Şimdi Ara

RCZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT HATA YAPMAK İSTEMİYORUM TECRÜBELİ ARKADASLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rx-8 rotary motor kullanır ve ömrü çok kısadır. Ayrıca yakıt tüketiminde hummer ile yarışır (biraz abartayım ). RCZ ile kıyaslanmaz bence. Ayrıca rotary motorların ömrü çok daha kısadır. RCZ'nin rakibi mazdada ancak mx-5 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Eylül 2011; 20:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiare

2.el tt motoru yorulmus s2000 alıcağıma rcz daha mantıklı geliyor ayrıca fransız otomobillerini aşşağlamak yerine bir şans vermek daha mantıklı geliyor fransız araçlar kötü demek çok kolay ...

fransız araçlar kötü degil Fransız aracı dediginde aklı ilk renault gelir gerisi hikayedir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: spiare

2.el tt motoru yorulmus s2000 alıcağıma rcz daha mantıklı geliyor ayrıca fransız otomobillerini aşşağlamak yerine bir şans vermek daha mantıklı geliyor fransız araçlar kötü demek çok kolay ...

fransız araçlar kötü degil Fransız aracı dediginde aklı ilk renault gelir gerisi hikayedir....

peki o zaman ds3 ve rcz ye bir rakip üretsinler o zaman ? megane coupe en hoşuma giden aracıdır renault un fakat citroen ds3 ve picassolarıyla adından söz ettirdi peugeot ise rcz gibi bir araba üretti performans nasıl olur bilmem fakat araba gelecekten gelmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Çok ilgi cekiyor RCZ'ler süper...

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Rx-8 rotary motor kullanır ve ömrü çok kısadır. Ayrıca yakıt tüketiminde hummer ile yarışır (biraz abartayım ). RCZ ile kıyaslanmaz bence. Ayrıca rotary motorların ömrü çok daha kısadır. RCZ'nin rakibi mazdada ancak mx-5 olur.

söylemek istediğimi çok iyi anlatmışsın
  • Ben içinde bulunmuş biri olarak söyleyebilirim ki tırışkadan bir araba. ne içi güzel dışı desen eh yani değişik olduğu için göze batıyor...İçerisi çok dar yani kapatılmış hissi yaşıyorsunuz ve performans olarak da hiç tatmin edici değil...O koydukları otomatik şanzımanı kim yaptıysa rezil yani ben hayatımda bu kadar kötü vites değişimi görmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Rx-8 rotary motor kullanır ve ömrü çok kısadır. Ayrıca yakıt tüketiminde hummer ile yarışır (biraz abartayım ). RCZ ile kıyaslanmaz bence. Ayrıca rotary motorların ömrü çok daha kısadır. RCZ'nin rakibi mazdada ancak mx-5 olur.

hocam yanlışlık olmasın rx8in r 3 versiyonunun ömrü 2010dan önce çıkanlara göre fazladır.çünkü r3lerde rotor başına 2 yağlama pompası vardır.r1 ve r2 lerde ise tektir.kendi aracım şuan 66 bin kmde ve aracı ısınmadan redline yapmadım herdaim yağını suyunu kontrol ederek mazda ürünlerini kullanarak bindim.9bin rpm de çok çevirttim ve hiç bir sorun yaşamadım.rx8 club.com sitesinde 2000 kullanıcının yaklaşık 90 tanesi motor değişimine gitmiş.onların çoguda turbolu proje araçları.s2000 ler nissan 200sxlerin motorları rx8den çok uçurum farklı ömürleri yoktur.s2000 atmosferik motorlu 9bin rpm çevirirsin çalıştırır çalıştırmaz sonra 40binden sonra vtec açmaz.sonra arabayı bişey tutuyo bilyasımı dağınık dersin debriyaj bitti baskı bitti ostimde baskı yaptırırsın olmaz.sonra araç bakımda derler yağ yakıyo acaba neden bi bakmışşsın motor bitmiş.motoru yaptırcak ustası zor bulunur özen göstermez yeni motora 16 17 binlira isterler falan filan.ama kullanıcı özen gösterirse araç en az garanti verilen km kadar gider.mermerler zamanında rx8in yağı bile yoktu milet sentetik yağı bastı birde bor katkısı motoru kucagına aldı.çogu kisi bilmez ama nissanın 200 sx modeli vardı efsane araç bilenler bilir drift videolarını falan,onun motoru ise rx8den daha dayanıksızdır.bunları hayalen yazmıyorum parayla kazanıan tecrübelerimi anlattım :)

fakat s2000 rx8 e 46 coupeler e92lerdeki sürüş keyfi önden çekişli roccoda hele rczde yoktur arkadaşım spor araba arkadan itişli olur önden çekişli o keyfi ve-re-mez!

bu arada yakıtı hummerin H2 şehir içi yakıtı yüzde 24tür.rx8in yakıtı ise kendi ölçümlerimle sehir içi 13,5 tir. aracın şehirdışıda çok farklı değil otobanda çok tahrik etmeye çalışanlar oluyor onlara uğraşalım derken 15leri görüyor yakıtta.

mx-5 s2000 ile karşılaştırılır çünkü ikiside roadstar araç.rcz ile rocco aynı klasmanda zannımca.ben almam ama alcak olsam en azından manuelini alırdım rcz nin.

• Dostum sana mantıklı ol derim rcz gibi bir arabaya o para yatırımını yapmam sırf dış tasarımı için o para asla verilmez. Ayrıca şunuda söylim honda motorlarında yorulmak gibi bişi yoktur şuan alacagın honda s2000 rcz ye tur bindirir ayrıca ömürlük binmeyeceksin bu araca öyle bir düşüncen varsa bişi diyemem. Ama mantıklı ol rcz sadece israf peugeot hayranları güzel yorumlar yapıyolar ama araç kıyaslamalarda çok zayıf kalıyo ben sana alfa romeo giulettayı önerebilirim gayet karizma bi araç performansıda çok iyi eger aradıgın tam anlamıyla bir performans arabasıysa ozaman başka taraflara yönel 2000-2002 model aralıgında bmw 3.30ci yada subaru impreza gibi araçlar alabirlirsin ki bunlardan 3.30ci nin performansını sorgulamak bile hata olur çok fazla seçeneğin var Rcz ye gelene kadar.
  • Araç görünüm olarak süperspor havasında fakat gerçekten performans konusunda çok zayıf o güzel görünümlü arabayı alıp chipli transporterdan selektör yemek insana dokunur.
  • Sıfır RCZ kaç TL? pazarlık yaparsanız

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.