yıllar sonra merhaba hocam :) bende zombi filmi cekmek için yeşil zombi getirdim yan gorev için ve ondan sonra başka gorev cıkmadı ne yapmam lazım, başka konuda bitki falan topluyormusum diyorlarda anlamadım onları topladıktan sonra otomatıkman gorevmi acılacak?
dediğin gibi yıllar oldu, ama hatırladığım kadarıyla ağzından yeşil sıvı tüküren zombiyi iple bağlayıp ata yükle ve o film çekmek isteyen adama getir...
aradığın tür zombilerin adı: Retchers
onu hallettim hocam ondan sonra bi gover cıkmadı diğer konularda arkadaslar bitki falan toplamaktan bahsetmiş acaba bitkileri topladıktan sonra otomatikman yeni gorevlermı cıkaacak orasını anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
Oyunun bitimi 2011e nasip oldu
yıllar sonra merhaba hocam :) bende zombi filmi cekmek için yeşil zombi getirdim yan gorev için ve ondan sonra başka gorev cıkmadı ne yapmam lazım, başka konuda bitki falan topluyormusum diyorlarda anlamadım onları topladıktan sonra otomatıkman gorevmi acılacak?
dediğin gibi yıllar oldu, ama hatırladığım kadarıyla ağzından yeşil sıvı tüküren zombiyi iple bağlayıp ata yükle ve o film çekmek isteyen adama getir...
aradığın tür zombilerin adı: Retchers
onu hallettim hocam ondan sonra bi gover cıkmadı diğer konularda arkadaslar bitki falan toplamaktan bahsetmiş acaba bitkileri topladıktan sonra otomatikman yeni gorevlermı cıkaacak orasını anlamadım
bitki toplama olayı da hatırladığım kadarıyla yanımızda taşıdığımız kitapta gerekli bitkilerin isimleri var, haritada belirtilen 3 ayrı noktadan gerekli bitkileri toplayıp o yaşlı adama getiriyoduk
journey menusunde yazan 5 adet desert sage ve snow... isimli bitkileri topladıktan sonra bunları teslim edeceğimiz yer çıktı haritada bu şekilde geçtim takıldığım yeri.
Oyunu bitiremedim o sinirle harita da hangi canlı varsa hepsini öldürdüm yaşlı amca filan alayı gitti dolanıyorum öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Uygx
Oyunu bitiremedim o sinirle harita da hangi canlı varsa hepsini öldürdüm yaşlı amca filan alayı gitti dolanıyorum öyle
menüde journey bolumden neler yapman gerektıgıne bakabılırsın hocam kolay aslında geçmek, devam edip bitir bence guzel olun.
quote:
quote:
menüde journey bolumden neler yapman gerektıgıne bakabılırsın hocam kolay aslında geçmek, devam edip bitir bence guzel olun.
Dostum ben herkesi vurdum ama o zombilerle dans eden yaşlı amcayı çiftlikte ki sarı saçlı ela gözlü hanımefendiyi falan filan tekrar en baştan mı başlamam gerek ?
quote:
quote:
quote:
Dostum ben herkesi vurdum ama o zombilerle dans eden yaşlı amcayı çiftlikte ki sarı saçlı ela gözlü hanımefendiyi falan filan tekrar en baştan mı başlamam gerek ?
sanmıyorum sorun olacagını cunku onlarla işim olmadı daha sonra :), vaktın varsa baştan başla, menuden journey bolumunden takıldıgın yerlerde ne yapman gerektıgı yazacak, yeşil kusan zombiyi getirmen lazım bi bolumde genelde burda ve bitki bulmada sıkıntı yaşıyor bitiremeyenler onlarıda yaparsan bitirirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme