Şimdi Ara

RE:ZERO Kara Hajimeru Isekai Seikatsu |Anime Tanıtım||Ana Konu| (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Baya iyi gidiyor bence. Acaba OVA olarak If Stories görür müyüz ? Baya iyi şeyler var çünkü.

Eğer Subaru Rem'le kaçsaydı...
    Eğer Subaru Elsa ile birlik olsaydı...

gibi gibi.
    Gelebilir hocam nitekim talep var bunun için fakat 2. sezonun ikinci yarısı bitmeden yani Nisan'dan önce gelmez tahminimce
  • Anime şuan güzel gidiyor. Tahmin ettiğim gibi sıkıcı ya da ipucu bulmalı da değil bölümler. Ana karakterimiz ölmeye başlayalı 2 bölüm oluyor sanırım. Animasyonlar falanda hoş. Kitap dördü yetiştirebilmek için bölüm dakikaları hiç sabit olmuyor.24,26 hatta yarım saat hatta ve hatta bazı bölümlerde ne opening ne ending var
  • Bu animenin değerinin büyük bir kısmı haftalık izlemekten geliyor bence. Hikayeyi bıraktıkları yerler ve zaman ayarlamaları inanılmaz iyi.

Aninews'ı takip eden varsa, bölümler arasında değiştirilen kısımlar var mesela.
  • 2. Sezon 8. bölüm spoiler
    Bence en vahşet ölüm bu bölümde oldu, tavşanların Subaru'yu canlı canlı götürmesi çok fenaydı, ölümden sonra geri dönünce kafasını yere vurması psikolojik olarak çöktüşü ve ardından Echidna'nın onu kurtarması ve Subaru'nun sonunda Return by Death itirafı efsaneydi
    haftaya neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum
  • İlk sezonu izlemiştim. İkinci sezonun ilk bölümü sanki bambaşka yerden başlamış gibi hissettirdi. Filmi çıkmıştı. Canon muydu o?
  • Elenya kullanıcısına yanıt
    Hocam animenin filmi çıkmadı ama 2 tane uzun OVA'sı var, ikisi de Canon. İki Ova da ilk sezon bitince izlenebilir, ovalar hikayenin devamı değil sadece karakterlerin hikayesini daha fazla açıyor. 2. sezon ise 1. sezonun bittiği yerden başlıyor

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 28 Ağustos 2020; 8:42:31 >
  • Roach3558 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Recap yapayım ben bir.
  • Subaru'nun kötü karakter olduğu If OVA olarak gelmeli. Biraz uzun olur ama çokta güzel olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. Sezon 9. bölüm spoiler
    Yine efsane bir bölüm daha, cadılar beklediğimden farklı çıktı düşünceleri filan baya ilginç ama bence çok iyi olmuş. Ama asıl cadı bölümün sonunda çıktı, hiç beklemiyordum Satella'yı görünce elim ayağım titredi resmen, hele o 'Aishteru' ASMR sahnesi kulaklıkla izlediğim için fena irkildim

Her hafta aynı şeyi söylemekten bıktım ama yine söyleyecem, kesinlikle en iyi bölüm buydu şu ana kadar, haftaya kadar sabırsızlıktan çatlarım herhalde ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 3 Eylül 2020; 18:23:59 >

• İlk sezonunu izlediğimde değerini anlamadığım ve diğerleri gibi subaru'ya tilt olan bir ****'dım.

İkinci sezonunu izlediğimde haksızlık ettiğimi anladım (daha efsane kısımlarına gelmedik bile)

Kısacası Re:Zero izleyin ve 2. sezon bittikten sonra Novel okuyabilirsiniz çünkü 3. sezonu kim bilir ne zaman gelir. Kalkan kahramanı gibi çöp isekaların bile daha 2. sezon çıkmadan 3. sezonu duyuruluyor yazıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 11 Eylül 2020; 7:10:27 >
  • Bu sezon çok dramatik olmamış.

Bu ses efektini de hiç koymuyorlar, bunca reset'in vermesi gereken bir kasvet olmalı aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu sezon çok dramatik olmamış.

Bu ses efektini de hiç koymuyorlar, bunca reset'in vermesi gereken bir kasvet olmalı aslında.
    Çok kısa bölümde aşırı fazla hikaye olduğu için adamlar Opening & Ending bile atlıyorlar. Sığdırmaya çalışıyorlar baya bence iyi şu an seri. İlk sezonda ki bu dramaları gereksiz bulmuştum.

