Şimdi Ara

RDR'2 Türkçeleştirme... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
19
Favori
32.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayatında hiç bişey başaramamış birisi anca bende yama var sizde yok havası atar yada yaşı küçük bi arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiderCrow

hayatında hiç bişey başaramamış birisi anca bende yama var sizde yok havası atar yada yaşı küçük bi arkadaş

12 yaşındayım ama yama bende sen ekrana sarılı yazan yamadan oynamaya devam et canım benim

• Fatih arkadaşı discortta görmüştü. Tool bulduğunu yazıyordu. Başardığını görmek güzel oldu. Umarım en kısa sürede yama sonuca ulaşılır. Ellerinize sağlık şimdiden...

• AkıncıÇeviri A kullanıcısına yanıt
    Bu dil bilgisiyle nasıl oyun çeviriyorsunuz garip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu işe fake diyenler yama yayınlandığında sizde indirceksiniz ozamanda bunları söylersiniz ben ki hakkımı helal etmem fakeymiş bitmemiş dosyayı yarım yumalak atarsam ne olur sonra diyceksiniz ki bu neden yarıda kaldı tmm yayınlayım sizde rahat edin ama sakın küfür etmeyin direk silerim dosyaları

yama kodlama yöntemiyle yapılıyorum...

--Orjinal dosya--

0x00570273 = ~z~He's running!

0x042C9B4C = ~z~Gonna make you pay for that in spades.

0x06F201A6 = ~z~Your mama not teach you what a warning is?

0x0A18C160 = ~z~Stop it right now.

0x0BCF78DE = ~z~~sl:0.4:3.8:1~Ain't that a pity... You know what we got to do.

--Çevrilen dosya--

0x00570273 = ~ z ~ koşuyor!

0x042C9B4C = ~z ~ maça bunun için ödeme yapacak.

0x06F201A6 = ~z ~ annen sana bir uyarının ne olduğunu öğretmiyor mu?

0x0A18C160 = ~z ~ Hemen durdurun.

0x0BCF78DE = ~z~ ~ sl:0.4:3.8: 1~bu üzücü değil... Ne yapmamız gerektiğini biliyorsun.

• Doganx33 D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim kardeşim desteğin için en kısa sürece biticek inşallah

• Video çekip atmani istesek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AkıncıÇeviri

bu işe fake diyenler yama yayınlandığında sizde indirceksiniz ozamanda bunları söylersiniz ben ki hakkımı helal etmem fakeymiş bitmemiş dosyayı yarım yumalak atarsam ne olur sonra diyceksiniz ki bu neden yarıda kaldı tmm yayınlayım sizde rahat edin ama sakın küfür etmeyin direk silerim dosyaları

yama kodlama yöntemiyle yapılıyorum...

--Orjinal dosya--

0x00570273 = ~z~He's running!

0x042C9B4C = ~z~Gonna make you pay for that in spades.

0x06F201A6 = ~z~Your mama not teach you what a warning is?

0x0A18C160 = ~z~Stop it right now.

0x0BCF78DE = ~z~~sl:0.4:3.8:1~Ain't that a pity... You know what we got to do.

--Çevrilen dosya--

0x00570273 = ~ z ~ koşuyor!

0x042C9B4C = ~z ~ maça bunun için ödeme yapacak.

0x06F201A6 = ~z ~ annen sana bir uyarının ne olduğunu öğretmiyor mu?

0x0A18C160 = ~z ~ Hemen durdurun.

0x0BCF78DE = ~z~ ~ sl:0.4:3.8: 1~bu üzücü değil... Ne yapmamız gerektiğini biliyorsun.

Anonymous Çevirinin var zaten sen neden yama yapıyorsun ki ?

• özgün çevirdiğin bi oyun içi ss vermeden kimse sana inanmaz

• xblowx123 kullanıcısına yanıt

O yama heryeden silindi kullanan yok şuan ben tek başıma yapıyorum %50 bittiğinde yayınlıycam şuan da %38 e ulaştım lütfen sabır video gelcek....

• AkıncıÇeviri A kullanıcısına yanıt

Hocam siz zahmet etmeyin, buyrun oyunun tüm dil dosyaları ; https://s7.dosya.tc/server18/c8489a/RDR2tr.rar.html

• kardeşim şimdiden eline sağlık kolay gelsin . yalnız bu işi diğer grupla beraber yapsan hem daha hızlı hem daha kolay olmazmı , amacınız zaten aynı.

• neden boyutu küçük normalde 580 mb dil dosyaları toplamda ?

• xblowx123 kullanıcısına yanıt

anonymous çevirinin yamasını kullanamadığımız için .

• Kanitiniz video olmalı masaüstünde oyunu açıp ordan göstermelisiniz aksi halde kimseler inanmayacak size ki fake ve troll duruyor 5 dakika içinde %28 ken %38 oldu vaaay be flash siz kadar hızlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 30 Ekim 2020; 18:21:10 >
  • selahattinu19 kullanıcısına yanıt

Ben teklif ettim kabul etmediler ilkinde aldılar gruba ama benden benim yazdıgım programı istediler vermeyincede gruptan attılar bende tek başıma yapma kararı aldım devam ediyorum ama bayagı yoruldum kaç gündür uğraşıyorum söylenen laflara bak yok fake yok trol mk ozaman kendiniz yapın insanı soğutuyorsunuz gerçekten işte bu yüzden

anonymous ekibide çekildiya ne yapalım ne istiyorsunuz kolaymı öyle hemen olsun ben teklif ettim bi kaç kişiye gelin yardım edin zaten ücretsiz olcak sizin için ben oyun oynamıyorum başka iş yapmıyorum daha neyin kavgası bu ki :(

Üzücü gerçekten çok üzücü ne yapam bende mi bırakam ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.