Şimdi Ara

RDS Nickli Admin PS Bölümünde Ceza Verememeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mr . Clicker , Hitman ve digerleri banlandi nedeni Xbox fanlarına karşı cevap vermek veya Xbox konusuna yazmak

Aynı şeyi Kaka ve digerleri yapınca neden birşey olmuyor Cpt price denen adam 1020303 kere kışkırtıcı mesajlar attı ama şikayetlere cevap yok

İster banla ister banlama beni ilgilendirmez ancak madem burası bir forum madem diyorsunuz ki ben taraf tutmuyorum peki bu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: myze

Ya adamda zerre adalet yok. Bana Xbox bölümünde verdiği ceza acayip ağırıma gitti. Şimdi mesela KAKA, benden çok çok daha hoyrat bir şekilde PS başlıklarını trollüyor ama ceza yok. adama soruyorum, bana ceza gerektirecek mesajımı göster diyorum ama adam cevap veremiyor, ağzında geveledi, saçma sapan cevaplar verdi. benden çok çok sert, hoyrat mesajlar atan xboyları görünce fıttırdım valla. xboyların yazdıklarına değil, adaletsizliğe fıttırdım. yoksa küfür etmedikçe herkes hoşumuza gitmeyen şeyleri yazabilir, trolleyebilir. eğer az biraz delikanlıysa, buraya gelir, şu şu mesajından dolayı sana bölüm yasağı verdim der. herkes de görür kimin ne kadar adaletli olduğunu. az önce özelden mesaj aldım, ismini vermemem, bana taktı diyor. benim aynı düşündüklerimi ona da uygulamış, hatta başkaları da varmış. yönetimle görüşelim arkadaşlar ya da aramızda para toplayalım, üzerinde PS Fanboy yazan bir oyuncak, kum torbası alalım, yumruklasın bütün gün. ben Donanımhaber'e reklam veren şirketlere mail atmayı bile düşünüyorum. madem ben mağduriyet yaşıyorum, bu site de ticari olarak zarar görsün. böyle hoyrat, dengesiz admin olmaz olsun.

Saygı sınırlarını aşmaman için seni son kez samimi şekilde uyarıyorum.

Bölüm uzaklaştırmanla ilgili olarak özelden sana yazdıklarım halen geçerlidir. Biz senin Xbox bölümündeki tavrını iyi biliyoruz ve buna göre karar veriyoruz. Ben kimseye takmam. Bunların biraz farkında olmak lazım.

Kaka ve türevlerinin de ne fikirde oldukları biliniyor, hemde tüm forum tarafından niye ona Bölüm uzaklaştırması verilmiyor peki?
    Hadi biz taraflıyız buyur bsc yorumlarına bakın bakalım her yorumları kaç - alıyor...

Bu arada emin ol Kakadan daha saygılı konuşuyor bu adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetim istifa
    Yakında patlatır konuyu daha fazla rezil olmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Sabahtan beri Ps4 ana konusunda yapmadığınız şey kalmadı, niye ise ceza alan bir Allah ın kulu yok, sizin yaptığınızın onda biri diğer bölümde yapsa cezadan kafasını kaldıramaz

Sanırım sıkıntıların kaynağı ana konuda olanlar. Hafta başından beri foruma çok sık giremiyorum. Önümüzdeki günlerde giremeyeceğimi de yönetimdeki arkadaşlarıma bildirdim. Vakıf değilim ve bu sebeple yorum yapamıyorum. Muhtemelen klasik PS-Xbox kavgası olmuştur ve ya geç müdahale edilmiştir ya da henüz edilmemiştir. Konsol bölümünde yönetim anlamında sıkıntımız var arkadaşlar, farkındayım. Geçenlerde Xbox konusunda yazmıştım, hatta özelden de size yazmıştım. Yeni konsolların çıkışına kadar ekibi genişletip standardı yakalarız diye umuyorum.

Bir soru sorayım, olayı kişisel algılamayın örnek olarak söylüyorum;
    Ben şimdi size küfrettim sizde dönüp bana hakaret ettiniz...
    Şimdi bu durumda kimler ceza alır peki?

Ufak bir örnek bu

Küfür çok geniş bir kavram. Yine de şöyle söyleyeyim. Her iki üye de ceza alır. Duruma göre tahrik eden daha çok alabilir.

