|
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (26. sayfa)
-
-
-
Test için bende yardımcı olabilirim yapan arkadaş uygun görürse, tüm gün boş boş oturmaktansa az da olsa katkım olursa ne mutlu bana.
-
Fotolar fenaa. atımı getirin :D
-
Bu yama sizin söylediğiniz yama değil hocam içine gömülü yama full yani isterseniz 8k açın sorun olmayacak :) -
Orijinal sürümde kesin çalışır dimi bi de korsanda çalışıyormuş sadece😀indiririz ne yapalım 😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: spencermilasyama iyi güzelde bu konudaki yamada 4k çözünürlük secme yok bir önceki yamada var bu yüzden yamayı oyuna uygulayamıyorum 2k secincede kabul etmiyor...
Alıntıları GösterBu görseli paylaşılmış olan yama farklı bir yama hocam.
-
Şimdiden eski yamayı kaldırsak mı dosya doğrulama yapıp. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Bu yama sizin söylediğiniz yama değil hocam içine gömülü yama full yani isterseniz 8k açın sorun olmayacak :)oyunu acmakta sorun yok türkce olan yamada çözünürlük kısmında 2 k dan yukarısı yok secim yapamıyorum oysa ben cift 4 k ekran kullanıyorum 4k secenegi bir önceki yamada vardı
-
Güzel kardeşim bu yamayı sil unut normal yama çıkacak. -
quote:
Güzel kardeşim bu yamayı sil unut normal yama çıkacak.nezaman cıkacak hocam ozaman oyuna başlamayı düşünüyorum...bir önceki yamada nedense 4k vardı seceneklerde...
-
Haftaya bugün aksilik olmazsa çıkar çıkmaz ise yılbaşından sonra . -
teşekkür ederim hocam peki birşey soracagım 16 gb ram i5 8400 işlemci evga 1070 kart var bu sistemle oyun kasarmı cyberpunk 2077 kasma ful ayarda olmuyor
-
Yok hocam yüksek ayarlar da rahatlıkla oynayabilirsiniz sabredin yama çıksın öyle başlayın hepimiz öyle yapacağız 🙃 -
quote:
Yok hocam yüksek ayarlar da rahatlıkla oynayabilirsiniz sabredin yama çıksın öyle başlayın hepimiz öyle yapacağız 🙃Zaten oyun korsan beklerim hocam meraktan indirdim...
-
Korsan orijinal ayrımı olacak mı acaba yama için -
ben bu yamayı kullanarak oyuna basladım ancak oyun kısa süre oynadıktan sonra dondu...Galiba sizlerinde soyledigi gibi tat vermeyecek.Gelecek yamayı bende bekleyip oyle baslıcam.Emeği geçen herkese teşekkürler
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 20 Aralık 2020; 19:28:59 > -
Çeviren çevirene buralar şenlenecek..
-
Reason nereden çıktı ac valhalla duruyor daha 2 oyunda uzun oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X