupe bi araç istiyorum kafam oldukça karısık...

Alıntıları Göster
    Hocam rcz yaz aşkı gibidir.Bir anda vurulursun herşeyinle.Sonra sıkılırsın biter,geçer gider.Eğer uzun süre kullanıcam derseniz bence scirocco daha iyi bir tercih.Ama hakkını yemeyelim çok ilgi çekici bir araç rcz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 19 Eylül 2011; 21:55:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Hocam rcz yaz aşkı gibidir.Bir anda vurulursun herşeyinle.Sonra sıkılırsın biter,geçer gider.Eğer uzun süre kullanıcam derseniz bence scirocco daha iyi bir tercih.Ama hakkını yemeyelim çok ilgi çekici bir araç rcz

Alıntıları Göster
    haklısınız banada çabuk sıkılınacak bir araç gibi geliyor o kadar parayı verdikten sonra satmakta yazık olur ne olursa olsun peugeot değer kaybedicektir
    volvo c30 geartronic 177 hp var aynı fiyat neredeyse o ağır basıyor sanırım bu rcz nin 200 hp lik versiyonunun otomatic 'İ olmasını çok isterdim

• quote:

haklısınız banada çabuk sıkılınacak bir araç gibi geliyor o kadar parayı verdikten sonra satmakta yazık olur ne olursa olsun peugeot değer kaybedicektir
    volvo c30 geartronic 177 hp var aynı fiyat neredeyse o ağır basıyor sanırım bu rcz nin 200 hp lik versiyonunun otomatic 'İ olmasını çok isterdim

Alıntıları Göster
    Rcz yle 2 tur attım ve tüm gözler üzerimdeydi 156 lıktı gayette seriydi ama 19" fabrika çıkışlıymış araç oldukça sert.Sertliği seviyorsan 200 hp liğini tavsiye edebilirim.Hem performans hemde motor sesi konusunda seni roccodan daha çok tatmin eder.Gözler hep sende emin olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Rcz yle 2 tur attım ve tüm gözler üzerimdeydi 156 lıktı gayette seriydi ama 19" fabrika çıkışlıymış araç oldukça sert.Sertliği seviyorsan 200 hp liğini tavsiye edebilirim.Hem performans hemde motor sesi konusunda seni roccodan daha çok tatmin eder.Gözler hep sende emin olabilirsin

Alıntıları Göster
    200 hpliğinin manuel olması beni biraz soğutuyor:( fakat 156 ortalama bi performans sağlasın yeterli zaten tüm gözler bu aracın üzerinde ah birazda iç dizayna önem verselermiş

• quote:

200 hpliğinin manuel olması beni biraz soğutuyor:( fakat 156 ortalama bi performans sağlasın yeterli zaten tüm gözler bu aracın üzerinde ah birazda iç dizayna önem verselermiş

Alıntıları Göster
    RCZ de o kasaya göre bir motor yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunger_bob

RCZ de o kasaya göre bir motor yok ;)

Alıntıları Göster
    Rcz ye binme fırsatım olmadı ama geçenlerde arabam.com da yapılan bir karşılaştırması vardı genesis coupe ile ordan edindiğim izlenim şu rcz yoldaki en küçük titreşimi bile içeriye iletiyor deniyordu motoru hakkında sürmeden yorum yapılmasını doğru bulmuyorum o yüzden birşey söyleyemiyorum.Buyrun test belki fikir verebilir.http://www.arabam.com/haber/Karsilastirma-Peugeot-RCZ-ve-Hyundai-Genesis-Coupeyi-karsilastirdik/Detay-291928

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Rcz ye binme fırsatım olmadı ama geçenlerde arabam.com da yapılan bir karşılaştırması vardı genesis coupe ile ordan edindiğim izlenim şu rcz yoldaki en küçük titreşimi bile içeriye iletiyor deniyordu motoru hakkında sürmeden yorum yapılmasını doğru bulmuyorum o yüzden birşey söyleyemiyorum.Buyrun test belki fikir verebilir.http://www.arabam.com/haber/Karsilastirma-Peugeot-RCZ-ve-Hyundai-Genesis-Coupeyi-karsilastirdik/Detay-291928

Alıntıları Göster
    Mobility Channel'da RCZ ile uzun bir test yapmışlardı. Sürekli tekrar programlar döndüğü için tekrar yayınlanacaktır bence. Takip edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Mobility Channel'da RCZ ile uzun bir test yapmışlardı. Sürekli tekrar programlar döndüğü için tekrar yayınlanacaktır bence. Takip edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    TÜM COUPE'LERİN KRALI RX-8 DİR:.......

1.3 motor 230 beygir.... 0-100 km/s hızlanma : 6.4 s

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-haktan-auto-dan-2011-mazda-rx8-r3-renesis-hatasiz-58986608/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-haktan-auto-dan-2011-mazda-rx8-r3-renesis-hatasiz-58986608/detay/

Alıntıları Göster
    2. el audi tt tavsiye ederim.

• quote:

bence de rcz alana kadar mazda daha ıyı bır secenek.

benım sıralamam su sekılde olurdu

RCZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT HATA YAPMAK İSTEMİYORUM TECRÜBELİ ARKADASLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN7773

rcz alanlara hayret ediyorum bence 308 cc gibi bir seçenek varken rcz almak ?? CCüstünü kapa RCZ olsun aç yazın üstünü püfür püfür gez

308 cc nin 0-100 hızlmansı 11.6 saniye rcz 1.6 thp 156 bg 8.4 saniye hız arasında çok var zaten konuyu açan kişinin hıza önem verdiği cümlelerden anlaşılıyor.Rcz her türlü 308 cc den daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok ilgi cekiyor RCZ'ler süper...
  • quote:

Bisiklet markasına o para verilene kadar;

Mazda Rx-8
    Honda S-2000
    Nissan 350 veya 370Z

gibi araçlar alınır ve kafanız rahat olur.

Bisiklet markasıymış...

Allah akıl fikir versin senin gibilere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

quote:

Mazda Rx-8
    Honda S-2000
    Nissan 350 veya 370Z

Bisiklet markasıymış...

Peugeot, Fransız otomobil, bisiklet ve motosiklet markası, günümüzde PSA Peugeot Citroën`in bir parçasıdır. Aslında 19. yüzyılın sonlarında bisiklet üreten bir firma olarak kurulmuştur.

Sizi gibi bisikletciler....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

quote:

Mazda Rx-8
    Honda S-2000
    Nissan 350 veya 370Z

Bisiklet markasıymış...

Peugeot, Fransız otomobil, bisiklet ve motosiklet markası, günümüzde PSA Peugeot Citroën`in bir parçasıdır. Aslında 19. yüzyılın sonlarında bisiklet üreten bir firma olarak kurulmuştur.

Sizi gibi bisikletciler....

Alıntıları Göster
    2.el tt motoru yorulmus s2000 alıcağıma rcz daha mantıklı geliyor ayrıca fransız otomobillerini aşşağlamak yerine bir şans vermek daha mantıklı geliyor fransız araçlar kötü demek çok kolay ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Alıntıları Göster
    çok tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.