Şimdi Ara

'RDR Undead Nightmare' bitirenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşagıda gördügünüz gibi tüm haritayı temizledim, mavi noktalar bölgenin temiz oldugunu gösteriyor, artık hiç bir görev çıkmıyor haritada, sadece gördügünüz gibi 1 tane yeşil renkte yan görev var, orda da bişey yok, ne yapmam gerek? oyun böyle mi bitiyor?

• kimse bitirmedi mi arkadaşlar?
  • ihtiyar amcanın görevini yap ot falan toplayacan daha
  • Hangi ihtiyar amca? RDR deki çiçek topladıgımız yaşlı adamla karıştırdın sanırım, Undead Nightmare bu, benle diyalog kuran kimse yok oyunda
  • Eğer yanlış hatırlamıyorsam,kampın orda bir adam zombi filmi çekmek istiyor.Onun yanına git senden film için Gaptooth Ridge bölgesinden 1 zombi getirmeni isteyecek.Ana-yan görev hepsini yap yoksa oyun bir noktada tıkanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 30 Aralık 2010; 22:48:37 >
  • Haritada göründügü gibi herşeyi yaptım, zombiyi iple baglayarak mı getirmem gerek?
  • Birkaç görev 2 veya 3 aşama oluyor,belkide başka birşey isteyecek.Eğer zombi isterse ipe bağla atın arkasına atıp getir.(Herhangi bir zombiyi değil bir çeşidini istiyorsan senden).Meksika'ya gitmemişsin,bitirmene daha var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haritadaki yeşil noktaya geldigim an sol üst köşede bu yazı çıkıyor ve 1 saniyede kayboluyordu, bu yazıyı yakaladım ama haritada bu noktaları nasıl bulurum bilmiyorum

• O yan görevi yapman gerekiyor. O film çeken amcaya Rio Bravo civarındaki Gaptooth Ridge bölgesinden zombilerden bir tane kapıp getirmen gerekiyor, iki çeşit zombi var sanırım orada, tam hatırlayamadım ama bende ilk götürdüğüm zombiyi kabul etmemişti ikincisini kabul etmişti. O görevi yaptıktan sonra bir görev daha açılacak ve trenle karşı tarafa geçeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeBooster -- 30 Aralık 2010; 23:14:57 >
  • Teşekkür ederim 2 tipte mi zombi var orda, getirmiş oldugun zombinin özelliklerinden hatırladıgın bi detay var mı?
  • Retcherlar tüküren,öldürünce de patlayanlardı herhalde.
  • Hayvanları saymazsak 4 tipte zombi var.

Fresh Undead: Normal zombiler.
    Bolters: Hızlı haraket eden elleri ve ayakları üzerinde koşanlar.
    Bruisers: Şişman ve iri olanlar.
    Retchers: Ağzıyle yeşil sıvı atıp vurunca patlayanlar.
  • bir de haberin olsun hatırladıgım kadarıyla retcher'ları hogtie yaparsan eger atına koyduktan bir süre sonra patlayıp seni öldürüyorlardı. iple yakalayıp atınla arkandan sürüklemen lazım.
  • Evet tahmin ettigim gibi Retcher zombi, yani agzıyla yeşil sıvı tüküren türden zombi lazımmış demek ki, o kadar gezdim haritayı ve 1 tane gördüm az önce, yakalamak çok zor, zombi sürüsü anında öldürdü, bir daha da göremedim, yarın bakarım artık... Bu arada az önce ultra zombi at yakaladım

• bende bütün haritayi yaptim , nedense zombi oldum . zombi olarak geziyorum hicbir görevde cikmiyor.
  • Heeeh şöyle ben de kim çıkıp sonunu söyleyecek diye bekliyordum bravoo...
  • zombi dlcsini belirli bi ücret karşılığı paylaşabilecek varmı
  • Oyunun bitimi 2011e nasip oldu genel olarak asıl oyuna da ek paketine de mükemmel diyorum, Undead Nightmare eklentisi zaten tamamen tek başına bi oyun, tüm görevleri yaparsanız 10 saatten fazla oynama süresi var... Hayatımda oynadıgım en iyi vahşi batı oyunu RDR oldu, Arizona'yı çok iyi yansıtmışlar, Undead Nightmare eklentisi de ayrı bi tat, bu eklentiyi herkes mutlaka denemeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Oyunun bitimi 2011e nasip oldu

yıllar sonra merhaba hocam :)
    bende zombi filmi cekmek için yeşil zombi getirdim yan gorev için ve ondan sonra başka gorev cıkmadı ne yapmam lazım, başka konuda bitki falan topluyormusum diyorlarda anlamadım onları topladıktan sonra otomatıkman gorevmi acılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Oyunun bitimi 2011e nasip oldu

yıllar sonra merhaba hocam :)
    bende zombi filmi cekmek için yeşil zombi getirdim yan gorev için ve ondan sonra başka gorev cıkmadı ne yapmam lazım, başka konuda bitki falan topluyormusum diyorlarda anlamadım onları topladıktan sonra otomatıkman gorevmi acılacak?

dediğin gibi yıllar oldu, ama hatırladığım kadarıyla ağzından yeşil sıvı tüküren zombiyi iple bağlayıp ata yükle ve o film çekmek isteyen adama getir...

aradığın tür zombilerin adı: Retchers
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.