Şimdi Ara

RDR 2 çevirisi için discord kanalı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
12.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arkadaşı üst yönetime bildirelim.baltalamaya gelmiş sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt

Sen ilk önce 5.10 toplada.o kendine bir pantolan al.etek olmaz 

• quote:

Orijinalden alıntı: herkul5

Sen ilk önce 5.10 toplada.o kendine bir pantolan al.etek olmaz 

Kingh Online oynarken kullandığım troll bir nicktir.Peki herkul senin nickin ne anlama gelmektedir.

• etekgiyen123 kullanıcısına yanıt

Üzgünüm dc de sadece erkek ve bayan arkadaşlarla görüşüyorum 

• quote:

Orijinalden alıntı: herkul5

Üzgünüm dc de sadece erkek ve bayan arkadaşlarla görüşüyorum 

rdr iin açılan türkçe yama dcsine sen varsın dimi.

• Arthur7 kullanıcısına yanıt

Burdan yamayı zorla kullandığımı nerden çıkarttığınızı anlamasamda geriye kalan konularda hem fikiriz. Şu zorla kullanma muhabetine gelince Yapay zekanın hayatımızın her alanına girmişken ve çok başarılı işleri varken yapay zeka ile çevrildi denen bir yamayı test ettim ve bu düşüncelerimi dile getirince zorla kullanma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 27 Ekim 2020; 15:20:15 >
  • herkul5 kullanıcısına yanıt

Zorunuza gitmesin apex çevirinin yaptığı işi yapmaya kalkın sonrada 2000 kişi indirdi diye övünüyorsun doymadınız insanların emeğine haksızlık etmeye parayla yapanında yapmaayında hakkına giriyorsunuz ne adamlarsınız :) insan yaptığı işin kalitesiyle övünür size daha kaliteli iş yapın diye eleştiride bulunanlara sokak ağzıyla gelip konuşuyorsunuz ergen yada orta okul demicem akıl yaşta değil başta seviyesiz seviyesiz konuşuyorsunuz.Hepsi burada kafasıyla düşün mal satın aldın kötü çıktı gittin kötü yorum yazdın burdada aynısı tek fark sizler yamaların parayla satılmasını istemediğiniz için ücretsiz çıkardığınız yamanın kötü olmasının eleştirisini kaldıramıyor olmanız sonra seviyesiz seviyesiz insanlar zorla mı kullanıyorsun indiriyorsun yok yardımcı olayım kaldıramıyorsan daha sen donunu toplayamazken 2003 te ben bu oyunu bitirdim. insan daha akıllı bir şeyler yazar 2 yaşında sizden daha akıllı cevaplar veren çocuklar gördüm çocuk bile demiyorum size utanın.Sende yorumumu zorlamı okuyorsun okuma mantığıyla aynı şey yaptığınız muhabetler.

• Dabledore D kullanıcısına yanıt

Resmen kudurmussun.neymiş apex çevirinin yaptıgı yamaya neden bulaşılmış.neymiş 2003 yılında oyunu oynamış.neymiş hepsi burada alışveriş yapılınca,kötü çıkan mamul ü eleştirmekle aynıymış.

Ulan hangi kafayla yazıyorsun bunları.burda alışveriş yok satış yok.bedavaya hizmet var BEDAVA.evet 2000 küsür kişi indirip kullandı sayfalarca teşekkür iletisi gönderilmiş bir bak.

TABI SIZLER GIBI KISILER BURAYA GELIP BOK ATMAAYA KALKISACAK.(ticaret yapanlar)ne oldu tekerinize çomak mı soktuk.ne oldu artık çeviri gruplarına ihtiyaç kalmadıgını mı anladınız.ne oldu 3.5 çeviri grup u anlaşıp dh den gidince millet yalvaracakmıydı?

Pat pat pat yamalar çıkıyor bu iş.dahada büyüyecek,bu daha başlangıç 

Haydeee begenmiyorsan indirme oynama .

El altından yamayı karalamaya çalıştıgını herkez anlıyor.