Son ceza aldığınız konuda tiple ilgili bir mesajınız ve sonrasında sizinle dalga geçilmesi vardı. Bizatihi ben sizinle dalga geçen arkadaşlara uyarılarını verdim, bilginiz olsun. Belki bunu kastetmediniz veya kastetmeyecektiniz bilemiyorum ben bilginizin olmasını istedim.

• Ben playstation'ı kötüleyen bir fanboy olsam playstation bölümüne konular açmam, tartışmalar illaki oluyor çünkü tarafsız yorumlar görünce cevap veriyorum sadece, xbox-ps konsollar çıksın oyunlarına bakacak herkes bu tartışmalar gelip geçecek bu kadar büyütmeyin olayı, her iki konsolu da seviyorum şahsen hatta burada ps'yi savunan çoğu kişiden daha fazla yatırım yapacağım playstation konsoluna belki buradaki insanlar ile psn'de party chat yapacağız, çok var 2007- 2008 2009 yıllarında deli gibi tartışıp kanka olduğumuz arkadaşlar, fazla büyütmeyin bu sanal olayları , rds'nin de en ufak bir hatasını da görmedim fazla haksızlık ediyorsunuz adama.

+ Benle tartışmaya giren hiçbir ps fanının bölüm uzaklaştırması aldığını görmedim myze senden başka kim var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Ağustos 2013; 23:22:55 >
  • BU ARADA LÜTFEN RİCA EDİYORUM ŞU OLAY ÇÖZÜLMEDEN KONU KAPATILMASIN
    Eğer suçlu isek ban yemeye razıyım ama Allah rızası için şu konu çözülsün, 7 yıldır forumda olan biri olarak söylüyorum kalite bundan daha da aşağı düşemezdi bu forum da...

bu arada büyük yazma nedenin bağırmak çağırmak değil, sadece diğer arkadaşlar da görsün

• quote:

quote:

Sabahtan beri Ps4 ana konusunda yapmadığınız şey kalmadı, niye ise ceza alan bir Allah ın kulu yok, sizin yaptığınızın onda biri diğer bölümde yapsa cezadan kafasını kaldıramaz

Sanırım sıkıntıların kaynağı ana konuda olanlar. Hafta başından beri foruma çok sık giremiyorum. Önümüzdeki günlerde giremeyeceğimi de yönetimdeki arkadaşlarıma bildirdim. Vakıf değilim ve bu sebeple yorum yapamıyorum. Muhtemelen klasik PS-Xbox kavgası olmuştur ve ya geç müdahale edilmiştir ya da henüz edilmemiştir. Konsol bölümünde yönetim anlamında sıkıntımız var arkadaşlar, farkındayım. Geçenlerde Xbox konusunda yazmıştım, hatta özelden de size yazmıştım. Yeni konsolların çıkışına kadar ekibi genişletip standardı yakalarız diye umuyorum.

Peki benim şikayetimde alanen adam anama dahi küfür ediyor ama 3 gün sonra ceza yerken Bu kaka ile tartışınca niye 6 saat dahi sürmeden ceza alıyorum, üstelik aynı tartışmadaki 2 ayrı mesajıma niye ayrı ayrı 8 gün ceza veriliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Son olarak ben birşey demek istiyorum

Mr . Clicker , Hitman ve digerleri banlandi nedeni Xbox fanlarına karşı cevap vermek veya Xbox konusuna yazmak

Aynı şeyi Kaka ve digerleri yapınca neden birşey olmuyor Cpt price denen adam 1020303 kere kışkırtıcı mesajlar attı ama şikayetlere cevap yok

İster banla ister banlama beni ilgilendirmez ancak madem burası bir forum madem diyorsunuz ki ben taraf tutmuyorum peki bu nedir ?

Cpt Price ın 2 sayfa içindeki kışkırtıcı mesajlarına ne yazık ki geç müdahale ettik, o konuda arkadaşlarım huzursuz oldular, bizim hatamızdır. Yine de mesajlarını gördüğüm gibi işlem yaptım ve hesabına bölüm kısıtlaması verdim. Diğer yandan konuda bu tür tahriklere kapılan arkadaşlarımızın mesajlarını da tahrik unsuru kapsamında değerlendirdim. Cpt Price hesabı 2 gün önce sınırsız olarak kapatılmış, bilginize.

