Şimdi Ara

RDR2 Tool (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
11
Favori
20.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu sildirsinler başka forum mu yok site mi yok en kotu discord açarız ordan yaparız bu neyin korkusu ya böyle çıkacak kardeşim bugün harin eli kulagin da tooll çıkması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Dün gece ben yoktum. Kaçırdım desenize olayları. Yalnız burnuma kötü kokular gelmeye başladı. Böylesine bir yardımlaşma konusu kimi neden rahatsız etti de silindi? Blogkaan dedikleri yönetici bu grubun eski çevirmeniymiş sanırım ve çok samimi dostlarmış, muhtemelen kasıtlı olarak o siliyor. Malum grupta da konuşmak yasaklandı çünkü bu konuları. Her neyse yılmak yok dayanışmaya devam herkes kendi meziyetince katkıda bulunsun. Parası olan bağış yapsın, ingilizcesi olan çeviri yapsın, kodlardan anlayan kodlara el atsın, hep birlikte imece usulü Türk oyuncular olarak bitirelim bu yamayı.

butun olay in import için tool

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Böyle bir cevap vermenin amacı ne olabilir ki? Sizin gibiler yüzünden insan konu açmaya çekiniyor.

Alıntıları Göster

ne alakası var. ben hiçbir zaman kimseye neden konu açıyorsun, translate çeviriyorsun falan demedim. aksine yardımcı olduklarım oldu. ama rdr2 nin durumu ayrı biliyorsunuz. şimdi bu kadar olaydan sonra birden biri bana tool atın çok heveslendim deyince saçma geldi. sanki her şey hazırdı da çeviren kimse yoktu ki adam ortaya atılıyor. daha yeni birşeyler yapılmaya başlandı uğraşanlar da var. durum bu.

• Selamun aleyküm. Şimdi ben olayı tam olarak anlamadım. Rdr 2 Türkçe yama mı çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evt ama yapay zekayla openıv dan yapıyorlar işte tek sıkıntı forum izin vermiyor galiba yayınlamaya çünkü konu silindi

• quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

dun gece ki konu neden se kaldırılmış forumdan .saat 5 kadar muahbetini yaptık.

dil dosyaları paylasıldı. dosyaların cevirisi oldu ..deneyen test edenler vardı.

yoksa dil dosyaları elde var hala ıdda ediyorum tool cıktıgı an 10 kişi 10 gunde cıkartır yamayı

Hocam konu niye silindi? gerekçe olarak size veya diğer alakalı kişilere bir açıklama yapıldımı?

Aklıma getirmek istemiyorum ama bunlar yine foruma dönecek ve translate yamaları yine kaldırtacaklar gibime geliyor.

• Olaya bak. Hangi akla hizmet bu yamanın çıkmasına engel olur ki, millet yama çıkarmak için uğraşıyor. Birileride çıkarttırmamak için uğraşıyor anlaşılan.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Malum kişiler translate yamaları kaldırtamaz.

Hele @zartzurt456 o kişilere kesinlikle birlik olmaz.en azından umudumuz bu yöndeRDR2 Tool 

• quote:

Orijinalden alıntı: herkul5

Malum kişiler translate yamaları kaldırtamaz.

Hele @zartzurt456 o kişilere kesinlikle birlik olmaz.en azından umudumuz bu yönde 

Ben ondan bahsetmedim ama neyse, temennimiz o yönde. çok güzel bir ritim yakalandı umarım bu ritim boş teneke sesleriyle bozulmaz.

• Oyunun korsanı çıkmışken diğer hali hazırda bulunan Türkçe yamayı piyasaya süremezler mi? Burada hangi gruptan bahsettimi anlamışsınızdır.

• Dosyalari gene burada paylasirim gene diyorum is bolumu 2000 dosya var baxilari tek diyalog bazilari
    35 40 ama ortalama 35 40 diyalog. Var yukari da nasil en kolay ceviri yapilir. resimler var.

Bu ise giresecekseniz iletisim halinde olun ki
    Ayni dosyalari cevirmesin herkez.

Ama tool olmadiktan oyuna import edemiyoruz.
    Tek sorun buyuk o suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 14:16:14 >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

Hele birde bir grup kurulabilse.birlikten kuvvet dogar.ufak ufakta bağış yapabiliriz.tool araç gereçler için.

Belkide türkçe yama olayında bir devrim olurRDR2 Tool 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkul5 -- 24 Ekim 2020; 14:1:10 >
  • DH Türkçe yama bölümünde;

Konular silinir.

Mesajlar silinir.

Birileri sebepsiz süresiz ban yer.

axe190780 arkadaşı bir süre sonra bu bölümde göremeyebilirsiniz... RDR2 Tool 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Ekim 2020; 14:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkul5

Hele birde bir grup kurulabilse.birlikten kuvvet dogar.ufak ufakta bağış yapabiliriz.tool araç gereçler için.

Belkide türkçe yama olayında bir devrim olur 

Zaten devrim oldu bakmayın diğer gurupların umursamaz davrandığına. Translate neyse ama bu yeni program hepsini terse yatırdı.

Anonymous Çeviri iyi gurup en azından para ödeyenlere hakkını veriyor ama diğerlerine bakarsak gerek translate yama yapan arkadaşlar gerek yeni programla çeviren arkadaşlar olsun bu guruplardan çok daha fazla faydalı şu an bile.

• Örnek olarak dragon age belki 7.8 yıldan beri bekliyorum yok arkadaş:))

Saolsun @Team NINJA sesimizi duydu 12 saate hallediverdi.iii kötü çok rahat oynayabiliyorum.

1 oyunun yamasını en az 2yıl beklemek mi?

1 gün .1 hafta beklemekmi?

Tabi bu programlar heryıl dahada geliştigıni düşünürsekRDR2 Tool güzel günler bekliyor demektir

• @axe190780 zartzurt456 Script hook kullanarak import etmiş siz denediniz mi

• Veli Küpeli V kullanıcısına yanıt
    Denemedim openiv alsim dosyalari export ettim, tranlate ile cevirdim biraz
    Denerim ama openiv ile acayip kolay

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Nasil yapildigini bilen ne kadar cok olursa bu kisiler bibaraya gelip biraz zaman ayirsa ki bak 10 kisi diyorum 10 gunde cevirileri bitirir. Openiv un import icin Demo toolu bile olsa soyke 5 6 tane dosyayi import etme sansimiz olsa onumuz acilcak.

Translate de kodlar bozulmuyor.
    Iletisim halinde olmak lazim
    Yani tek kisi direk cevirme isine girmesin cevirse bile cevirdigi dosyalari atsin ki bi baskasi da ayni dosyalari cevirmesin.
    Bu sefer grupran ban yiyen olsa bile ondan ondan gecer dewam eder is aksamaz.

• Dil dosyalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 14:15:56 >
  • Disyalari translatevettikten sonra uzanti olarak yldb olatak kaydetin RDR2 Tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 15:0:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.