Birde emek hırsızı diyorsun.hayırdır tk2 den mafia 1 in dil dosyalarının dagıtma çogaltma vsvs yasal izninimi aldınız siz apex çeviri olarak?

Hırsız olan karşıdakinide hırsız sanarmış.

Ne iiii oldu bu çeviri grupların dh yi terketmesi.ulan resmen tekelleşmiş bunlar.bu işi sadece bizler yaparız kafasındalar.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Anonymous mantalite olarak zaten internette özgürlüğü savunmuyorlar mı? Bu arkadaşların Türkçe yama yapıp bundan Rockstar gamese telif ödemeden de para kazanmaları da sonuçta bir nevi özgürlük değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Hep yazdım hep eleştirdim. Açıkça söyledim ne zaman bu bölüme sorumlu olarak Kaan isimli yönetici atandı. Bu forumda paralı guruplar ve onların destekçileri sivrilmeye başladı.

Taa en başa dönelim paralı yama fikrini ilk ortaya atan ferex oldu ama tutunamadı destekçi bulamadı en sonunda sinirlerine hakim olamayıp forumdan birine ana avrat dümdüz sövünce forumdan süresiz uçurdular.

Bir süre bu paralı projelerden ses seda çıkmadı. Sonra Sait Sürücü çıktı ortaya onun fikri abonelikle para almaktı ama o zamanlar forumda adalet olduğu için kimsenin mesajları hakaret olmadan silinmeyip kimse haksız yere banlanmayıp susturulmadığı için forum üyeleri Sait'in ağzının payını verdi şikayet ederiz dediler o da korkup geri adım attı.

Sonra Taner dahil başka deneyenler oldu yemedi.

Taki bu Kaan ortaya çıkana kadar ondan sonra Sait daha önce korkup rafa kaldırdığı paralı yama fikrini biraz daha sağlam (dış kaynaklı ödeme) fikriyle tekrar ortaya attı.

Bu sefer durumlar farklıydı çünkü Kaan hem bir çevirmen hem bunların sitelerinde destekçi hem de bu bölümün sorumlusuydu.

Bundan sonra forumda taraflılık paralı yamayı eleştirenlere parasız yama çıkaran herkese bir linç başladı.

Kendini savunmaya kalksan cevap versen ya mesajların siliniyor ya banlanıyordun.

Sonuç olarak bu sorumlu sayesinde paralı yama yapanlar ve onların şakşakçı tayfası forumda baskın çıkarıldı.

Parasız yama yapanlar ya bu paralı guruplara katıldı (Fallout 4- Sarkis- The Witcher3 çevirmenleri) gibi ya qnoops gibi haksız yere banlanıp uzaklaşmaları sağlandı.

Sonuç olarak bunlar olurken bu paralı yamaların şakşakçıları ortaya çıkıp her defasında gönüllü yamaları destekliyenleri ölücülükle beleşçilikle suçlayıp kaçan her gurupta onları suçlu çıkardılar.

Karşı guruptan çoğu kişi banlandığı veya her defasında cevap verdikleri mesajları silindiği için forumun gözünde çoğu kişi tarafından istenmeyen heves kaçıran troller oldular.

Halbuki bütün suç bu paralı yamaları yaymaya çalışan şakşakçı tayfasındaydı. Şimdi bile görüyorsunuz her gönüllü yama konusuna gelip milleti aşağılayıp konuları çöplük ediyorlar.

Ben bile Sait'in gurubunu eleştirdim diye banlandım dünya kadar haksız yere mesajım silindi ama bu bölümün sorumlusunu her defasında hakkıyla eleştirdim. Hatta bana özel mesaj bile attı ama hep diyorum kimsenin tarafı olmam kimsenin hakkını yemem kimsenin emeğine saygısızlık yapmam.

Çok eleştirdim Translate yama anketinde Translate önde giderken bir anda translate istemeyenler şakşakçılar konuya çöktü millete hakaret etmeye emir vaki yapmaya başladı bölüm sorumlusu hiç müdahale etmedi.