• Bence de ortada bir kanıt yokken boşu boşuna insanları zan altında bırakmamak lazım. Ama şöyle bir gerçek var ki iki bölümde bazı isimlerce rahatsız ediliyor, yönetimin bu konuda biraz hassas davranması lazım.
  • Adamlar ellerinde geleni yapiyorlar bence,oyle bi taraf soz konusu degildir ama bazen olaylara gec mudaheler oluyor.

• quote:

quote:

Buyur o zaman kaka hakkında attığı mesaj;

rds27 gün önce, 15:15 şikayet KAKA'nın mesajını bilerek alıntılıyorum çünkü ekip içinde tek tanıdığım ve görüştüğüm birazda samimi olduğum KAKA var. KAKA'nın mesajı üzerinden tüm arkadaşlara bilgilendirme yapıyorum, özellikle KAKA hatalı veya kural dışı davranıyor diye değil ki bunu kendisi de bilir

Bu mesajdaki sorun nedir veya neyi anlatmak istediniz anlayamadım.

Ben olayları bilmiyorum alakam da yok ama mesajında resmen kankan gibi bahsetmişsin onlarda KAKA'yı kayırdığını söylemişler işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 21 Ağustos 2013; 23:30:00 >
  • Şimdi ben size sorayım Playstation bölümüne Microsoft DÖNEK bir firma diye bir konu açılırsa, bu konuya hiç cevap verilmeyecek mi elinizi vicdanınıza koyun ?

Aynı dediğim şey Xbox bölümü için de geçerli yanlış anlamayın.

Ha biri dese ki last of us çok güzel çok beğendim, trollün biri gelse o çöp oyunu mu oynuyorsun xbox gears of war tokatlar dese ki bunu captain price denen eleman yapıyordu ve süresiz uçtu gitti.

Dediğim gibi benim de uyarı puanlarım var sanki bana uyarı verilmiyor gibi konuşmuşsunuz, myze da yaşını başını almış iyi bir insandır aslında iyi anlaşmaya çalışıyoruz birbirimizle, diğer saygısız ufak yaştaki trollerle benim sorunum,

Tekrar da edeyim rds'nin en ufak bir hatası yok kendisini severdim daha çok takdir ettim isterseniz bunu yağcılık olarak algılayın nasıl algılarsanız algılayın umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Ağustos 2013; 23:32:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Ya adamda zerre adalet yok. Bana Xbox bölümünde verdiği ceza acayip ağırıma gitti. Şimdi mesela KAKA, benden çok çok daha hoyrat bir şekilde PS başlıklarını trollüyor ama ceza yok. adama soruyorum, bana ceza gerektirecek mesajımı göster diyorum ama adam cevap veremiyor, ağzında geveledi, saçma sapan cevaplar verdi. benden çok çok sert, hoyrat mesajlar atan xboyları görünce fıttırdım valla. xboyların yazdıklarına değil, adaletsizliğe fıttırdım. yoksa küfür etmedikçe herkes hoşumuza gitmeyen şeyleri yazabilir, trolleyebilir. eğer az biraz delikanlıysa, buraya gelir, şu şu mesajından dolayı sana bölüm yasağı verdim der. herkes de görür kimin ne kadar adaletli olduğunu. az önce özelden mesaj aldım, ismini vermemem, bana taktı diyor. benim aynı düşündüklerimi ona da uygulamış, hatta başkaları da varmış. yönetimle görüşelim arkadaşlar ya da aramızda para toplayalım, üzerinde PS Fanboy yazan bir oyuncak, kum torbası alalım, yumruklasın bütün gün. ben Donanımhaber'e reklam veren şirketlere mail atmayı bile düşünüyorum. madem ben mağduriyet yaşıyorum, bu site de ticari olarak zarar görsün. böyle hoyrat, dengesiz admin olmaz olsun.

Saygı sınırlarını aşmaman için seni son kez samimi şekilde uyarıyorum.

