Şimdi Ara

RE SE12 için kabin ölçüleri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar hepinize şimdiden vereceğiniz yardımlar için teşekkür ediyorum
    ben 3 adet cvr12 almayı planlıyodum fakat 2 ohm olmadığı için vaz geçtim
    dün sahibinden aracılığı ile
    bir RE SE12 çift bobin 600w rms ve sound magus x1502 aldım
    şuanlık elimde bununan 30 cm lik portlu kabinde kullanmayı denedim malum orjinal litresi olmadığı için düzgün bas vermiyo
    bağlarkende anfi yüzünden sony in anfi çıkışlarıda yandı Sad

elinde re se 12 ye ayit kabin ölçüleri olan arkadaşım varsa bana bu konuda yardımcı olabilirmi
    birde hangi kabinde tam performans alabilirim portlu portsuz

ilerleyen zamanda basları çiftlemeyi düşünüyorum

• üstatlar bu bas için kabin ölçülerini bilen arkadaşlar varsa veya nerden bulabileceğimi bilen yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum
  • Yardımcı olucam az sabirli ol. (: Acele etme dual 4 ohmda sakın alıyım deme :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Yardımcı olucam az sabirli ol. (: Acele etme dual 4 ohmda sakın alıyım deme :)

eyvallah hocam beklemedeyim hala bu dual olayını çözmüş değilim aldığım basın 4 girişi var bu şekilde çift bobin olmuyormu ?4+4 değilmi bu re se 12?
  • Ya benim kafamda işte o kariştirdi. Sen 4 girişi var diyorsunda? dualsa nasıl oluyor ona kafam yatmadi. Bizim arkadaslarada bi danişmak lazım. Biraz kendimce araştirdim. Re Se serisi olarak forumda 4+4 ve tek 4 ohm olarak çikarmiş. Bu kafami kariştirdi işte..
  • sanırım bendeki 4+4 olması lazım çünkü 2 adet + girişi 2 adet te - girişi var bendeki kicker cvr12 dede aynı girişler var kicker 4+4 olduğuna göre bu bas ta ya 4+4 yada 2+2 dir bu re lerde sanırım 2+2 yok benim bildiğim kadarıyla ,o nedenle 4+ 4 olması lazım
    çünkü aynı bastan sahibindende var (alabilirsem onuda alacağım)satan kişi ondada 4+4 yazmış

birde hocam bu sound magus 2 ohm da bağladım(+ girişlerini birleştirip anfinin + sına - girişleri birleştirip anfinin - sine) bu bası sence fazla yüklenirsem bas yanabilirmi anfinin rms değeri basınkinin üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdener -- 23 Nisan 2009; 10:15:44 >
  • kabin ölçüsü için bir arkadaşın yardımı ile bu siteyi buldum ancak ölçüler inç olarak verilmiş acaba re içinde geçerli olurmu benim istediğim en performanslı şekilde bası çaldırmak

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp
  • Yok Re zaten karaktrestik olarak kendinden yüksek rmsler ister.. Ama her zaman dediğim gibi sağlam bir tesisatçi sağlam ayar çekmesi lazım. Yoksa dediğiniz üzere basslari ele alabilirsin...

Burada ki bir arkadasimizin yazdiklarindan faydala bilirsin
    http://www.soundcarclub.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=105&func=view&catid=36&id=2246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2 -- 23 Nisan 2009; 12:01:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Yok Re zaten karaktrestik olarak kendinden yüksek rmsler ister.. Ama her zaman dediğim gibi sağlam bir tesisatçi sağlam ayar çekmesi lazım. Yoksa dediğiniz üzere basslari ele alabilirsin...

Burada ki bir arkadasimizin yazdiklarindan faydala bilirsin
    http://www.soundcarclub.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=105&func=view&catid=36&id=2246

yardımın için çok tşkler aradığım bilgileri buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.