|
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (25. sayfa)
-
-
Hocam gözlerim yaşlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç yaşında adamlarız çocuk gibiyiz valla rdr böyle bir oyun işte 😁 -
Arkadaşlar yardım edin lütfen ben rdr2 yi kurdum dx 12 de yamalı güzel bir şekilde oynuyordum sonra görüntü bulanıklığı nedeniyle ekran kartı driverını güncelledim (ddu ile kaldırarak) ama şimdi oyun vulkan ile çalışıyor ama dx12 ile daha yükleme ekranı gelmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor sorun nerde bilemiyorum witcher 3 dx12 oyunu mu bilmiyorum ama çalışıyor mesela dxdiag dan baktım dx12 kurulu gösteriyor çok moralim bozuldu şimdiden teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10kdaysGeliyor gelmekte olan
Sözde oyun çok ağır bir işleyişe sahip, 2. kez oynamam diyordum ama yamanın kalitesine ve ne kadar beğenileceğine bağlı da olarak muhtemelen 2. kez çakacağım gibi gözüküyor. Ama bu sefer sadece ana hikayeyi oynamam (İlkinde sadece ana hikayeden gittim çünkü sadece ana hikaye Türkçeydi ve hikayeyi çok merak ediyordum), çok detaylı oynarım EĞER OYNARSAM.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QLBatiatusGeliyor gelmekte olan
Sözde oyun çok ağır bir işleyişe sahip, 2. kez oynamam diyordum ama yamanın kalitesine ve ne kadar beğenileceğine bağlı da olarak muhtemelen 2. kez çakacağım gibi gözüküyor. Ama bu sefer sadece ana hikayeyi oynamam (İlkinde sadece ana hikayeden gittim çünkü sadece ana hikaye Türkçeydi ve hikayeyi çok merak ediyordum), çok detaylı oynarım EĞER OYNARSAM.
Alıntıları GösterŞuan yama da tek sıkıntı orjinal oyunda Türkçe font çalışmıyor. Sadece kürekli de çalışıyor. Çeviri bitti, kontrol aşamasına geçildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10kdaysŞuan yama da tek sıkıntı orjinal oyunda Türkçe font çalışmıyor. Sadece kürekli de çalışıyor. Çeviri bitti, kontrol aşamasına geçildi.
Alıntıları GösterTest için birileri lazımsa yardımcı olabilirim hocam.
-
Hocam yeni gömülü Yama vulkan da çalışacak mı yoksa yine sadece dx 12 demi çalışacak
Senin gibi arkadaşların sayısı artsa lisan bilenler böyle yardımcı olsalar birbirilerine harika olur. Eyvallah üstad -
Her ikisinde sıkıntısız olacak hocam normal oyunlara yama yapılıyor ya aynı işlem atari kokarı yok yani -
Çok teşekkür ederim kolay gelsin
-
Hocam selamlar gerçekten emeğinize sağlık bir sorum olacak yama ücretli mi olacak?
-
Bu yeni yamada yan görevlere kadar herşey türkçe olacak mı ?
Epic sürümünü satın alsam mı yoksa sadece cracklide mi çalışıyor bilgilendirir misiniz?
-
Yamayı translate yama yapan arkadaş yapıyor. Yama ücretsiz olacak şu an korsan sürüm de çalışıyor orjinal için çalışma yapacakmiş -
Yan görevlerde türkçe olacak mı yoksa ana görevler mi sadece ?
Birde ne zaman hazır olur
-
Olacak hocam full olacak herşey büyük ihtimal haftasonuna çıkar haftaya -
Siz kralsınız emeğinize sağlık.
Oyunun her iki sürümüde mevcut test için gönüllü ararsanız seve seve yardımcı olurum
Hocam çok teşekkür ederim soruma hızlı bir şekilde cevap verdiniz elinize emeğinize sağlık beklemedeyiz 😄 Gerçekten çok mutlu oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X