Bölüm uzaklaştırmanla ilgili olarak özelden sana yazdıklarım halen geçerlidir. Biz senin Xbox bölümündeki tavrını iyi biliyoruz ve buna göre karar veriyoruz. Ben kimseye takmam. Bunların biraz farkında olmak lazım.

Ben seni adaletli olman konusunda son kez uyarıyorum, samimi de değilim. KAKA ile hürmetkar konuşurum kusura bakma ama senle olmaz bak tekrar ediyorum, eğer benden rahatsızsan, xboylardan değil rahatsız olmak onlara saplantılı gibi dadanman lazım. şimdi bu mesajınla kendini afişe ettin, xbox bölümünde naıl davrandığımı herkes biliyormuş, bukmark'a eklemişsin beni. peki KAKA'yı, VESRAP'ı??? :)))) bu mesajı uçurma, senin üstündeki adamlara gösterelim de biraz makul olman yolunda uyarsınlar seni

Uyarın için teşekkürler ancak ihtiyacım olmadığını bilmelisin. Benimle nasıl konuşman gerektiğini elbette sana bu saatten sonra öğretecek değilim. Belirli sınırlar içinde olmasını istemek yönetici olarak görevimdir.

Kişilerle kişisel olarak bir rahatsızlığım olmaz. Benim için bölüm içindeki üyelerin huzuru önemlidir, sağlıklı iletişim ve yazışma ortamı önemlidir. Eğer kişi bölüm içinde rahatsızlık veriyorsa bölüm kısıtlaması ile işe başlarız. Mesela sen mesajında "xboy" gibi bir ifade kullanmışsın. Bu ifade rahatsızlık verir, tartışma çıkarır. Aynı şekilde xbot, sonybot, sonyboy ifadeleri gibi. Bu ifadeleri yazarken bunların farkında olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IGN

Ben playstation'ı kötüleyen bir fanboy olsam playstation bölümüne konular açmam, tartışmalar illaki oluyor çünkü tarafsız yorumlar görünce cevap veriyorum sadece, xbox-ps konsollar çıksın oyunlarına bakacak herkes bu tartışmalar gelip geçecek bu kadar büyütmeyin olayı, her iki konsolu da seviyorum şahsen hatta burada ps'yi savunan çoğu kişiden daha fazla yatırım yapacağım playstation konsoluna belki buradaki insanlar ile psn'de party chat yapacağız, çok var 2007- 2008 2009 yıllarında deli gibi tartışıp kanka olduğumuz arkadaşlar, fazla büyütmeyin bu sanal olayları , rds'nin de en ufak bir hatasını da görmedim fazla haksızlık ediyorsunuz adama.

+ Benle tartışmaya giren hiçbir ps fanının bölüm uzaklaştırması aldığını görmedim myze senden başka kim var ?

Ps4 alman bu şekilde hareket etme hakkı vermez sana, ona bakarsan burada mesaj yazan herkes xbox da aldı o zaman siz niye onlara fanboy diyorsunuz...

Bu arada sizin taktik zaten ortada birşey diyen birini gözüne kestir sonra belli başlı 5-6 kişi alıntı yap hakaret et, adam tek başına cevap verince huzuru bozan o olsun...

Yav dünya kadar hakaret ettiniz bana, Hıı bende cevap verdim mi verdim ama nedense cezayı ben yedim sadece... sizin laflarını z yanında benim laflarım çok hafif kalır ama...

Tartışınca ya pm atın konu dağılmasın diyorum, hatam varsa özür dilerim diyorum siz hala hakarete devam ediyorsunuz, ben ceza yiyorum, şikayet ediyorum, hop rds cevap yazmış eee sen adama böyle böyle dedin diye..

• quote:

quote:

Ben playstation'ı kötüleyen bir fanboy olsam playstation bölümüne konular açmam, tartışmalar illaki oluyor çünkü tarafsız yorumlar görünce cevap veriyorum sadece, xbox-ps konsollar çıksın oyunlarına bakacak herkes bu tartışmalar gelip geçecek bu kadar büyütmeyin olayı, her iki konsolu da seviyorum şahsen hatta burada ps'yi savunan çoğu kişiden daha fazla yatırım yapacağım playstation konsoluna belki buradaki insanlar ile psn'de party chat yapacağız, çok var 2007- 2008 2009 yıllarında deli gibi tartışıp kanka olduğumuz arkadaşlar, fazla büyütmeyin bu sanal olayları , rds'nin de en ufak bir hatasını da görmedim fazla haksızlık ediyorsunuz adama.

