Şimdi Ara

RDR'2 Türkçeleştirme... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
19
Favori
32.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeşim bu video oyunu şuanda çevirmekte olana rdr 2 makina çeviri grubuna ait .

• quote:

Orijinalden alıntı: mosta13

https://www.merlininkazani.com/red-dead-redemption-2-turkce-yama-calismasi-geliyor-haber-114311 beyler gercek deil diyosunuzda habere bile cikmis videosu var.

Videodaki bahsedilen yama bu değil dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkıncıÇeviri

Merak edenler yama OpenAI GPT-3 ile yapılmaktadır bu yüzden hızlı gidiyor teşekkürler...

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:DD:D: atma ziya :D:DD

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

• oynadığım save in üzerine bu yamayı yaparsam oyuna baştan mı başlamam gerekir ?

• Kolay gelsin o zaman..

• Yolunda A.Ş   

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

hocam siz geçen bir video attınız oyunu açabildiniz mi yoksa son durum nedir ?

• AkıncıÇeviri A kullanıcısına yanıt
    Dostum senin ikna kabiliyetin çok fazla ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu çeviri konularında mesai harcayan ve günlerce kavga eden arkadaşlar 3-4 İngilizce çalışsalar hem kendilerine faydaları olur hem de çıkacak diğer oyunlarda çeviri var mı yok mu derdine düşmezler....

• Kardesim bu ne ayri ayri 2 turkce yama mi olcak sen oyun dosyalarina girmissin bak ordan cevirebiliyorsun diger ekibide cagiraan ortak cevirseniz hem hizli biter hem daha iyi olur.

Not: Bu yazi bu konuda yamayi gercek kabul ederek yazilmistir. Aksi halde yazdiklarim hüküm taşımamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncı saat kaç  

• Ne RDR2 yamasıymış arkadaş ya. Adına 50 tane yama konusu açıldı ve her konusu da popüler olmayı başardı. Devlet meselesi haline getirdiniz resmen.

• Atına fısıldayan kovboyu kim canlandıracak?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Begenmiyosan burda ne ariyon kardeş

• Hadi bakalım bekliyoruz

• mosta13 M kullanıcısına yanıt

Yazdığım şeyin beğenmemekle ilgisi var kardeş? Ben ne yazıyom sen ne anlıyon kardeş?

• Kolay gelsin kardeşim, şimdiden eline koluna sağlık.

Diğer arkadaş ile birlikte daha hızlı çevirirsiniz bence, ama yine de sen bilirsin.

Merakla bekliyoruz.

• Heyecanla ve sabırla bekliyorum. En yakın zamanda çıkar inşallah. Bundan sonra da Avengers için yama düşünür müsünüz acaba?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.