Şimdi Ara

RDR'2 Türkçeleştirme... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
19
Favori
32.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yapmanız gereken masaüstünden oyuna girip iki dakikalık video atmak, zor olmasa gerek. Burda o kadar insan heveslenip konuya giriyor.

• AkıncıÇeviri A kullanıcısına yanıt

Neden toolu vermediğinizi merak ettim. Rica etsem nedenini söyler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A7997455 -- 30 Ekim 2020; 18:25:22 >
  • yav fakese fake sanki Türkçe yama görmüşüzde ortada sabredin işte çıkar bir kaç saate doğru mu değil mi ? ne bu yıldırma politikası

güzel diyorsunuzda size yardım etmeleri için sizdeki programı kullanmaları gerekiyor , siz programı vermezseniz nasıl yardımlaşma olucak ?

• Yama için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin. En çok istediğim oyun yaması. Sabırsızlıkla bekliyorum...

• xblowx123 kullanıcısına yanıt

Özele bakcak mısın dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selahattinu19 kullanıcısına yanıt

ben ilk başta yardım ettim hangi dosya nerde diye sordum biri söyledi ama nasıl çıkarılcağını ve tekrar tools edilceğini bilmiyorlardı ben buldum bi yoldan bu yolu benden alıp kendileri yapmış gibi davrancaklardı tmm dedim ertesi gün beni attılar sebeb yok bişi yok demek programı versem kendileri yapıp biz başardık diycekler neden böyle bişiye katılayım ki ?

kolay gelsin akıncı çeviri . kimsenin tam anlamıyla başaramadığını sanırım siz başarıcaksınız. şimdiden elinize sağlık.

• Merak edenler yama OpenAI GPT-3 ile yapılmaktadır bu yüzden hızlı gidiyor teşekkürler...

Sahtekar olduğun daha dil dosyalarının boyutunu sallamandan belli oluyor, oyunun ingilizce altyazı dosyası 10 mb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akşam akşam iyi eğlence oldu güldük eğlendik sağol dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahte fake link paylaşırsa indirmeyin pc ayaklanıp gider

Başta fake olduğunu düşündüm ama o yazdıklarından sonra eğer gerçekse özür dilerim. Kolay gelsin o zaman büyük bir merakla çevirini bekliyoruz. Bu arada başlıkta gpt3 çevirisi olduğunu belirtmen gerek kural böyle diye biliyorum. Sonra konun silinmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A7997455 -- 30 Ekim 2020; 18:36:46 >
  • Yemin ediyorum erkekler kadınlardan daha çirkef her konuyu baltalama çabası nedir ya adam yapacagım dıyor işte ne uzattınız be

• Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık devam edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sen çok yanlış anlamışsın, ilk olarak biz program falan istemedik, 2. olarak sunucuda ki herkes sizden cevap bekledi ancak yanıtısız bıraktınız ve bir diğeri sizi ben atmadım kimin atığını da bilmiyorum ve eğer gerçekten başarabildiysen helal olsun diyorum hatta çevirinize destek olmak dahi isteriz bizim için ne kadar kaliteli o kadar iyi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 30 Ekim 2020; 17:40:34 >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt

Canım kardeşim oyun sadece ing değil diyaloglarda İspanyolcada var zira sadece alt yazı dil tüm oyunu türkçe yapıyorum ? Yan görevler diyaloglar vs herşey...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.