Ps4 alman bu şekilde hareket etme hakkı vermez sana, ona bakarsan burada mesaj yazan herkes xbox da aldı o zaman siz niye onlara fanboy diyorsunuz...

Bu arada sizin taktik zaten ortada birşey diyen birini gözüne kestir sonra belli başlı 5-6 kişi alıntı yap hakaret et, adam tek başına cevap verince huzuru bozan o olsun...

Yav dünya kadar hakaret ettiniz bana, Hıı bende cevap verdim mi verdim ama nedense cezayı ben yedim sadece... sizin laflarını z yanında benim laflarım çok hafif kalır ama...

Tartışınca ya pm atın konu dağılmasın diyorum, hatam varsa özür dilerim diyorum siz hala hakarete devam ediyorsunuz, ben ceza yiyorum, şikayet ediyorum, hop rds cevap yazmış eee sen adama böyle böyle dedin diye..

Hocam rica ediyorum söz konusu xbox-ps tartışması olduğunda birtane hakaret içeren yorumumu göster özür dileyeceğim herkesten, bekliyorum.

Aldığım uyarıları görsen hiçbir hakaret yok ama rahatsız ediyor forumu sadece, o yüzden itiraz da etmedim, haksızlığa uğradıysam destek ekibi var onlara iletiyorum derdimi hepsi bu, böyle konular açarak biryere varamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Ağustos 2013; 23:35:36 >

• quote:

Şimdi ben size sorayım Playstation bölümüne Microsoft DÖNEK bir firma diye bir konu açılırsa, bu konuya hiç cevap verilmeyecek mi elinizi vicdanınıza koyun ?

Aynı dediğim şey Xbox bölümü için de geçerli yanlış anlamayın.

Ha biri dese ki last of us çok güzel çok beğendim, trollün biri gelse o çöp oyunu mu oynuyorsun xbox gears of war tokatlar dese ki bunu captain price denen eleman yapıyordu ve süresiz uçtu gitti.

Dediğim gibi benim de uyarı puanlarım var sanki bana uyarı verilmiyor gibi konuşmuşsunuz, myze da yaşını başını almış iyi bir insandır aslında iyi anlaşmaya çalışıyoruz birbirimizle, diğer saygısız ufak yaştaki trollerle benim sorunum,

Tekrar da edeyim rds'nin en ufak bir hatası yok kendisini severdim daha çok takdir ettim isterseniz bunu yağcılık olarak algılayın nasıl algılarsanız algılayın umrumda değil.

Kurallara göre şikayet etmen lazım...
    Cevap verirsen ceza yersin, tabi bizim gibi ceza yemediğin için yabancısın bu konulara

• quote:

quote:

quote:

Hocam rica ediyorum söz konusu xbox-ps tartışması olduğunda birtane hakaret içeren yorumumu göster özür dileyeceğim herkesten, bekliyorum.

Aldığım uyarıları görsen hiçbir hakaret yok ama rahatsız ediyor forumu sadece, o yüzden itiraz da etmedim, haksızlığa uğradıysam destek ekibi var onlara iletiyorum derdimi hepsi bu, böyle konular açarak biryere varamazsınız.

Zaten sıkıntı ps4 konusunda dahi şahsıma yaptığın hakaretler

• quote:

quote:

quote:

Daha dun Lan lun cevap verdin istersen ben gösteririm

• ha bak geçen gün ne dedin bana, geldi yine tipini ....... dedin

verdiğim cevap normalde hakaretler yağdırılır bu cevaba

"tipi derken ? kendi tipini göstereyim mi forumda kaç kilo olduğunu vs ? Bestami yazınca çıkıyor face'e kendi tipine bakmadın mı hiç, açtırma ağzımı şimdi."

Ve uyarımı aldım merak etme istersen ss koyayım, zeytinyağı gibi üste çıkmasaydın keşke. @addidas_85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Ağustos 2013; 23:38:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten sıkıntı ps4 konusunda dahi şahsıma yaptığın hakaretler

Kanıt göster kanıt bekliyorum nerede hakaret var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.