Şimdi Ara

Rdr 2 yama isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle:D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rdr 2 yama isteği

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    oysa gayet anlaşılır konuşmuştum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

oysa gayet anlaşılır konuşmuştum :D
    aynı capsi bana da atmıştı
    çok takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 10 Temmuz 2020; 10:13:35 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Elinde başka bişey kalmamış ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Elinde başka bişey kalmamış ozaman
    illa varkdır kardeşim
    7/24 forum da her yamanın altında yorumu var
    hep çok bilmiş atarlı giderli konuşuyor
    bir tek malum çeviri grubunu karşı naif nedense
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Yok elde çok malzeme var da atmıyorum. Sizi yanıtlayan arkadaş için aşağıdakini atmıştım. Onun için küçük bir edit yapmıştım. Kendisi 3 tane çeviri grubundan reddedilmiş/kovulmuş birisi olduğu için saracak yer arıyor. Hatta zamanında ben dahil 3-4 kişiyi taglayıp konu da açmıştı ama maalesef kaldırılmış. Gayet iyi eğlenmiştik sağolsun.

Rdr 2 yama isteği

• Rdr 2 yama isteği
    Ana fikir çıktı ortaya :D Aynısının lacivertlerini post atmışsınız ama o da haklı

Size o ekran görüntüsünü atma nedenim RDR2 ücretsiz çevirecek yok mu diye sormuştunuz. Ona istinaden atmıştım. Translate yamalar ile oynamak istemezsiniz herhalde.

Diğer arkadaşın sıkıntısını özet geçeyim ondan sonra hak hukuk olayına gireriz.

Kendisi vasat üstü bir oyun çevirisi yaptı. Ardından bir kaç gruptan ret edildi, çıkarıldı falan. Neyse sonra hangi oyunun çevirisi yapayım, çeviri ücretli olacak şeklinde bir konu açtı, bende hakkınızda o kadar spekülasyon varken çıkaracağınız ilk yamayı ücretsiz yapıp rüşdünüzü ispatlayın şeklinde bir mesaj attım. Bu sadece nacizani bir öneriydi. Arkadaş bu dediğime içerledi mi desem, alındı mı desem bilemiyorum. Bir kaç mesajlaşmanın ardından bu tartışma orada kaldı diye düşünüyorken ben dahil forumdan 3-4 kişiyi daha konu başlığına nicklerimizi yazarak bize ve herkese ithafen bir konu açtı. Konuda da biz bilmeden konuşuyormuşuz da, aslında gruplardan kovulma nedenleri, ret edilmelerini falan anlatan yazılar yazdı. Bu ekran görüntüsünü de oraya atmıştım. Bu olay geçen yıl olan bir hadise, düşünün artık ne kadar kin tuttuğunu. Anonymous faciası ile birlikte bazı başlıklarda benim ismimi andığı bilgisini verdi arkadaşlar. Bunu yaşına veriyorum diyeceğim ama bildiğim kadarıyla da yaşça büyük benden(32 yaşındayım). O yüzden birbirimizi kırmayalım, olay farklı yönlere gitmesin diye blokladım kendisini. Bu mesajımı da görürse aynı olgunluğu kendisinden bekliyorum.

• Daha önce de demiştim, her oyunda bu çeviri gruplarını bekleyeceğinize ingilizce öğrenmeye başlasaydınız çoktan öğrenmiştiniz. Şimdi fahiş oyun fiyatlarına ilaveten fahiş çeviri için para ödeyin bir de üstüne çevirmen kaprisi çekin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    haklısın dostum vallahi
    ne zaman dediğimi unuttum ya da dedimmi bilmiyorum ama açtığım konuda şuan öyle birşey demedim abi :D bize ders olsun ama gider çat patda olsa anlayacak şekilde ingilize öğrenirim daha iyi. başkasına muhtaç kalmak hele de tek kişiye kötü oluyor.
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    50tl ona vereceğime gider virüslü indirir format atarım sonra :D Parasında değiliz kendisine özelden de yazdım ama son yaptığı darbe 15 temmuzu aratmadı

Yav tamam almazsın olur biter ama niye virüs sokuyon pcne? Çeviriye para vermektense virüs yerim daha iyi nasıl bir mantıktır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Yav tamam almazsın olur biter ama niye virüs sokuyon pcne? Çeviriye para vermektense virüs yerim daha iyi nasıl bir mantıktır bu.
    Bu forumdaki ilginç insanları başka bir forumda veya yerde bulamazsın

• Adol125 kullanıcısına yanıt
    Oyunu neye aldık ozaman ben bu heriflerin yama cikarmasına binaen aldım. Allem ettiler kullem ettiler içine ettiler. Konuyu da kapattırdılar ki suçlu olduklarını biliyorlar milleti susturuyorlar. Resmen koyun yerine koydular milleti şuandaki devlet sisteminde olduğu gibi

100 kişi 1 yamayı 1 senede çıkaramadı birde düzenleme yapıyorlar yok 1 sene olmadı 9 ay oldu yanlış olmasın diye :D

Vallahi ben olsam utanirdım millet ülke yönetirken bu kadar kasmıyor. Test süreci bitiyor testin testi başlıyor. Ondan sonra herhalde "du bi bakalım namıssız çok kaliteli oldu yaa" deyip birdaha test yapiyorlar herhalde

Virüs sokma muhabbeti de bu kadar bekleyip sonu hüsran oldu milleti keriz yerine koydular gider virüslü yama indiririm inadına format atarım sallarım bilgisayarı kenara iş güç başlıyor zaten. Parasından mı? hayır. Yeterki 1 kuruşum gitmesin şu oluşuma..

Rdr 2 yama isteği

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.