Şimdi Ara

### REAL MADRİD - ARSENAL ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

### REAL MADRİD - ARSENAL ###

(En Son Oy Tarihi: 22.2.2006)
Giriş
  • Sizce Bu Maç Ne Olur. Gerçi Ben Hiç Bir Şey Söylemeyeceğim karar sizde. Ayrıca Bu Maç 21:45'de STAR TV'de

• berabere diyorum ben inşallah arsenal atlar turu
  • real eler diye tahmin ediyorum ama henry yine imkansız bir gol atarsa iş değişir
  • öncelikle ilk maça bakalım benim tahminim r.madrid alır.ama turu kim geçer derseniz ona net bişi diyemeyeceğim.ama bu hafta içi r.madrid alır diyorum.
  • abi bu maçı kesin real alır.ama tabiki de arsenalın tur atlamasını çok isterim

• Madrid alır büyük olasılıkla
  • YA BELLİ OLMAZ YA BERABER BİTEBİLİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 0/2 diyorum real madrid dökülüyor yaw bi maç öyle bi maç böyle arsenal perişan edicek reali en büyük ihtimal berabere biter iddada 0-2 oynicam zaten
  • aman hocam nasıl dokuluyor real madrid adamlar ispanyada son haftaların en formda takımı. iddaa da dikkatli ol bak çok sakat bi maç.
  • asıl arsenal dökülüyor hele deplasmanlarda kayıp.r.madrid bu tarz maçların takımı.alcağı skor tur için çok avantajlı skor olmayadabilir ama bence r.madrid alır ilk maçı.
  • İlk maç realin 3-1 diyorum ben 2. maç hiç belli olmaz
  • bence real al1r arsenl bu aralar hiç iyi gitmio
  • Bu yılın iki kötü takımı..
    Bence Arsenal Madrid'den daha iyi durumda ve turu atlar..
    İlk maçtan 1-1 2-2 gibi beraberlik bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 20 Şubat 2006 23:51:53 >
  • ilk yarının 30. dakıkasından sonra real tek kaleye cevirdi. özellikle beckham net bir pozisyonu harcadı. ama arsenal de bir kaç net pozsiyon buldu.
  • arsenale werilen oran abartıydı.arsenali kucumsemişler...aslında idda bunu kasıtlı yapıyor,pek cok kişi garanti die reale bastı.ama ilk yarının en net pozisyonları arsenalden geldi.bence arsenal yenilmicek...bakalım,tabi top yuwarlaktır
  • henry attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

arsenale werilen oran abartıydı.arsenali kucumsemişler...aslında idda bunu kasıtlı yapıyor,pek cok kişi garanti die reale bastı.ama ilk yarının en net pozisyonları arsenalden geldi.bence arsenal yenilmicek...bakalım,tabi top yuwarlaktır

netekim henry biraz once caktı golu :) buraya yazcama kupona yazsaydım keske,bu maça oynamadım ):
  • attık be attık
    işte bu
    maçın başından beri iyi oynayan tarafız zaten
    sonunda iyi bi oyun oynuyoruz haftalar sonra, yalnız reyes'in çıkması lazım, saç-baş yoldurmaya devam ediyo herzamanki gibi
  • cicinho2yu hala atmadı ya, deli oldum hakeme
    ilk yarıda reyes'i indirmişti taç çizgisinin orda
    golden sonra hakemi aldattı, kendini yere attı
    şimdi yine reyes'i biçti, böyle hakeme
  • demek ki tek hakem sorunu ülkemizde yokmuş. şampiyonlar liginde bile yapılıyorsa burda hakemleri konusanların biraz daha dusunmesi gerekir bence(ciddiyim ha)
    quote:

Orjinalden alıntı: landon

cicinho2yu hala atmadı ya, deli oldum hakeme
    ilk yarıda reyes'i indirmişti taç çizgisinin orda
    golden sonra hakemi aldattı, kendini yere attı
    şimdi yine reyes'i biçti, böyle hakeme

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.