Şimdi Ara

RDR 2 Epic'ten mi, Rockstar GL'dan mı yoksa Steam'den mi Alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar birbirinden farklı fiyatları mevcut. Ama yabancı bir sitede okuduğuma göre Rockstar Game Launcher harici platformlarda oyun downgrade yemiş falan diyorlar, Steam'de drm problemi diyorlar kafam karıştı açıkçası. Bilgisi veya önerisi olan yardımcı olursa sevinirim. O kadar para verip yok downgrade yok drm sıkıntısı yaşamak istemiyorum.
    Oyunda platform tercihi, grafik ve fps açısından ne kadar etkili olabilir ki?

• steam tabi ki diğerlerinin sunucuları ölüm
  • Downgrade ne alaka ya oyun rockstardan açılıyor her türlü. Ben steamden aldım mesela arada shift+tab yapıp steam arayüzünü açınca kalıyor o ekranda oyundan çıkmak gerekiyor. Bu gibi problemler olabilir ama downgrade çok mantıksız geldi.
  • Atıyorum epic’ten alırsak daha sonra bu oyunu steam kütüphanemize ekleme imkanımız yok mu???
    Veya epic’ten aldık zaten rockstar launcher kütüphanemize de ekleniyor otomatikman. O zaman epic launcher’ı açmadan direkt rockstar launcher’ı alıp oynayamıyor muyuz?
  • hangisi ucuzsa oradan al 1 kuruş fazla ödeme

bütün sunucular aynı steam sunucusu diye bir şey yok
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Epic de şu an malumunuz herkeste olan 60 tl lik kupon mevcut en uygun orası veriyor da yabancı olduğum bi platform ve online da oynayacağım için herhangi bir sorun yaşayan oldu mu merak ettim
  • sorun falan yaşamazsın epic'den al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.