Resetde niye bu ses efekti yok dersen KARAKTER GELİŞİMİ derim. Bu ses efekti tamamen Subarunun çaresizliğini anlatıyor ama şu an ki subaru ölsemde yoluma devam ederim kafasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 11 Eylül 2020; 23:2:12 >

• Part 1 bitmesine 2 Bölüm kaldı ama ben şimdiden 10/10 veriyorum. (Çizimler bluray'de toparlar puana dahil değil COVİD19 falan var)

Zaten tartışmasız yılın animesi ve rakibi yok.

Part 2'de aynı şekil olur 2021'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Eylül 2020; 6:13:56 >
  • Güzel gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    Güzel değil, çok fazla güzel gidiyor hocam, her bölüm diyorum tamam daha fazla çıtayı çıkaramazlar ama her seferinde şaşırtmayı başarıyorlar, ağzım açık izliyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 17 Eylül 2020; 19:16:30 >
  • Reddit'de falan baya anime yorum ve karma rekorunu kırdı.
    https://www.reddit.com/r/anime/comments/ivs48l/ranime_karma_poll_ranking_week_11_summer_2020/

Attack On Titan'ı baya geride bıraktı. Daha 11. bölümden kırıyorsa kalan sezon boyunca ne olucak kim bilir.

Part 1 13 bölüm, Part 2 12 bölüm.

Re:Zero yılın animesidir, AoT ertelenmezse bile (ki %99 ertelenicek) geçebilceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 19 Eylül 2020; 19:24:55 >
  • Nereden izleyebilirim netflixte var mı?
  • Hocam baktım ama Netflix'te bulamadım. Chrunchyroll'da izleyebilirsiniz, ücretsiz izlerseniz yeni bölümleri 1 hafta geçtikten sonra izleyebiliyorsunuz, ücretli üyelik alırsanız yeni çıkan bölümleri çıktığı an izleyebiliyorsunuz. Tabii korsan siteler her zaman bir seçenek onu da unutmayın
  • 2x12

Harika bir bölüm

- Subaru'nun hep RBD kullanarak, her şeyi düzeltmesine ve bu gücün hiçbir zayıf yanı olmaması çok eleştiriliyordu (mühürde var btw) ve hemen seri kapak yaptı böyle düşünenlere. Kısacası arkasında kötü bir dünya bırakıyor olabilirsin de olmayabilirsin de diyerek Subaru'nun karakterini ve izleyenlerin fikirlerini değiştirdi.

Subaru diyordu RBD Spamlicem diye ama artık daha dikkatli olucak gibi. Gerçekten böyle olup olmadığını bildiği halde.

- Echidna'nın gerçek amacı waifusu yapanları fazla üzmüştür. Yine çok derin bir karakter ve serinin klişeden ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Görmediğimiz cadılarıda gördük.
    (Evet doğru anladınız Subaru'nun mükemmel yola ulaşması için milyonlarca kez öldürtecekti..)

- Ve satella gelişi

Re:Zero bu işi biliyor. Seri her bölümünde daha fazla karakter işliyor ve dünyayı işleyip genişletiyor. Bazı gizemleri cevaplıyor ama aslında geriye daha fazla gizem bırakıyor.

Reddit Memeleri her zaman ki gibi
    https://www.reddit.com/r/anime/comments/iybar6/rezero_kara_hajimeru_isekai_seikatsu_season_2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 23 Eylül 2020; 18:41:42 >

• 2. sezon 12. bölüm spoiler
    Sonunda Echidna'nın gerçek yüzünü gördük, şayet böyle bir şey bekliyordum, şaşırmadım. Bu durum o zaman bütün cadıların sıfatlarını tam anlamıyla temsil ettiğini gösteriyor ama bu sıfatları uygularken davranışları ters bir şekilde oluyor hep. Veee bölümün sonunda reis geldi, Satella gelince Echidna'nın sonunda samimi bir şekilde sinirlendiğini veya korktuğunu gördük, Subaru da korktu bence ama bence Satella, Subaru'ya yardım için geldi. Bu arada kesinlikle favori cadım Satella

Şimdi yine bize oturup bir hafta beklemek kaldı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.