Şimdi Ara

RDR2 Tool (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
20.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel haberler bekliyoruz arkadaşlar. Şahsım adına maddi manevi her türlü desteğe hazırım. Güzel bir organizasyon yapmak lazım. RDR2 Tool 

• konu vs kilitliyorlar siliyorlar yılmayın arkadaşlar çabalayın vazgeçmeyin yanınızdayız oyun steamde duruyor oynamadık bile saçma sapan poltikalarla hem yamayı hem emeklerini hiç ettiler şimdi gönüllü uğraşanların konularını sildiriyorlar umarım başarılı olursunuz dediğim gibi yılmamaya bakın

• Takip. RDR2 Tool 

RDR2 Tool
  • Aynen beyler devam başarıcaksınız inanıyorum.
    ZartBeyde başarıcak. Bide yanınıza işi bilen üç beş kişi alırsanız düzeltmeler için tamamdır. Mesela Metro serisini çeviren bi arkadaş vardı adını hatırlayamadım. Son oyunu DLC ile tek başına çevirmişti. Onunla iletişime geçebilirsiniz.
    Sonra ErdemBey var rockerdem meşhur FarCrycı oda yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex :

RDR2 Tool

Google :

RDR2 Tool

Translate öyle bir şeyki bazı ingilizce cümlelerde yandex daha mantıklı cümleler kuruyor, ama daha kibar gibi. Google ise bazen yandex çok mantıklı çevirdiği cümlelerde biraz sapıtıp ama kaba tabirle çevirebiliyor. Bu yamaya gpt-3 şart gibi sanki :)

• Bende onu diyorum hocam, gpt-3 devamlı olarak kendini geliştiren bir yapıya sahip, dünyadaki bütün veri bankalarına bağlı olarak çalışıyor, yani çevireceğin cümlenin nereye bağlı olduğunu nasıl bir ortamda hangi şartlarda hangi zamanda geçtiğini hesaplayıp o cümleyi olabildiğince en uygun şekilde çeviriyor, gramerlerine kadar hesap ediyor, yandex ve google külüstürün külüstürü kalır gpt-3 ün yanında

• Yama çıkarsa orijinal de çalışır mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lıfenorm L kullanıcısına yanıt

import edicek tool yapılırsa hepsinde çalışır.

• Sizce import edilecek tools yapılır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: BirKullanıcı-1-

Sizce import edilecek tools yapılır mı

İlla ki yapılır...

Nexus mods sitesinde RDR2 için şimdi'den 11 sayfa Her türden mod paylaşımı var.

https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/?BH=3

• Arkadaşlar çalışmaları hemen durdurmamız lazım fbı cia MOSSAD MSS RAW ASIS DGSE bu yamanın peşinde yama cıkarsa cıkartan adamı öldürüp ailesinede yüklü miktarda para ödetilecek lütfen bu son mesajım bu mesajımdan sonra yerin altında bilinmeyen biyerde yasaşam gerek bunlar gizli bilgiydi dua edin benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: HydraaUa

Arkadaşlar çalışmaları hemen durdurmamız lazım fbı cia MOSSAD MSS RAW ASIS DGSE bu yamanın peşinde yama cıkarsa cıkartan adamı öldürüp ailesinede yüklü miktarda para ödetilecek lütfen bu son mesajım bu mesajımdan sonra yerin altında bilinmeyen biyerde yasaşam gerek bunlar gizli bilgiydi dua edin benim için

Bir Fatiha Okurum Arkandan

• Şu diğer herkesi aylık haraca bağlamak isteyen grup ismi lazım değil :D discord adreslerinde ne ufak şeyde sizi banlıyorlar, kuduruyorlar :D, para kazanamayacakları içinde kimseye TOOL vermek istemiyolar.

Ben bu kadar leş bir yer görmedim ahahah RDR2 Tool 

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt

umarım yapılır

• Söylendi mi bilmiyorum ama OpenIV 4.0.1 çıkmış dün, bi bakın belki import olayını eklemişlerdir.

• FatihTr58 F kullanıcısına yanıt

4.0.1 haziranda çıktı ve import yok.

• Pardon sadece tarihe baktım 24'ü görünce :D

• oyun 3 aydır açılmadı, hala beklemedeyiz.

• Ya şimdi ismini zikretmek istemediğim siteden birisi görüyorsa şu yorumu çeviriniz sizin olsun toolu verin bari yamayı çıkaramıycaksınız biliyoruz zaten işinizede yaramıycak en azından toolu verirseniz bizdeki o kötü duruşunuz bir nebze olsun iyiye dönebilir onlarca forumda sizden nefretle bahsetmeyiz en azından. Yokmu sesimizi duyacak bir arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.