Herifler açıkça çıkıp bu bölüme kimse translate yama getiremez buna izin vermeyiz dedi gerçekten çok geçmeden ankette bir kaç saniyede işler terse döndü hile olduğu açıkça belli olmasına rağmen bölüm sorumlusu anketi kabul etti ve translate yama yasaklandı.

Ben bundan sonrada aynı şekilde her haksızlıkta eleştirdim ta ki bölüm sorumlusu yönetici seçilene kadar bunu görünce bir daha eleştirmedim çünkü neticeye bakarsak adam işini iyi yapmış ki sorumluluktan yöneticiliğe terfi edilmiş.

Bir daha eleştirmedim. Sonrası zaten ortada. Neymiş bundan sonra kaliteli yamayı rüyamızda görürmüşük tabi görmeyiz işini düzgün yapan kim varsa (geri planda ne dönüyor bilmem) ya forumdan kaçırdınız ya paralı guruplara dahil ettiniz.

Alıntıları Göster

• Kardeş burası rdr2 translate konusu.
    Madem translate yamaları istemiyorsun.ne işin var burada .
    Ne ayaksın,kaç para verdilerse 2 katını ben vereyim bizim tarafa geçtekrar tekrar yazıyorum .ama anlamak için kafa olması lazım.begenmiyorsan indirme kurma,hatta buralar komple translate bölümü,tüm ücretli yada ücretsiz yamalara anternatif(traslate)yama yapılıyor.sen buralara ugrama pek.he yok arkadaş bende translate yamaları bekliyorum dersen orası ayrı 1 haftaya 2 yeni A++oyunun yaması geliyor(translate)

Hocam kimse size zorla kullandırtmıyo dedim.Bundan kastım beğenmediyseniz silebilirsiniz. Yaptığınız yorum da neden yamayı çıkardınız falan fistan gibisinden şeyler söyleyip, başkalarının kullandığı yamayı baltalıyorsunuz. Tabi ki eleştiri yapabilirsiniz beni ilgilendirmez ama yama niye çıktı gibi şeyler baltalamaktır.

• Arkadaşlar bir tarafı överken bir tarafı gömmeyelim. Apex çevirinin çevirisi mutlaka translate çeviriden iyi olacaktır. Zaten zartzurtta kendi çevirisinin daha iyi olduğunu iddaa etmemiş. Eleştirilerede açık olun. translate çevirisi tabi ki kötü olacaktır. Ama burda isteyen apex çevirinin bitmesini beklemez indirir translate çevirisi kullanır.İsteyen apex çeviriyi bekler. Hatta isteyen hem şimdi bitirir hem de apexle birlikte.

Ben yamayı indirdim başları oynadım ama tercihimi Apex çevirinin bitirmesini bekleyip öyle oynamaktan yana kullandım.

Burda kimse emek hırsızı falan da değil. Aaa bu çeviri yapıyormuş dur ben yapmayım o zaman değil.Hangisi daha iyi olursa millet onu kullanır zaten.

• cidden bu bölümde boş yapmayan insan var mı?

yahu beğenmiyorsan konuya girme veya konuda ki cevap yazanlarda saygısız ve boş yorum görüyorsan şikayet et sonra blokla geç. sanki adama para ödüyorsun da emeğini alamıyorsun?

sanki kafanıza silah dayıyorlar çeviriyi kullanacaksın diye, beğenmiyorsan kullanma kardeşim veya satın alma. adam gelmiş ingilizce öğren diyor, yahu sen yazılımcı adama "git assembly öğren" veya "git c# öğren" diyor musun? hayır demiyorsun ve diyemezsinde çünkü adam seçimini yapmış zaten? ben mesela yabancı LoL serverinde oynarken türkçe seslendirme ile oynuyorum çünkü türkçe seslendiren kişilerin ses tonları daha iyi geliyor bana?

kısacası basın bloğu geçin görmek istemediklerinizi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.