Şimdi Ara

RDR 2 çevirisi için discord kanalı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
12.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yama başladımı ? ben discord kanalındada pek bilgi bulamadım. Yani yama hariç herşey konuşuluyor. Yamayı merak ediyorum hiç bir bilgi yok arkadaşlar.

• Aga ben bi siteden rdr2 turkce yamasini indirmiştim bilgisayarın içine etti. Trojan mıdır nedir illet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konusu biraz erken açılmış sanki daha ortada bir şey yok 3-4 kişinin muhabbeti dönüyor bildirim yağıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Kalir

google translate yapacaksanız hiç yapmayın.

Adam Amnesia Rebirth'ü çevirmiş,

Karakterin adı "Hank" , gitmiş "Çile" diye çevirmiş :))) Komik

Şöyle yapıyorsun; Makine çevirisi yama çıkıyor ama sen o yamayı kurmuyor ve kullanmıyorsun ve sonsuza kadar mutlu yaşıyorsun. Bu iyiliğimi unutma...

• @Arisaka hocam modlarınız küfür ediyor sorun yok, anonymousa herkes küfür ediyor sorun yok, ama biz basit bir şey söyledik diye ban yiyoruz. neyin mantığı bu? çocuk azarlar gibi milleti azarlayıp üstüne hakaret ediliyor biz sesimizi çıkarmıyoruz anonmoustan yana bişi dedik diye banlandık. ayıp ya. chapter 2 nin importuna yardım ediyordum iş mi bu şimdi?

• Beyler şu dcyi açan arkadaş telefon doğrulamasını kaldırsın.Sanki beyaz saraya giriyoruz şunu doğrulama bunu doğrula forum mu orası kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

@Arisaka hocam modlarınız küfür ediyor sorun yok, anonymousa herkes küfür ediyor sorun yok, ama biz basit bir şey söyledik diye ban yiyoruz. neyin mantığı bu? çocuk azarlar gibi milleti azarlayıp üstüne hakaret ediliyor biz sesimizi çıkarmıyoruz anonmoustan yana bişi dedik diye banlandık. ayıp ya. chapter 2 nin importuna yardım ediyordum iş mi bu şimdi?

DC adini yazar misin kim neden banlamis bakayim. Yetki verdigim kimse babamin oglu degil haksizlik yapiliyorsa yetkisini aliriz sorun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lostbraın de biliyor beni hocam, atlas-7

• Şuan iki ayrı çevirimi ilerliyor arkadaşlar benmi yanlış anladım yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadailar dc kapandımı yoksa yeni bir dc adresi varmı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.