< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (6. sayfa)
-
-
Emeğinize sağlık teşekkür ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -DemokritosSıkıntısız çalışıyor, teşekkürler. RX 590 ve R5 2600 kombini ile oynuyorum fakat alt yazı çıktığı an fps 60'dan 15'lere düşüyor. Normal mi bu?
degil.. aslinda bende rx470 var 45 fps ...
alt yazı varken..
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdncvrl
Arkadaşlar sağolsun lar 10 günlük bir süre içerisinde bize bir alternatif sundular ve üstüne basa basa beklentiniz yüksek olmasın dediler. Bazı mesajlara bakıyorum komik oluyorsunuz. Ben çok beğendim en azından ana hikayenin hangi mantıkta ilerlediğine nasıl bir yön çizildiğini farkediyorum oynarken ve bu beni çok tatmin etti. Dilerdim li full yama yayınlansın ama işte olaya hiç girmek istemiyorum. Tekrardan çok çok teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize ve emeğimize gözünüze sağlık inşallahAlt yazı aktif olunca fps drop problemi, yaşıyor musunuz?
-
Ben neden yaşıyor olabilirim bir fikriniz var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: -DemokritosBen neden yaşıyor olabilirim bir fikriniz var mı?
ekran kartın rx 580 mi
-
Rx 590
Oyunu oynarken akıcı oynuyorum fakat oyun esnasında programın getirdiği alt yazı devreye girdiğinde konuşma bitene kadar fps 15'lere düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos -- 7 Kasım 2020; 5:4:47 >
Allah Allah ben rx570 ile oynuyorum fps te gram düşüş olmadı, yüksek ayarlarda 55fps sabit. şaşırtıcı...
quote:
Orijinalden alıntı: -DemokritosRx 590
Oyunu oynarken akıcı oynuyorum fakat oyun esnasında programın getirdiği alt yazı devreye girdiğinde konuşma bitene kadar fps 15'lere düşüyor.
mesela , eger masa ustu ve programda öçzünürlük 1600x1200 yaparsan = oyun içinde de 1600x1200 olmak zorunda cozunurluk 1920x1080 ise 1920x1080 olmak zorunda
yani oyunun cozunurlugu = program cozunurlugu = windows goruntu cozunurugu yoksa sıkıntı olur
ayarların dogru demi
birde
surada bak amd ayarları içersinde bi kac ayar yapıyor.. onlara bak ama ust cozunurluk kısmında hata yapmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 7 Kasım 2020; 6:2:29 >
-
Evet, bütün ayarlarım eksiksiz. Sadece programın getirdiği alt yazı ekrana belirdiğinde fps aşırı şekilde düşüyor.
Kim ne derse desin beğenirsiniz beğenmezsiniz ama ortada gerçekten çok ama çok büyük emek var elinize gönlünüze sağlık....
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: -DemokritosEvet, bütün ayarlarım eksiksiz. Sadece programın getirdiği alt yazı ekrana belirdiğinde fps aşırı şekilde düşüyor.
harbi ilginç
vsync ile triple buffering on filan yap
yada full screen se ekran eminsen
refresh time düşür
yada windows oyun ve program cozunurlugu aynımı ona dikkat et
en sonda
bide sunu dene
dene
-
merhaba
rx580 8gb i53570k 8 gb ram ile yüksek ayarlarlar 40 ve üste fps ile oynarken altyazıyı açtığımda oyun çakılıyor 15-20 fp düşüyor söylenen bütün ayarlar doğru altyazıyı kapattığım anda her şey normale dönüyor .
-
Tebrikler başardınız sözünüzü tuttunuz helal olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Banada biraz performans düşürüyor gibi geldi ultradan highe cektim gtx 1660ti i7 9750h var
Elinize sağlık. İhtiyacım yoktu dil yamasına ingilizcem var, iki tur da bitirmiştim zaten oyunu. Ama bekleyen, oyunu yama çıkar diye satın alan o kadar çok kişi olduğunu görünce inşallah birkaç babayiğit hayrına bir şekilde halleder şu Tr altyazı olayını demiştim içimden. Şimdi yapıldığını görünce mutlu oldum.
Teşekkürler emekleriniz için.
4k da oynama şansımız yok galiba değilmi
-
Yama Pass'ten çok daha mantıklı. Translate çeviri konularının haksızca bir bir kapatıldığı günleri hatırlayalım. Yama Pass can çekişiyor şuanda.
Çeviri sayısı karşılaştırılamaz bile. Ayrıca tekil çeviri bazındaki kalite farkı da benim açımdan önemsiz. Biraz İngilizcem var. Altyazı ile birlikte takip edince ciddi anlam kayıplarını ve doğrusunu fark edebiliyorum.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X