Arkadaşlar acilen tool gönderevilecek bir arkadaş yok mu. Uğraşmak istiyorum çok hevesliyim şuan. |
RDR2 Tool
-
-
tabii hemen gönderelim. biz de senin gelmeni bekliyorduk.
-
WesterlandX, bu arkadaş gerekli tool u sağlayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3keko1 -- 21 Ekim 2020; 19:47:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi çabamla buldum bi tool dosyalara ulaştım ama import edemiyorum tekrar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messimessi -- 24 Ekim 2020; 8:49:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Truelegendtabii hemen gönderelim. biz de senin gelmeni bekliyorduk.
Ulan bu ülkede adam akıllı yardım ismek bile suç bildiğin birşey varsa söyle ya da sus ne kırıyon hevesimizi. Sonra vay bu yamalar neden ücretli çıkıyor yardım istedim sadece.
-
-
Kim başlamış acaba
Dün bir arkadaş konuda 5 kişi kadar toplandık tool için çalışıyoruz demişti demek ki başarmışlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normal çeviri ile yapılırsa 2 yıl çok rahat sürer.
Yapay zeka kullanılırsa çok iii olur.
Yapay zeka ile yapılıyor zaten maksimum iki haftaya çıkar
Bu haber sevindirici
quote:
Orijinalden alıntı: lıfenorm
Yapay zeka ile yapılıyor zaten maksimum iki haftaya çıkarkardeş senin ağzın ne der öyle suan aglıyorum sevinçten inşallah cıkar baya sevindim bu habere
-
Sabah sabah bende çığlık atacaktım az daha 😁
Sıraya girdim bekliyom, yakında kuyruk oluşur burda, sıramı kaptırmam 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3keko1 -- 24 Ekim 2020; 9:27:36 >
Arkadaşlar bu arada OPENIV le oyunun bütün dosylarını açabiliyorsunuz. Ama neden türk forumlarında kimse tool konusunda yardımcı olmuyor devlet sırrı mı istiyoruz sanki herkeste bi ego almış başını gidiyo öğretin işte bize yükünüzü hafifletelim çorbada bizimde tuzumuz bulunsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: messimessiArkadaşlar bu arada OPENIV le oyunun bütün dosylarını açabiliyorsunuz. Ama neden türk forumlarında kimse tool konusunda yardımcı olmuyor devlet sırrı mı istiyoruz sanki herkeste bi ego almış başını gidiyo öğretin işte bize yükünüzü hafifletelim çorbada bizimde tuzumuz bulunsun.
Bu işler için ufaktan bir grub kurulsa çok daha iii olur.bilgi alış verisi yardımlaşma açısından.
Bir elin nesi var ,iki elin sesi var
Mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: herkul5Bu işler için ufaktan bir grub kurulsa çok daha iii olur.bilgi alış verisi yardımlaşma açısından.
Bir elin nesi var ,iki elin sesi var
Alıntıları Göstertamamen katılıyorum xentax, zenhax gibi sitelerde tool bulmak çok olası ama bazen verdikleri toolu çözemiyorum :)
Ulan bu ülkede adam akıllı yardım ismek bile suç bildiğin birşey varsa söyle ya da sus ne kırıyon hevesimizi. Sonra vay bu yamalar neden ücretli çıkıyor yardım istedim sadece. |
tabii hemen gönderelim. biz de senin gelmeni bekliyorduk. |
Böyle bir cevap vermenin amacı ne olabilir ki? Sizin gibiler yüzünden insan konu açmaya çekiniyor. |
Arkadaşlar bu arada OPENIV le oyunun bütün dosylarını açabiliyorsunuz. Ama neden türk forumlarında kimse tool konusunda yardımcı olmuyor devlet sırrı mı istiyoruz sanki herkeste bi ego almış başını gidiyo öğretin işte bize yükünüzü hafifletelim çorbada bizimde tuzumuz bulunsun. |
fazla heyecana kapılmayın derim şu anlık scripthook asi loader ile yapıla bilir ama uğraşmaya değmez openiv bekleyin adam akılı paketleme için test amaçlı sadece çeviri filan yok ortada daha :D |
Anonymous ekibinin koruyucu meleği forumda mod olursa istedikleri konuyu böyle kitletirler.
|
github da denemeler basladı vermlerrine gerek yok.. yakında redditte yayınlanir... biri atar linki o zaman burada detayli anlatımlı tool kullanim videosuda olacak. herkez kendi istedigi oyunu kendi cevircek. kimse kimseye minnet eylemeyecek.... kısaca HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK |
konu vs kilitliyorlar siliyorlar yılmayın arkadaşlar çabalayın vazgeçmeyin yanınızdayız oyun steamde duruyor oynamadık bile saçma sapan poltikalarla hem yamayı hem emeklerini hiç ettiler şimdi gönüllü uğraşanların konularını sildiriyorlar umarım başarılı olursunuz dediğim gibi yılmamaya bakın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X